Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пистолет Аркус

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]598544[/ATTACH]

Не е доизкусурено или просто на снимката изглежда не добре обработено?Иначе добре се е получило!
    Петлето не е пипано, от завода излиза червено и така е оставено. А че снимката не струва, така е. Ей ти още една при по различна светлина.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1371735788055.jpg
Прегледи:1
Размер:80.8 КБ
ID:5494813
    Прикачени файлове
    42

Коментар

Аха ясно, червено е.Много ми харесва как се е получил пищова, но аз не бих го оставил червено, но така е - на вкус и цвет, тавариш нет.

А знаеш ли кво се сетих да те питам - мерните прибори оригиналните ли са?Струва ми се, че си ги тунинговал и изглеждат удобни.
      Всеки трети е шести

Коментар

• От: Избор на КНО за самоотбрана

Мерните прибори ги бях правил с коректор след това с бял матов лак за нокти. Когато им дадох да го правят ми казаха, че ще падне каквото съм сложил и ще ми нанесат оригиналното покритие. Сега се открояват много повече.
        42

Коментар

Според мен е станало много добре, и вече няма какво да му се пипа повече.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

• От: Избор на КНО за самоотбрана

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
            Мерните прибори ги бях правил с коректор след това с бял матов лак за нокти. Когато им дадох да го правят ми казаха, че ще падне каквото съм сложил и ще ми нанесат оригиналното покритие. Сега се открояват много повече.
            Нямаше ли някакви модерни флуоресцентни бои?Как ги направи точките да са центрирани, на мерника да са в една равнина и да са съвсем кръгли, а не с неправилна форма?
            Всеки трети е шести

Коментар

Има, ама евтините светят малко. И си стават съвсем кръгли като сипеш боята в кръгла дупка. И да се омаже малко отстрани, изчистваш след като изсъхне и си става като заводско
              Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
              Аха ясно, червено е.Много ми харесва как се е получил пищова, но аз не бих го оставил червено, но така е - на вкус и цвет, тавариш нет....

Чукчето е от друг метал и след оксидацията си остава такова. Моя го оксидира Трохаров целия без рамата и чукчето си остана червеникаво.
              Последно редактирано от kuzdov; 20-06-13, 20:31.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Когато аз боядисвах мерника и мушката, използвах клечка за зъби - топиш в лака или коректора, слагаш в дупката и то си се стича. След това боцкаш няколко пъти за да излезе въздуха ако е останал отдолу, повтаряш цялата процедура два пъти и си готов. Става си супер, само дето оригиналната боя е доста по бяла от тоя лак дето го намерих. Недостатъка на коректора е че се рони след време. Ако излезе навън забърсваш с мокра кърпичка.
                42

Коментар

Значи има фабрични дупки на мерника и мушката.Не знаех, мислех че просто си правил точки от боя.
                  Всеки трети е шести

Коментар

С един другар направихме следния експеримент.
                    Със замба 1мм направихме точки от висококачествено фосфорициращо фолио,след което с пинсети и локтайд залепихме на добре почистените мерни прибори на пистолета точките.Стана добре , но проблема е като няма дупки на мерника и мушката

Коментар

Значи Джорджо (от форума е) преди време, купи на Стефан светеща на тъмно боя от някакъв магазин в Бургас! Просто подавам инфо че има такава боя, съответно ако се разтърси някой сигурно ще си намери.
                      Аз съм привърженик на тритиевите мерни прибори само че не съм се наканил да си купя! Първо ме е шубе да не ми пробутат някои с изтичащ срок на годност (около 30-40г. е) и второ нямам идея кой може да ми направи читав монтаж така че да не рева после!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Казаха ми как се чете маркировката на пистолета ми. В моя случай пищоля е излязъл от завода Май месец 2000 -та година.

Ето по-читави снимки:
                        Прикачени файлове
                        42

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Значи Джорджо (от форума е) преди време, купи на Стефан светеща на тъмно боя от някакъв магазин в Бургас! Просто подавам инфо че има такава боя, съответно ако се разтърси някой сигурно ще си намери.
                          Аз съм привърженик на тритиевите мерни прибори само че не съм се наканил да си купя! Първо ме е шубе да не ми пробутат някои с изтичащ срок на годност (около 30-40г. е) и второ нямам идея кой може да ми направи читав монтаж така че да не рева после!
                          Аз съм с тритиева мушка на която дават 12 г. живот.Ако намеря тритиеви прибори с 30г. ресурс с кеф ще си взема.

Коментар

На часовника ми тритиевити му капсули спряха да светят след три години.

Коментар

Поръчай си украински, може заради Чернобил да свети по-дълго

Защо умират толкова бързо? Кратък период на полуразпад ли?
                              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Надали, не спряли да светят, но далеч не е толкова интенсивно, колкото отначало и вече не толкова видими.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X