Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пистолет Аркус

Изтривам го!
    Последно редактирано от Chicho1; 04-09-13, 22:33.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
      Законно.
      По принцип от всяка ситуация се намира изход.
      Теоретично би могло да се направи нов патронник, ако този е раздут.
      Собственика да си преценява след като се консултира /не във форума/.
      От теб най-малко очаквах такъв коментар.
      42

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
        Няма да стане. Има едно нещо наречено "Конвенция за взаимно признаване на контролните щемпели върху преносими огнестрелни оръжия" подписано на 1 юли 1969 г. от България. Категорично няма как да съществуват две цеви с еднакви номера.
        Те реално две няма да съществуват по едно и също време едната негодната се унищожава .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А как се премахват образците от куршумотеката и гилзотеката заведени под този номер? Или някой трябва да ги подмени, може би?
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

А как се премахват образците от куршумотеката и гилзотеката заведени под този номер? Или някой трябва да ги подмени, може би?
            А тези образци, след колко изстрела продължават да са актуални? Някои държави даже вече се отказаха да поддържат куршумотеки и гилзотеки!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Няма да стане. Има едно нещо наречено "Конвенция за взаимно признаване на контролните щемпели върху преносими огнестрелни оръжия" подписано на 1 юли 1969 г. от България. Категорично няма как да съществуват две цеви с еднакви номера.
              Могат някак си . В казармата на стрелби мъкнехме по четири ПК заедно с втората цев понеже отработвахме и смяна на прегряла цев после по номерата ги събирахме коя от къде е . И на двете цеви номерата бяха еднакви .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

изтрито
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Армейско оръжие и гражданско оръжие не са еднозначни термини.КОС се грижи само за оръжието в гражданите. /не се хващайте веднага за термина/
                  Армията си има свои правила за отчетност на оръжията,но според това което съм видял са доста по либерални.И нормално.При натоварена подготовка ,цевите не живеят дълго.Но в интерес на истината не съм се интересувал за серийните номера.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Румене, успя ли да направиш нещо по въпроса с ръждата?
                    42

Коментар

Снощи се видях с един съсед полицай и същия ми спомена за подобен проблем с аркуса на негов колега.При стрелба с арсеналски патрони направил кабум миналата година ,като след това като го бракували разбрали от косаджиите ,че тези пищови са явно податливи на подобни дефекти и не веднъж са пръскали гилзи в патронника.

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                        Снощи се видях с един съсед полицай и същия ми спомена за подобен проблем с аркуса на негов колега.При стрелба с арсеналски патрони направил кабум миналата година ,като след това като го бракували разбрали от косаджиите ,че тези пищови са явно податливи на подобни дефекти и не веднъж са пръскали гилзи в патронника.
                        Пак кофти патрон?
                        42

Коментар

Кекава работа!
                          Как така "не веднъж" ще спука гилза???
                          Ако патронника и гилзата са "по размер" няма начин.
                          Стрелял съм всякакви патрони на всякакви пистолети.
                          Пукало ми е гилза на ръждясали "партизански" патрони.
                          Раздувало ми е гилзи /и заклинвали/ на ръждясали и накопани патронници.
                          Но нов пищов от магазина и нови патрони...има нещо по стандарта.
                          По принцип оръжията са двойно и тройно подсигурени...вземеш ли да му търсиш "подходящи" патрони...трябва да може да стреля всичко без проблем.
                          сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                          dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Аркуса,ми преди време стреляше без проблемно със всичко.Вече няколко години не е при мен но от новият му собственик сам чул само добри отзиви за него.

Коментар

Не съм си вкъщи.В неделя като се прибера ще снимам какви патрони изстрелях с аркуса преди месец.Според мен са от ВСВ. Ма ги изяде всичките,хм без един два.Аз тоя аркус съм го експлоатирал доста злобно,но пък е държелив.В тази връзка да отговоря и на колегата-не не ми остава време да се занимая с него.Но пък външният му вид ,не му променя стрелковите характеристики.За жалост ,сега и стрелям рядко.
                              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Стената на гилзата в задния й край, около капсата, трябва ли да е удебелена в сравнение с предната й част?
                                Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
                                Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X