Не знам...
Аз мисля така заради формата на основата на чука и облата спусъчна скоба. Няма как да е Аркус с тая фина накатка на затвора. Аркус с такава боброва опашка и основа на чука...тц. HP и клонингите му са с обла основа, която би следвало да е вижда имйаки предвид разстоянието от края на рамата до щифта.
Последно редактирано от derhunter; 23-07-13, 21:26.
Колеги, да Ви попитам - има ли разлика между пълнителите на Аркус 94/Карен и Аркус 98? И то конкретно за 13 зарядния, защото каквото намерих ивформация за 94, е че е само 13 заряден.
Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
Ямаха ХТ 600Е 95г.
Що ми се върти в главата, че Аркан беше споменал нещо за ппълнители или че има 15 заряден? Ако ти трябва пълнител, звъни на Аркус, имат всичко и цените са изключително ниски.
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Колеги, да Ви попитам - има ли разлика между пълнителите на Аркус 94/Карен и Аркус 98? И то конкретно за 13 зарядния, защото каквото намерих ивформация за 94, е че е само 13 заряден.
Тези за 98 не стават за 94. Когато последно купувах ме питаха конкретно за кой модел го искам. Цената им в Аркус е 12 лв с ДДС. Ако искаш да купуваш ще ти дам координати на правилния човек.
Sek 1, гледам снимки на Аркус-а.....Вземи га смажи малко...това не е Глок все пак и изцяло стоманен пистолет ИМА нужда от поне малко масло по релсите, рампата, стволчето на затворния блок, което дотиква патроните в патронника....Не е нормално да го носиш и употребяваш толкова сух.....
Последно редактирано от derhunter; 29-08-13, 17:32.
Преди се бях свързвал с Лясковец и мога да потвърдя това за професионалното им отношение към клиентите. Вчера също им звънях, но на стационарните им телефони. Сега ще звънна на този който ми даде колега - благодаря!
Ямаха ХТ 600Е 95г.
От Лясковец казаха, че имало някаква разлика между пьлнителите за Карен и Аркус 94. Склададжийката била болнични и в понеделник ще ми дадат подробности, но имали 10-ина бройки.
Ямаха ХТ 600Е 95г.
Няма разлика в заключването само 15 зарядния стърчи към 15 - 20 мм от габарита на дръжката на 13 зарядния . Стават и от Браунинг ЧЗ ; ЦЗ ; Зиг ; Берета 92 ; и още поне десетина системи са с еднаква конфигурация само се припилва мястото на ключалката .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар