Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на КНО за самоотбрана

Тц.
    Залагам на някакво ЧЗ.
    Последно редактирано от slaf4u; 23-07-13, 18:46.
    42

Коментар

• От: Пистолет Аркус

Чезетките не са ли с вътрешни шлици на рамата?

Коментар

FEG P9М
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Не знам...
          Аз мисля така заради формата на основата на чука и облата спусъчна скоба. Няма как да е Аркус с тая фина накатка на затвора. Аркус с такава боброва опашка и основа на чука...тц. HP и клонингите му са с обла основа, която би следвало да е вижда имйаки предвид разстоянието от края на рамата до щифта.
          Последно редактирано от derhunter; 23-07-13, 21:26.
          42

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            FEG P9М
            Това ли е commander style чукче?
            42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
              Това ли е commander style чукче?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:l2_pistols_feg_p9m_hi_power_clone_104801.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:5503588
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Колеги, да Ви попитам - има ли разлика между пълнителите на Аркус 94/Карен и Аркус 98? И то конкретно за 13 зарядния, защото каквото намерих ивформация за 94, е че е само 13 заряден.
                Всеки огън е малък пожар, а всеки пожар - голям огън!
                Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Що ми се върти в главата, че Аркан беше споменал нещо за ппълнители или че има 15 заряден? Ако ти трябва пълнител, звъни на Аркус, имат всичко и цените са изключително ниски.
                  If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от tzetzo_slavista Преглед на мнение
                    Колеги, да Ви попитам - има ли разлика между пълнителите на Аркус 94/Карен и Аркус 98? И то конкретно за 13 зарядния, защото каквото намерих ивформация за 94, е че е само 13 заряден.
                    Тези за 98 не стават за 94. Когато последно купувах ме питаха конкретно за кой модел го искам. Цената им в Аркус е 12 лв с ДДС. Ако искаш да купуваш ще ти дам координати на правилния човек.
                    42

Коментар

Sek 1, гледам снимки на Аркус-а.....Вземи га смажи малко...това не е Глок все пак и изцяло стоманен пистолет ИМА нужда от поне малко масло по релсите, рампата, стволчето на затворния блок, което дотиква патроните в патронника....Не е нормално да го носиш и употребяваш толкова сух.....
                      Последно редактирано от derhunter; 29-08-13, 17:32.
                      https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Забърсал съм го за снимките . Иначе си е смазан с тефлонова смазка на Мотип която трудно се вижда но се усеща на пипане .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Преди се бях свързвал с Лясковец и мога да потвърдя това за професионалното им отношение към клиентите. Вчера също им звънях, но на стационарните им телефони. Сега ще звънна на този който ми даде колега - благодаря!
                          Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

От Лясковец казаха, че имало някаква разлика между пьлнителите за Карен и Аркус 94. Склададжийката била болнични и в понеделник ще ми дадат подробности, но имали 10-ина бройки.
                            Ямаха ХТ 600Е 95г.

Коментар

Няма разлика в заключването само 15 зарядния стърчи към 15 - 20 мм от габарита на дръжката на 13 зарядния . Стават и от Браунинг ЧЗ ; ЦЗ ; Зиг ; Берета 92 ; и още поне десетина системи са с еднаква конфигурация само се припилва мястото на ключалката .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От Аркус на ЧЗ не стават, пробвал съм!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X