Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пистолет Аркус
Свий
X
-
От: Пистолет Аркус
Да си заслужава кое? Хром или оксидация? Според мен най-добрия вариант е хром на блока и ложата + оксидация на изгвъргач, петле, слусък, затворна задръжка и бутон. Ще има контаст голям, особено ако блока е хром, а мерните прибори оксидирани.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Мисля си и мерните прибори да са хром. Останалото което си изброил остава оксидирано или боядисано.
Въпроса "струва ли си?" отпада. Жената каза, че така е по-хубав пистолета, съответно ще се хромира. На мен също ми харесва повече хромиран.
След 10-на дни ще бъда в Лясковец и ще говоря с началника на химиците им. Ако той ми каже, че ще има проблем с нормалното функциониране на пистолета няма да го хромирам, иначе...42
Коментар
-
Отвора за пина на изхвъргача не отеснява ли?
Като са хромирани мерните прибори няма ли да има неприятни отблясъци?If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение... или боядисано....
Нещо специално за оръжие ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеКато са хромирани мерните прибори няма ли да има неприятни отблясъци? Аз имам въздушен Байкал хромиран и на слънчево , а и на някои лампи не е много приятно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеА мерните прибори как ги вапцахте? Отвора за пина на изхвъргача не отеснява ли?Тези покрития ги правеше инж. Нина Балканджиева в галванохимията на БАН на гара Искър но ги унищожиха и тя вече не се занимава с галванохимия . Имам и някъде координатите ще пробвам да се свържа с нея да видя някой друг в тая държава дали прави това покритие . Нина е най добрия галванохимик който познавам . Тя компромиси в качеството на подготовката не правеше и нейните покрития са вечни . Съжалявам че тогава не направих и моя Аркус при нея целия с това покритие . Един приятел военен пенсионер даде Валтер ПП в Арсенал за никелиране . Занесе му го ген. Колев който тогава беше началник щаб на БА . След няма и година никела почна да пада на люспи бяха го никелирали направо върху старата оксидация въпреки сериозните протекции .
Последно редактирано от sek.1; 10-06-13, 04:55.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар