Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пистолет Аркус

Смятам да оставя някой ден този заради петната при Мишо оръжейника в базата на Пътстрой .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5160012.jpg
Прегледи:1
Размер:108.1 КБ
ID:5488487Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5160005.jpg
Размер:123.9 КБ
ID:5488488

Коментар

Според вас заслужава ли си?
      Прикачени файлове
      42

Коментар

Да си заслужава кое? Хром или оксидация? Според мен най-добрия вариант е хром на блока и ложата + оксидация на изгвъргач, петле, слусък, затворна задръжка и бутон. Ще има контаст голям, особено ако блока е хром, а мерните прибори оксидирани.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Мисля си и мерните прибори да са хром. Останалото което си изброил остава оксидирано или боядисано.
          Въпроса "струва ли си?" отпада. Жената каза, че така е по-хубав пистолета, съответно ще се хромира. На мен също ми харесва повече хромиран.
          След 10-на дни ще бъда в Лясковец и ще говоря с началника на химиците им. Ако той ми каже, че ще има проблем с нормалното функциониране на пистолета няма да го хромирам, иначе...
          42

Коментар

Става няма грижи . Тоя Карен го правихме в галванохимията на БАН ама и там я ликвидираха .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:002291868.jpg
Прегледи:7
Размер:51.5 КБ
ID:5490948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:011860437.jpg
Размер:51.3 КБ
ID:5490949
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А мерните прибори как ги вапцахте? Отвора за пина на изхвъргача не отеснява ли?
              Последно редактирано от slaf4u; 09-06-13, 16:19.
              42

Коментар

Като са хромирани мерните прибори няма ли да има неприятни отблясъци? Аз имам въздушен Байкал хромиран и на слънчево , а и на някои лампи не е много приятно.
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Отвора за пина на изхвъргача не отеснява ли?
                  Пак ти казвам, не отеснява. Допуска при сглобка с хлабина е по-голям в пъти от дебелината на покритията.

Като са хромирани мерните прибори няма ли да има неприятни отблясъци?
                  Аз за това му разправям да ги направи черни, хем контраст ще има. Може първо да пробва с лак за нокти, за да види как ще изглежда.
                  If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                    ... или боядисано....
                    Каква боя може да се ползва?
                    Нещо специално за оръжие ли?

Коментар

Не, имах предвид да оставя петлето боядисано в червено, както си е заводско.
                      42

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        Като са хромирани мерните прибори няма ли да има неприятни отблясъци? Аз имам въздушен Байкал хромиран и на слънчево , а и на някои лампи не е много приятно.
                        И аз съм на мнение, че бели(сребристи,хромирани,никелирани) мерни прибори е грешка.Виждал съм Байкал с такива и е пълна скръб.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                          А мерните прибори как ги вапцахте? Отвора за пина на изхвъргача не отеснява ли?
                          По принцип там беше единя проблем на първите серии на тези пистолети . Прореза в който се движи изхвъргача е много точно изпълнен и при най малкото зацапване изхвъргача почваше да дава ядове . Проблема се решава с една пиличка или шкурка . Моя ядове нямаше но пак го минах с шкурката . Това покритие не е точно класическия цвят хром . Срещал съм го като покритие G 60 или матово неръждаемо покритие . В действителност то дава много по малко отблясъци да не кажа че на тоя Карен не съм забелязал да ги има и да ми пречат при стрелба . Пистолета беше на на мой много добър приятел но го продаде щото много му бяха станали а искаше да купува Глок и малокалибрен и едва ли щяха да му дадат още две разрешителни към наличните три Тези покрития ги правеше инж. Нина Балканджиева в галванохимията на БАН на гара Искър но ги унищожиха и тя вече не се занимава с галванохимия . Имам и някъде координатите ще пробвам да се свържа с нея да видя някой друг в тая държава дали прави това покритие . Нина е най добрия галванохимик който познавам . Тя компромиси в качеството на подготовката не правеше и нейните покрития са вечни . Съжалявам че тогава не направих и моя Аркус при нея целия с това покритие . Един приятел военен пенсионер даде Валтер ПП в Арсенал за никелиране . Занесе му го ген. Колев който тогава беше началник щаб на БА . След няма и година никела почна да пада на люспи бяха го никелирали направо върху старата оксидация въпреки сериозните протекции .
                          Последно редактирано от sek.1; 10-06-13, 04:55.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• От: Избор на КНО за самоотбрана

Като се прибера ще кача по-качествени снимки. Много добре се получи оксидацията.
                            Прикачени файлове
                            42

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1371732752505.jpg
Размер:88.7 КБ
ID:5494799

Не е доизкусурено или просто на снимката изглежда не добре обработено?Иначе добре се е получило!
                              Всеки трети е шести

Коментар

Много харесвам така двуцветно! Ако има чалъм да сваля оригиналното покритие на ЧЗ-та, някой ден и аз ще го направя така!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X