Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самозащита, оръжие и закон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самозащита, оръжие и закон

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
    Ако пък случайно успееш да гръмнеш някой , който те е нападнал , после има голяма вроятност да изкарат теб виновен и същия този гад да те осъди да му плащаш , а той да се кефи ,че и в пандиза може да отидеш!
    Ако го гърмиш в долната глава, а не в горната този сценарий е възможен!

Аз знам къде да гърмя,щото освен че съм тренирал спортна стрелба/с Всела Лечева,а баща й ни беше треньор в спортното в Търново/, имам и няколко години стаж в милицията през социализма,където обаче не можах да изтърпя простотията и ме изгониха , но много хора не знаят и после патят.А после и да обясняват,че е било при самозащита и т.н. никой не може да им помогне и отнасят дръвцето.

Коментар

Още не сме свикнали сами да си решаваме проблемите... Ако след 22 часа проникне с взлом в къщата ти, съвсем спокойно можеш да му отнесеш и двете глави, важното е да докажеш че е взлом.. и че не е съседа дошъл за малко сол

Коментар

Ако приятелите му или роднините му не се окажат с повече пари и връзки от тебе и не ти го оцепят или гръмнат , пък и като нямаш оръжие , с какво ще му отнесеш главите???Ако пък не дай боже го гръмнеш с незаконно оръжие гориш като олимпийския огън-тотално.Преди6 или 7 години пребих едни цигани , защото ме нападнаха трима и ме удариха няколко пъти.После се оказа ,че са ме объркали с друг , но аз ги смачках един по един,дори единия-баш виновника го вкарах в болницата.Та брат му след като го закарва в Бърза помощ,събира около 20 мангала и с 3 коли и един бус ме атакуваха на мелницата,която държах.Срещу такъв превес на силите,кво да правя,а?Извадих си помпата и успях да удържа напъна , докато дойде полицията.Но те ме изтропаха на дежурния офицер и той понеже не си ме обичаше отдавна, а пък и си беше храненик на мангалите реши да ме закопае.Е , не успя , но няма да казвам колко пари ми костваше да се оправя.Осъдиха ме да платя 300 000 лева , ама тогава те не бяха 300 марки, а пък колко пари още раздадох - адски много.Но ме писаха по вестници и т.н.Ако нямах тогава оръжие да ги възпра,100% щеше да има убити- и аз ,и някои от работниците ми ,които бяха тогава на работа.Кво да ти кажа,живота е пълна гадост понякога,а в конкретния случай можеха да ме убият и то защо - защото ме сбъркали с друг.Това е.

Коментар

Ако навсякъде ги посрещаме както си ги посрещнал ти - евала за това, няма да влизат в къщите на бабите по селата и да ги изнасилват преди да им вземат 30 те лева и убият / съжалявам за гадния език, но това е факт/...
          Две врати - на едната надупчена мишена, на другата гълъби и "не на оръжията!" - коя ще изберат за следващия удар?

Коментар

САМО ТАКА
            И аз държа едно пистолетче газово но със съчми продава се всичко законно и переди около 2 месеца ми се налойи да го използвам отново мангали решиха че сме удобна плячка аз и гаджето и първите лесно ги разкарах ама след това мамка им много се поддържат наскачаха доста че и в полицията се оплакваха че незнаели защо съм ги нападнал аз!!!! Лъжлива и мързелива сган са си мангалите - сам ода мятат дърва в гората стават
            ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
            Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Ненавиждам обезоръжените общества. В такъв смисъл съм настроен крайно ПРО-американски.
              От къде на къде трябва да се декларираш като безпомощното слабо звено?
              От къв зор обществото е длъжно да те защитава?
              Кой ти позволява да формираш криминогенна точка в стил тук няма сила, елате, безчинствайте?
              Мразя налудната полицейщина, обаче още повече мразя закона, който прави от човека скот. Чудовищно мразя хората, които искат да ми вземат законното оръжие. От незаконното ми те все едно няма да се измъкнат, че и пред камерите да е - няма да ме осъдят, проста работа.
              Хора, четете закона за КОС! Вие имате право на оръжие!
              Смазката цапа дрехите, обаче ви позволява да ходите с прави гръбнаци! Кобура трие панталоните или там ризата, и жена ви хленчи, обаче вероятността да я изнасилят е около нулата! Дъщеря ви вече може и да не се среща с едни които са ви казали Бегай бе чичка, пречиш ми нешто на спринцовката, ае, усвет! Няма нужда да давате 2 лева на всеки циганин на светофара, за големите градове. Или по 200 000 за по-малките, колкото да си стигнеш до нивата.
              Личната употреба на разни видове късо оръжие, там ножове и пистолети други видове сюрпризи, безусловно е процес по-досаден от командването на разни неща, но също така безусловно необходим щом е чак такъв мерака за гражданско общество. Иначе ще дойде милицията, или някой като мене, а това вече са неправилни отношения, със сигурност.

Коментар

най - големия проблем като отстреляш някой е този, че неговите приятели идват при теб с подобни и по - лоши намерения, това е положението, насилието ражда насилие и на който не му харесва да си намери друг свят да живее в него.

циганите са напаст, която трябва "за съжаление" да се култивира от обществото "нас". никога небива да биеш циганини, ако той знае кой си, защото те са като хиените, като нападнеш едната идват всички. най - добрия вариант е да се справиш с цялото стадо така, че да разберат, че няма да могат да си правят каквото си искат и ще трябва да се съобразяват. това никак не е трудно, защото е лесно да ги намериш заедно някаде. другото важно е да се знае, че срещу тях не е един сам човек, а цяла общност.

пример за това са турските общества из българия. аз имам земя в едно село, кадето преобладават турците, там има 10 души цигани, другите са избягали, когато турците са се заселили. лятото един от циганите беше откраднал овца от турчин. баха го били много и после го вързаха за един стълб в центъра на селото и стоя там цял ден на слънцето. след това кмета го покани да напусне селото и никога да не се връща. това е начина.
                drive alive

Коментар

Ще берем големи ядове с тези популации..
                  Лошото е че лично аз не виждам никакъв начин тези примати да бъдат полезни с нещо на обществото! Обраха железата от боклуците, донякъде обират хартиите и дотук!
                  Поддържат вида чрез интензивно размножаване, но нямат никакъв социален смисъл.
                  В същото време щетите от тях са огромни, но не им се дава гласност за да не възникнат етнически проблеми. По-лесно е да вдигнеш тока на измъчените ни пенсионери и така да покриеш чудовищните загуби от кражби на кабели!
                  По тези земи открай време българина се е гърбил на полето, а циганина нощем с каруцата е гепил.
                  И за разлика от нас поддържат генния си фонд чист, демек без шансове на положителни генни мутации!
                  Най-добре да ги пратим на англичаните, дето ги пазят толкова - да им изядат лебедите от езерата!

Коментар

Понеже извънредно много мразя измисленат политкоректност, затова и ще напиша в прав текст.
                    Кокорбашията - винаги пръв, за гръцмуля, и унижен пред стадото МУ. По- добре - не жив, после ще имаш по-малко проблеми. Пробвал съм.
                    Когато си го извадил, не го прибирай без трясък. После твоите адвокати ще се срещнат с прокурора на който му е все едно, а не с побеснелите роднини. По -добре е да разплачеш майката на бясното куче, отколкото то твоята. Не ти отърва - не ходи по улицата. Скъпите патрони са по 60 стотинки, евтините погребения - много патрони.
                    С тия твърдения не обвързвам нито сайта, нито собствениците му. Това не е прокламация а изключително ЛИЧНО мнение, мирозрение и поведение, което и без това е известно на компетентните по случаите орган. Не подлежи на преоценка.
                    Как беше в няква песен: Сердце - Даме, жизнь - Государю, а честь - никому.
                    Все ми е тая, кво циганин, кво мутра - 3 грама.

Коментар

аз предпочитам 5 грама, по - евтино излиза защото иначе за същата работа трябват два

според мен не е проблема в този дето яде баницата, а в този дето му я дава. цигани има навсякаде по света, но тук ние сме за е*ане, защото всички си стоят и тайничко си приказват колко мразят циганите, а никой несмее да направи нищо, защото не сме общество, не сме даже и стадо, а сме ... "цензура"
                      drive alive

Коментар

Казаното от всички по тая тема е вярно на 100%!Когато мен ме нападнаха мангалите да си отмъщават,полицията като дойде иззе от тях едно ремарке железа , вериги и др. оръдия за убийство,но никого не задържаха или наказаха.Мен обаче, братът на тоз мангал кокорбаши-които са от региона го познават-казва се Христо по прякор Писаревския-ме издаде на дежурния офицер-негово протеже , облагодетелствано от техните кражби,че съм ги заплашвал с пушка и съм щял да ги убивам и той веднага ме арестува-добре,че са приятелите в съдебната система!Никой не ги и попита какво правят въоръжени със железа и вериги на мелницата ми,ама мен ме съдиха за незаконно притежаване на оръжие.И което много ме ядоса-мои познати,които съм смятал за приятели идваха след това при мене да ме плашат,че видиш ли мангала бил много богат имал връзки и щял да ми отмъсти,даже щял да наеме убийци да ме застрелят.Аз отвърнах,че аз може ида нямам толкоз кинти , ама ще дам всичко ,което имам и пак ще съм отгоре-оттогава не говоря с тях.Продажници!Особено най-ревностния защитник на циганина се оказа,че купувал от тях месо от крадени животни на тънка цена,защото беше артелчик в едно поделение и отговаряше за прехраната на войниците.Е, аз все още съм жив/видно е,нали/,а пък мангутите дето тогава участваха в екшъна и сега като ме видят заобикалят.Та мисълта ми е:влезеш ли в конфликт с мангали трябва да ги смачкаш безжалостно и тотално,иначе после ще има да патиш.Не им ли вземеш страха и не им ли покажеш,че с тебе не могат да се подиграват безнаказано-губиш!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                          Когато си го извадил, не го прибирай без трясък. После твоите адвокати ще се срещнат с прокурора на който му е все едно, а не с побеснелите роднини. По -добре е да разплачеш майката на бясното куче, отколкото то твоята. Не ти отърва - не ходи по улицата. Скъпите патрони са по 60 стотинки, евтините погребения - много патрони.

БРАВО и абсолутно съм съгласен
                          Никъде не бях чувал за такава свобода на думите като в този форум. Когато се разстрелях целия гад бе ужасен досега никой не бе се осмелявал да гледа циганите сърдито! Е знам че не съм единствения се опълчил - може и да го вклучим борбата с циганите към спешната мобилна помощ
                          ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
                          Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

българите са робували на който се сетиш от когато се сетиш и ако някой си мисли, че сега ще робуваме и на циганите, няма да стане. омразата към това племе набира сила и ако някой от управляващите не се погрижи да ги сложи на място ще има сериозни проблеми в държавата, защото хората ще вземат правосъдието в свой ръце.

то вече е факт, политическата плътформа на цяла политическа сила се основава на решаването на циганския проблем, това отдавна не е забранена тема
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              Все ми е тая, кво циганин, кво мутра - 3 грама.
                              Непростима грешка в твоя случай! 3 грама ти е резенчето салам в сандвича, провери колко е куршума...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X