"Туй безпилотниците са само за геюве срещу маймуни, наш С300 на ко ша ги напраи:"
па даже една ОСА ши ги размажи
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
"Туй безпилотниците са само за геюве срещу маймуни, наш С300 на ко ша ги напраи:"
па даже една ОСА ши ги размажи
Досев, а стига се лигави! Сега нали стана доцент к.м.н и ненадминат спец по всякакви вируси. Седи си при коронката и викай Ауууууу, та да плашиш народонаселението!
С-300 никога не са били предназначени за малоразмерни и бавни цели като използваните безпилотни апарати. Отделно, дето арменските ЗРК са май образец 1982 с доста остарели РЛС.
С-300 никога не са били предназначени за малоразмерни и бавни цели като използваните безпилотни апарати. Отделно, дето арменските ЗРК са май образец 1982 с доста остарели РЛС.
В рекламните листовки на с-300 и ОСА пише друго, а ползваните дронове Не са малоразмерни и движат се със 100км/ч и са по-малко маневрени и от Ан2
НО друго се вижда на филмчетата, дето е по-важно......(и на което също си се подигравал, че няма да доживеем)
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
В рекламните листовки на с-300 и ОСА пише друго, а ползваните дронове Не са малоразмерни и движат се със 100км/ч и са по-малко маневрени и от Ан2
НО друго се вижда на филмчетата, дето е по-важно......(и на което също си се подигравал, че няма да доживеем)
Досев, че нямаш фактите за нищо е ноторно известен факт. Не знам в камчатския ПУЦ какви листовки са ти давали да четеш, ама системата е мислена в края на 70-те и началото на 80-те да се бори с масирани въздушни нападения със самолети, както и с крилати и балистични ракети.
И на С-300 ракетата е къде три пъти по-тежка от БПЛА Байрактар например.
А за подиграването - подигравам се на телешкия възторг, с който се втурваш във форума да обявиш края на това или началото на онова, след като си клъвнал нещо от тук от там в Интернет и в собствените си очи си се превърнал в експерт по... (военно дело, медицина, you name it)
Проблемът бил, че Земята била кръгла, затова трудно и късно виждали целите, особенно нисколетящите - така казаха производителите на С-400 в Сирия, когато САЩ стреляше с Томахавки и Израел бомбеше защитени от тях територии. Ако Земята била плоска и всичко летяло високо, и бавно, нямало проблеми.
Предполагам и при С-300 също стои проблемът с "кръглата" Земя.
Коментар