Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво правим с БА?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво правим с БА?

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    ...Относно „армията по границата": Тя всъщност - кога (извън състояние на война) е била там!?...
    До колкото знам-никога.Гранични войски (или техни аналози) винаги са били в състава на МВР.
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
      До колкото знам-никога.Гранични войски (или техни аналози) винаги са били в състава на МВР.
      А-хъм, въпросът е типичен риторичен - за да обърна внимание върху несъстоятелността на тази нишка от разговора.

Първоначално публикуван от Добри Димитров Преглед на мнение
      А я си представете да се раздаде оръжие на 20-25 годишни младежи не ходили войници какво ще стане?Ще се изпотепат сами!
      А сега де! Та съвсем доскоро така се процедираше със 17-19 годишни младежи.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Грешка!

От уики:
        "От 1962 до 1972 г. Граничните войски са на подчинение на МНО..."
        Май това е единствения период.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Добри Димитров Преглед на мнение
          А я си представете да се раздаде оръжие на 20-25 годишни младежи не ходили войници какво ще стане?Ще се изпотепат сами!
          Аз съм ходил войник (18 месеца), тази събота навършвам 39. И съм почти убеден, че "...если завтра война..", то ползата от мен във военно отношение ще е близка до нула. Мога да разведрявам обстановката в окопа - много хубаво разказвам вицове.
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            Аз съм ходил войник (18 месеца), тази събота навършвам 39. И съм почти убеден, че "...если завтра война..", то ползата от мен във военно отношение ще е близка до нула.
            Недей да бъдеш толкова сигурен! Или както Сибирски отбеляза веднъж-казармата оставя неизгладими спомени и в най-дебелите глави-нужни са ти около две седмици за да си "спомниш" всичко...

Джон Кенеди

Коментар

Демек не е от скоро сегашното дередже.
              Войник и казарма не е баш еднакво.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Има ли друга държава, която напълно съзнателно да си унищожава армията?
                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Чак пък съзнателно... .
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                    Това е вариация на въпроса с яйцето и кокошката...

Коментар

Напълно съзнателно е . Едва ли има някой от управляващите който да не осъзнава че със средствата които се заделят за армията въпрос на време е тя да прекрати съществуването си .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                        Да , ей ги двама убавци
                        Единият външен министър с изконното българско име Паси ,плаче щото колегата му военен министър със звучното име Свинаров реже бронетехникаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:pasi.jpg
Прегледи:1
Размер:6.5 КБ
ID:5657207таНатиснете снимката за да я уголемите

Име:svin.jpg
Прегледи:1
Размер:9.1 КБ
ID:5657206
                        Последно редактирано от Пламен Златарев; 29-04-15, 22:00. Причина: правописна грешка
                        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

...с коя армия колеги,че неразбрах...
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            ...със средствата които се заделят за армията въпрос на време е тя да прекрати съществуването си .
                            ...В условията на настоящата ситуация, теоретичния максимум е съвсем малко повече от това, което имаме напрактика.
                            А какво друго да изберем, което да прекрати съществуването си - за сметка на армията?

Това е вариация на въпроса с яйцето и кокошката...
                            Ще си позволя да те перифразирам, с (лек) елемент на хипербола: Защото, със средствата, които се заделяха за армията - беше въпрос на време държавата да прекрати съществуването си...

Коментар

Защото, със средствата, които се заделяха за армията - беше въпрос на време държавата да прекрати съществуването си...
                              Не мога да се стърпя да те репликирам: въпрос на време държавата да прекрати съществуването си ,и без да отделя средства за армията си.Както казва премиера вместо фрегата западните партньори са ни пробутали "траулер" ,бутикови хеликоптери и джипки за лов
                              Последно редактирано от Пламен Златарев; 29-04-15, 22:07.
                              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Златарев Преглед на мнение
                                ......
                                Хипотетично, ако не бяхме нарязали бронетехниката - как това щеше да промени текущото състояние на БА?
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X