Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ирак, последни новини...
Свий
X
-
От: Ирак, последни новини...
Ф 35 е почти всичко друго но не и щурмовик .Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеОбещано е - с Ф-35.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Обещали са да замести А-10 и да изпълнява неговите задачи, и т.н. ама не е по темата за Ирак...Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеФ 35 е почти всичко друго но не и щурмовик .
Примерно нещо ето такова
Most current models, like Fairchild Republic’s A-10 Thunderbolt II, are “one-trick ponies” that excel at only a single mission, says Lockheed. But the three versions of the F-35, with advanced data-fusion technology and the ability to penetrate protected airspace, can conduct multiple types of missions, it says. The aircraft can also pass data between them, expanding pilots’ understanding of the battlefield and allowing the USA and its allies to fight more effectively and efficiently.Последно редактирано от Самодържец; 28-06-14, 20:20.Всеки трети е шести
Коментар
-
Те ги изхвърлят от преди първата война в Ирак ама още си служат . Тия отдолу на които оказва огнева поддръжка им е все тая на колко години е . Ф 35 нито може да лети толкова ниско и бавно нито може да носи оръдие с дори близки параметри до GAU 8 . Освен това за бавен полет на ниска височина трябва да си брониран щото всеки тарамбука с калашник ще ти види сметката . Все още в тоя свят не съществува самолет който може да еднакво много добър с малка скорост на ниски височини и с висока скорост на големи. Чувал съм че пехотинците много го обичат както руснаците СУ 25 .Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеОбещали са да замести А-10 и да изпълнява неговите задачи, и т.н. ама не е по темата за Ирак...
Примерно нещо ето такова
Most current models, like Fairchild Republic’s A-10 Thunderbolt II, are “one-trick ponies” that excel at only a single mission, says Lockheed. But the three versions of the F-35, with advanced data-fusion technology and the ability to penetrate protected airspace, can conduct multiple types of missions, it says. The aircraft can also pass data between them, expanding pilots’ understanding of the battlefield and allowing the USA and its allies to fight more effectively and efficiently.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
И аз така мисля, но се опитват да сменят и наложат нова концепция.А м/у другото например тук разглеждания конфликт показва, че по света все още има доволно много места(дори преобладават) където е желателно да се заложи на добрите стари и доказани концепции.И където други не работят.Всеки трети е шести
Коментар
-
То технологичното превъзходство е хубаво нещо но когато стане много голямо пак не върши работа . По някога щеш нещеш трябва да слезеш до ниво близко до това на противника . В Югославия стана същото невидимия го свали ракета предназначена за самолети 3-4 поколения по стари та се наложи да си водят войната със старите машини . Сега на иракчаните им трябва една ескадрила А10 или СУ 25 .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Аз па си мислим ,че ескадрила Су или А нема как да им помогне много....като имам предвид самолетите да си додат сосе екипажите и подръжката. Щото самолет без коректно и грамотно водене на цели, разузнавателна информация и т.н. води до две неща....или гибел на пилота и самолета или 'бомбене' на сватби, погребения и други невинни завалии. Мисля че по оная част на света още не са дорасли за авиация и комбинираното и използване с другите родове войски.
Коментар
-
Явно четат форума....
Относно екипажите - на времето имаха добри контакти с руснаците и експлоатираха руски военни самолети - може и да са останали кадърни хора, на чиято база да стъпи...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Текстът под видеотоПървоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеТе са! ...
Авторът на текста или чичко Гугъл-преводач малко са объркали марката на самолетите (досега за Сахуй не бях чувалThe Ministry of Defense announced the arrival of the first meal of Russian combat aircraft type Sakhuy 25 (5) into Iraqi territory under contract with the Russian ministry, which will contribute to increasing the combat capability of the Air Force and the rest of the armed forces to eliminate terrorism.
), но излиза, че първата партида е от 5 машини.
Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-06-14, 10:55.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Или както каза един морски пехотинец-"Когато в сражението се включи авиацията усещането е като когато в сбиване на улицата се включи по-големия ти брат"Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеЧувал съм че пехотинците много го обичат както руснаците СУ 25 .Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Бе то, че има останали - има.Ама на чия страна ли са?Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеЯвно четат форума....
Относно екипажите - на времето имаха добри контакти с руснаците и експлоатираха руски военни самолети - може и да са останали кадърни хора, на чиято база да стъпи...
Дано не съм им набутали някой Сахуй, а да си е добрия стар СухойПървоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТекстът под видеото
Авторът на текста или чичко Гугъл-преводач малко са объркали марката на самолетите (досега за Сахуй не бях чувал
), но излиза, че първата партида е от 5 машини.
Всеки трети е шести
Коментар
-
Щом са ги поръчали, значи имат готовност с екипажите... Може да са от ония, като във вица, дето в Корея се биели само с крака, защото ръцете им били заети да си държат очите дръпнатиПървоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеЕкипажите .... Бе то, че има останали - има.Ама на чия страна ли са?..
Няма да се учудя ако в комплекта има и няколко инструктора, които да показват наяве кое как се прави в бойна обстановка...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар