Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Те с тия с прякорите не могат да се оправят месеци,а ще обявяват война на цяла Русия.Как ще ги спрат после като тръгнат Руснаците защото те ще тръгнат ако са нападнати?Или им обявяват война и не блъскат и един снаряд към Русия?

Направо съм в захлас,отивам да чета ОФФнюза да видим каква им е идеята.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

За да вкарат пълноценно армията в месомелачката, украинците трябва да обявят военно положение. До момента всичко се води "антитерористична операция"...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Украйна е на ръба на обявяването на военно положение, което на дипломатически език, е обявяване на война на Русия...
        Военното положение не означава обявяване на война. (Полша на кого обяви война 81-а)

А иначе и аз мисля, че ВВ натиска с цел тормозене по линия МВФ.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
          Военното положение не означава обявяване на война. (Полша на кого обяви война 81-а)

А иначе и аз мисля, че ВВ натиска с цел тормозене по линия МВФ.
          Цитирам Офнюз...

Коментар

Всъщност има заключена тема "Украйна-Русия война?" време е за отключване.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Всъщност е време за обединяване на поне десетина теми от два раздела - нишките вече се събират в дебели снопове...

Коментар

За да вкарат пълноценно армията в месомелачката, украинците трябва да обявят военно положение. До момента всичко се води "антитерористична операция"...

И като такава на какво нямат право и на какво имат?При антитерористична операция нямат право да използват армията ли?Гледам ползват си я.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Всъщност е време за обединяване на поне десетина теми от два раздела - нишките вече се събират в дебели снопове...
                  Пу, пепел ти на устата. Та после с едно заключване да се утепат всички възможни теми, където може да се пише на един път.
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Ти, как мислиш, трудно ли ми е да заключа 10 теми в рамките на 40 секунди?

Коментар

Хора! Разберете, че точно в този момент, едно от нещата, от които България може да загуби най-много и дори да пострада, е разделението на принципа "Левски срещу ЦСКА"! Модераторите не затварят теми заради тематиката, а заради начина по който се водят дискусиите в тях...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Ти, как мислиш, трудно ли ми е да заключа 10 теми в рамките на 40 секунди?
                        Злоупотреба със служебно положение си е това,да нямаш нещо украинско а?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ползват техниката от резерва и, но не и самата армия. Там няма нито една официална украинска войскова част.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Злоупотреба със служебно положение си е това,да нямаш нещо украинско а?
                            Или руско?

Впрочем тъщата. Приблизително 1/4 украинска и 1/4 руска.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Или руско?

Впрочем тъщата. Приблизително 1/4 украинска и 1/4 руска.
                              И твоята не е лесна...

Коментар

...Там няма нито една официална украинска войскова част.
                                Това не е вярно! Участва най-активно, примерно, 95-а отделна аеромобилна бригада. Тези дни мернах на украински сайт прясно съобщение за гибелта млад офицер от състава й. Загинал при боевете около летището на Донецк.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X