Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Ето го тук даже със стоп кадри http://censor.net.ua/photo_news/3194...niki_fotovideo

интересни са и разговорите които се чуват зад кадър, почти като в "ало ало"
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
      Как успяват ? Или "юзърът" се е засрамил от долния монтаж-фотошоп-инсинуация ?
      Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
      Ето го тук даже със стоп кадри

интересни са и разговорите които се чуват зад кадър, почти като в "ало ало"
      Интересното е, че новата и тежката техника се увеличава правопропорционално на наложените санкции. В началото, миналата година, както да се върти и както и да се суче, тежките им машини се брояха на пръсти. От тогава прерастнаха и се увеличиха по неведоми пътища до бройка и качество превъзхождащи "дори" и нашата образцова НАТОвска армия.
      Едно се вижда и е ясно- очевидно санкциите и бученето не функционират, поне не и в тази си част.
      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Окупация със стара техника трудно ще направят,
        според мен, шмель вече използваха, въпроса е, ще посмеят ли да пуснат буратино.

Нищоновите амерички контра радари, явно също бая помагат на украинците.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Буратиното още не е фиксирано в нито от 2 от страните. Засега са налице използване на БМ-21 и от двете страни + ОТР "Точка" от страна на УА.

Коментар

Реальные потери регулярных войск РФ в войне на Украине

состояние на 12.01.2015 года

УБИТО 5124
            РАНЕНО 1778
            ПРОПАЛО БЕЗ ВЕСТИ 2655
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Реальные потери регулярных войск РФ в войне на Украине

состояние на 12.01.2015 года

УБИТО 5124
              РАНЕНО 1778
              ПРОПАЛО БЕЗ ВЕСТИ 2655
              Абе аз като казвам, че обективна информация няма откъде да получиме, вие не вярвате. Ей на, Гагич пак ми слага едно рамо с доводите.

Ама и това не е вярно- Порошенко ли, та Яйценук ли, бяха цитирани някъде по мрежата, че в една атака са убили над 15000 сепаратисти и руски войници. Тaкаче инфото ти е много слабо.

Коментар

Освен че всички лъжат на едро, просто никой не брои по еднаква методика.

За УА разликата между руски войник и местен сепаратист е второстепенна.

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                  Абе аз като казвам, че обективна информация няма откъде да получиме, вие не вярвате. Ей на, Гагич пак ми слага едно рамо с доводите.

Ама и това не е вярно- Порошенко ли, та Яйценук ли, бяха цитирани някъде по мрежата, че в една атака са убили над 15000 сепаратисти и руски войници. Тaкаче инфото ти е много слабо.
                  Аааа, как да не е вярно?! Щом черпим инфо от блога на Кънчо Путкодеров няма начин да не е истина. Виж това казано от онзи който ще защити Германия от руската окупация може и да го подложим на съмнение.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                    Аааа, как да не е вярно?! Щом черпим инфо от блога на Кънчо Путкодеров няма начин да не е истина. Виж това казано от онзи който ще защити Германия от руската окупация може и да го подложим на съмнение.
                    Това го бях забравил- беше много палаво изказване на Яйценук: нямало да допусне отново руската паплач да завладее Европа и да достигне Германия (гонейки нацистките войски). Каза го директно в лицето на Канцлерката (да се свети името и) и мноого искам да бях там да видя как е реагирала.

Апропо горепосочените цифри на загубите след няма и една година сражения почват да гонят 1/2-1/3 от руските загуби в Афганистан за 10 години. Догодина 100%.

Коментар

Помните ли: "Това е единственото време, в което е възможно да видиш плъхове да плуват към потъващ кораб."?

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Аааа, как да не е вярно?! Щом черпим инфо от блога на Кънчо Путкодеров няма начин да не е истина.
                        Не е Кънчо. Олег Борисович Ярчук — персонаж трилогии Андрея Буторина «Север». Начальник гарнизона Полярных Зорь.
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Някъде там в текста ми направи впечатление, че се появили украински неясни подразделения въоръжени с не специфично специално оръжие с висока мощност (за снайперово мисля ставаше дума).

11.01.2015
                          "Р-н н.п. Счастье РГ 107-й бригады ВВ МВД РФ (*Владивосток) при отходе после выполнения поставленной задачи была обстреляна из снайперского оружия большой мощности. "200" - 3, "300" - 4. (2 тяжело). Обращаем ваше внимание на появление в данном районе неидентифицированных спецподразделений ВСУ вооруженных не стандартным оружием большой мощности."

Нещата са много тъжни като чете човек. Хич да не са точни данните.....
                          Последно редактирано от disko04; 13-01-15, 14:02.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                            Някъде там в текста ми направи впечатление, че се появили украински неясни подразделения въоръжени с не специфично специално оръжие с висока мощност (за снайперово мисля ставаше дума).

11.01.2015
                            "Р-н н.п. Счастье РГ 107-й бригады ВВ МВД РФ (*Владивосток) при отходе после выполнения поставленной задачи была обстреляна из снайперского оружия большой мощности. "200" - 3, "300" - 4. (2 тяжело). Обращаем ваше внимание на появление в данном районе неидентифицированных спецподразделений ВСУ вооруженных не стандартным оружием большой мощности."

Нещата са много тъжни като чете човек. Хич да не са точни данните.....
                            Вероятно това....
                            Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                            .....
                            12,7 Barrett M82 в украински воин.

Коментар

С уговорката, че се дистанцирам от крайно мнение и личен коментар.
                              Два варианта на гледни точки>

Украинския и сепаратиския

И реалния> (+18 )

На база снимките, моето лично мнение: автобуса не е ударен от снаряд или ракета, а разстрелян със стрелково оръжие (независимо от кой).
                              П.С. 10 убити и 13 ранени- тукашните СМИ не квичат както оня ден...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

За УА разликата между руски войник и местен сепаратист е второстепенна.
                                Това предположение ли е или е от сигурен източник на място?
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X