Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
    За мишените е най-гадно минутка по-късно. Когато идват камионите Аз бих го направил точно така . Добри са станали, не са глупави И имат живец, виж как размятат отстреляните гилзи Чичкото не е глупав хич ....
    Е да, ама когато започнат да падат един след друг снарядите върху главата ти и нямаш никакъв шанс да се преместиш... Предпочитам залповата стрелба, ако аз съм мишена. И по-оръдийната, когато несъм.

Иначе пак се подтвърждава стоманена аксиома - война ще те научи на всичко!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Е да, ама когато започнат да падат един след друг снарядите върху главата ти и нямаш никакъв шанс да се преместиш... Предпочитам залповата стрелба, ако аз съм мишена. И по-оръдийната, когато несъм.

Иначе пак се подтвърждава стоманена аксиома - война ще те научи на всичко!
      Тъй де, времето дето летят снарядите къде го слагаш Докато на отсрещните им е най-гадно отсамните вече са се приготвили за по бира ... давай контрабатарейно колкото искаш, ще целиш онова малко колче дето писах по-рано за него ...
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Че обикновено че си под обстрел разбираш след първия гръмнал до теб снаряд. За контрабатарейно да не говорим, досега не видях едни специфични неща за такова нещо в украинската армия в тн АТО.

Коментар

Тия не спират да ме изненадват с креативността си...

Коментар

АЗ на Т 64 е принципно различен от този на Т 72 . Луда работа другите за 40 години един ОБТ едвам изкарват а руснаците три и то принципно различни произвеждани по едно и също време Т 64 ; Т 72 и Т 80 . После що ви фалира държавата .

А ходи разбери какво са маскирали отдолу под тия черги Определено вече и арабите подминават
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Със сигурност шасито е на БРДМ-2.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                ... руснаците три и то принципно различни произвеждани по едно и също време Т 64 ; Т 72 и Т 80...
                Само да ти подскажа защо е така станало. Просто имало едно време три танкостроителните школи - Харковската (Т-64), Ленинградската (Т-80) и Нижнетагилската (Т-72). Останала само една Нижнетагилската.

Лично за мен е най-добрия танк бил е и ще остане Т-80!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  ...А ходи разбери какво са маскирали отдолу под тия черги Определено вече и арабите подминават
                  Прилича на БРДМ май. Ами кво да правят в такава ситуация

http://economics.lb.ua/state/2014/07...kievskogo.html

http://korrespondent.net/ukraine/3405510-dyrektora-kyevskoho-bronetankovoho-zavoda-arestovaly

...Кроме того, Ярема рассказал, что подобная ситуация складывается и с другими заводами. В частности выяснилось, что 78 БМП, которые перебывали на хранении Житомирского бронетанкового завода, разукомплектованы...

"Это стало известно, когда возник вопрос, что их нужно использовать в боевых действиях", - добавил Ярема.
                  And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Страх лозе пази, ей!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Чиста БРДМ-2 е.

Познах я по триплексите в средната част на ДО.

Коментар

Коментар

Само да ти подскажа защо е така станало. Просто имало едно време три танкостроителните школи - Харковската (Т-64), Ленинградската (Т-80) и Нижнетагилската (Т-72). Останала само една Нижнетагилската.

Лично за мен е най-добрия танк бил е и ще остане Т-80!
                          Да де ама касичката (държавния бюджет) е един . Т 80 по същество е Т 64 с ГТ двигател и малко гума по веригите . Същия АЗ и същата дивотия 7 снаряда отпред от дясно.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:T-80sxema.jpeg
Прегледи:1
Размер:89.8 КБ
ID:5604999
                          Първоначално публикуван от icos
                          Кой, този ли? Или има много англоговорящи микове там, таквоз...

http://www.ridus.ru/news/164201

П.С. Я какво съвпадение:

http://www.unian.net/politics/942025...tsii-snbo.html

«Террористы продолжают похищать людей, в том числе иностранцев. Вчера в Луганской области российские наемники на блокпосту неподалеку Перевальска захватили в плен гражданина Королевства Швеция и удерживают его под стражей в Горловке»
                          Подробности читайте на УНИАН:
                          Женевската конвенция в общи линии нищо не казва за наемниците така че ако на въпросния индивид главата му се отдели от тялото няма да е трагедия за международното право . Наемниците воюват за пари или по други причини на свой страх и риск .
                          Последно редактирано от sek.1; 14-08-14, 06:14.

Коментар

1 ескадрилия на БПЛА на ВВС на Новоросия публикува интересно фото на село Петровское, http://wikimapia.org/#lang=ru&lat=47.945197&lon=38.668689&z=17&m=b&show=/19027820/ru/Петровское

И дешифровката на снимка:

И техника на тази ескадрилия:

Коментар

Ну и след като аз помислил, че вече всичко видях в този живот, пак у-креативщици са ме изненадали.

Коментар

Това освен Макаров и то не на всякъде нещо друго спира ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X