Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Според ббс вчера артилерийския обстрел е засегнал и стените на някакъв затвор със строг режим. Избягали са 106 затворници.
    Днес е постигнато (май) споразумение между Русия, Украйна и европейците за хуманитарен конвой под егидата на Червения кръст и евакуация на цивилните.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе каква е тази статия в офф-а, нещо по руските медии не откривам инфо, са ще видя западните.
      п.п Бъркам се има го и тук.
      Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Интересно нещо при хуманитарния конвой. http://www.youtube.com/watch?v=X72AmOyFN-M . Прилича на локатор на С300

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:humanite.JPG
Прегледи:1
Размер:47.4 КБ
ID:5604612
        Последно редактирано от DBRS; 12-08-14, 00:02.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
          Интересно нещо при хуманитарния конвой. http://www.youtube.com/watch?v=X72AmOyFN-M . Прилича на локатор на С300
          Каквото и да е, защо реши, че има нещо общо с конвоя освен това, че е на територията на същото военно поделение, където са и боядисаните в бяло военни МПС-та?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Твърдо е С300, предвид обхвата му, е интересно конвоя на колко километра се намира от украинска граница
            Последно редактирано от DBRS; 12-08-14, 00:29.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Няма нищо чудно, пише, че хуманитарната операция е съгласувана дори и с Киев, но всякаква реакция може да се очаква от украинската армия. А и ако искаха да го скрият, то нямаше да го превозват открито, а под платнище и камиона също щеше да е бял.
              Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Това е ХУМАНИТАРНА колона, според правилника на ООН нейните служители имат право да носят само леко стрелково оръжие. Но пък стрелящите по тези колони са придобиват статут на военнопрестъпниците с всички произтичащите от този факт последствията.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski
                  Защото тое е DBRS! Не е важна истината, важно е неговото мнение!

Интересно ми е, какво ще стане ако загине някой от тази колона?
                  И С300 ли е, като такова за истината?

Моля прегледай постовете, ще видиш че само съм отбелязал че е наличен при конвоя.
                  А дали на конвоя му трябва С300 и какъв е конвоя ако му трябва С300, моля се спецовете да обяснят.

Коментар

И как си определил, че тя е в ордера на колоната, др. ДБРС? По какви преки или косвените факти?

Коментар

Ми не съм определил,
                      кой е по определенията се вижда,

но приемам че потвърждаваш че е С300.
                      Според теб за С300 това ли му е обичайното място? За мен не, има достатъчно снимки как изглежда базата на обичайно базиране на С300.
                      Естествено, може да е просто преминаващо от там. Жалко че не е С200, щяхме да си говорим че е лепило

Коментар

Ми не съм определил,
                        кой е по определенията се вижда,

но приемам че потвърждаваш че е С300.
                        Според теб за С300 това ли му е обичайното място? За мен не, има достатъчно снимки как изглежда базата на обичайно базиране на С300.
                        Естествено, може да е просто преминаващо от там. Жалко че не е С200, щяхме да си говорим че е лепило
                        Брат, хвърли едно око какво е С-300/200, как действа и най-вече за какво, къде и как се ползва, на какво ниво. Сега поне инфо в нета бол. Това за което ти си мислиш и ти се иска да е, определено не се прави от С-300 или С-200. Просто няма как да стане. Има други системи за целта. Ако има интерс казвай да направим едно списъче.
                        Айде малко подсказка в картинки:

Последно редактирано от Dagobar; 12-08-14, 08:26.
                        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Значи, не си определил, но си вече пишеш, че С-300 ще бъде прехвърлено като хуманитарна помощ в Юго-Източната Украина?

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                            Брат, хвърли едно око какво е С-300/200, как действа и най-вече за какво, къде и как се ползва, на какво ниво. Сега поне инфо в нета бол. Това за което ти си мислиш и ти се иска да е, определено не се прави от С-300 или С-200. Просто няма как да стане. Има други системи за целта. Ако има интерс казвай да направим едно списъче.
                            Знам го, помня и Турция какви проблеми прави на Кипър като решиха да си го купят.
                            Факт е че има локатор в транспортен вид и че е на същия плац дето е и конвоя. Нищо повече.

Ако това С300 е на по-малко от 100км. от граница, при радиус на действие 400км.?

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Значи, не си определил, но си вече пишеш, че С-300 ще бъде прехвърлено като хуманитарна помощ в Юго-Източната Украина?
                            Нека някой на който имаш доверие ти обясни, че нямам такова твърдение никъде в темата.Явно не разбираш добре български, няма лошо.

Коментар

Знам го, помня и Турция какви проблеми прави на Кипър като решиха да си го купят.
                              Факт е че има локатор в транспортен вид и че е на същия плац дето е и конвоя. Нищо повече.

Ако това С300 е на по-малко от 100км. от граница, при радиус на действие 400км.?
                              Ми принципно може да седи и на 15 см от границата и не виждам какъв е проблема за това. Всяка една държава може да си разполага оръжейните системи на нейната територия където, когато и както си поиска (даже някои го правят чрез базите си в целия свят). Още ми е чудно на каква база и с какво основание се вие и бучи от световната общност, че видите ли някой e струпал войски еди къде си на собствената си територия.
                              Последно редактирано от Dagobar; 12-08-14, 09:07.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Ми тогава какво си искал да кажеш в поста #2223?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X