Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Интересна техника в насипно състояние попаднала в кадър близо до Шахтерск.

Брей, на първа снимка в ляв долен ъгъл май лежи челен лист на купола от Нона...

Попадение в КЩМ 1B118/119 "Реостат"- заслужава сребърен медал.
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Бившия Южен котел, пак унищожен Т-64 и... хаос. Време е да се спре безумието! ...
      Няма как да се спре войната - сега.
      Твърде много авторитети са заложени.
      Руснаците дърпат към войнишко възстание, американците към връщане на Крим,
      И двете неща са невъзможни в настоящия момент.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Украинските туроператори вече предлагат нов тип туризъм във военно време. Срещу разумна цена туристите могат да посетят зоната на конфликта в Украйна и да се качат на бронирани превозни средства. Идеята е посетителите да видят през очите на туристи какво се случва, но същевременно да бъдат защитени от бронирани прозорци, пише Eturbonews.
        Това е истинско преживяване „на живот и смърт“ и тръпка, която все още не е позната на световната туристическа индустрия.
        Застраховката може и да не е включена в офертата, но туроператорите в Украйна продават пакети за приключенски туризъм.
        Приключенията във време на война са с начална цена от 80 долара за двучасова екскурзия в Славянск, където гостите могат да видят напълно разрушения град. Срещу 800 долара посетителите могат да отидат в активна военна зона.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2014/08/...avaniia.234929

Коментар

И пресен трофей на опълченци, техниката на 24 механизирана бригада УВС.

Последно редактирано от Goblin; 07-08-14, 19:59.

Коментар

Да допълвам ли заглавието със "Схватките между сепаратисти и украинци" за да е ясно, или да се разберем на доверие че темата не е за майданските площадни подвизи извън зоната на конфликта ?
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

То едното е функция на другото . Ако го нямаше майдана гражданска война нямаше да има . Сега войната е на път да направи нов майдан .
              И пресен трофей на опълченци, техниката на 24 механизирана бригада УВС.
              Добре де аз пак да попитам каква е числеността на една украинска бригада ? Като гледам с каква лекота опълчението унищожава цели бригади или в действителност е голяма военна сила или украинските бригади са със състав на един МСБ преко сили .
              Последно редактирано от sek.1; 07-08-14, 20:12.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Сепаратисти е точната дума. Иначе според кой както му изнася.
                Бунтовници
                Опълченци
                Терористи
                Националисти
                Родолюбци
                Революционери
                .............................................................
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  То едното е функция на другото . Ако го нямаше майдана гражданска война нямаше да има . Сега войната е на път да направи нов майдан .
                  А оцеляването на тази тема е функция на недопускането да се превърне в другата тема. Проверено.

Коментар

Аз веднага се почудих, къде е украинската артилерия, следи от нея имаше навсякъде във видеото от моя пост#2130, и сега, когато попаднах на снимките с трофейната техника, в това и число и артилерията, ми стана ясно. Тя е отишла при опълченци.

А за названията, ето какво каза прессекретарят на специалната наблюдателна мисия на ОБСЕ в Украйна Майкъл Боцюркив: "Ние използваме неутралната дума "Rebels". На изтока има много различни групи с различни цели. Но ние се придържаме към по-неутрални изказвания."
                    Последно редактирано от derhunter; 07-08-14, 20:53.

Коментар

За протокола - добавката ми горе не беше за употребяваните термини, а за кои точно схватки иде реч в темата. Съжалявам ако съм заблудил някой.

Коментар

Опълченци днеска свалили украински МиГ-29, екипаж се катапултира и захвачен в плен.

Коментар

Опълченци днеска свалили украински МиГ-29, екипаж се катапултира и захвачен в плен.
                          А какво прави фронтови изтребител, който по принцип не може да обработва наземни цели там? Да не би опълченците да са се сдобили и с авиация и аз да съм изтървал?

Коментар

Прави впечатление как си траят с какво е свален.
                            Откакто украинските Су-25 свалят цели на височина 10км(потвърдено от специалисти), не подценявай украинските МиГ-29

Свален е обозначен санитарен Ми-8
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Отново днес, около 19,40 часа местно време в района на Енакиево (на около 40 km от Донецк) е бил свален изтребител МиГ-29. По думите на проруските бойци, машината е изпълнявала задачи за удари по земни цели. Пилотът му се е катапултирал и по твърденията на проруските сили е бил пленен. Информацията е била потвърдена от пресслужбата на украинските въоръжени сили, по чиято информация изтребителят е бил ударен от ЗРК Бук.

Айде най-накрая да ни ги покажат тия дръвье, букове ли са, дъбове ли са, че да се напасне картинката.Че взе да прилича на повтаряне на някаква лъжа до превръщането й в истина, с цел да се прикрие истина и наложи друга лъжа.До сега видяхме снимки на какво ли не - ПЗРК, Град-ве, гаубици, оръдия, минохвъргачки - само тия Букове никой никъде още не ги е видял(освен някой и друг американски сателит, ама май само ги е видял...)...
                              Всеки трети е шести

Коментар

Сбит самольот, МиГ-29

Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X