Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Гоблине, Украина си има свои, държавните, структури, които отговарят за официалните съобщения и реляции. Гейбук и съобщенията на дупетати в тях не влизат.

Я да видим сега, кой ще отгадне, колко войници на УВС до сутринта ще се предадът на руските власти? Аз предполагам нещо от порядъка на хиляда души. Вий колко мислете че ще са?
    Сибирски, депутатски изявления, за добро или за зло, са част от процеса на споделяне на информация/дезинформация от време оно. Шутове занимаващи се с въпросната дейност не липсват у нас, не липсват и у вас - няма причина да липсват в Украйна.

В темата сме ти отпуснали меко казано изключителен комфорт в превръщането и в пропагандна диплянка - прояви усет и не се оливай повече от нормалното, че наложи ли се да я изтегляме към средата не знам дали ще можеш да я догониш от там където си в момента.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблине, Украина си има свои, държавните, структури, които отговарят за официалните съобщения и реляции. Гейбук и съобщенията на дупетати в тях не влизат.

Я да видим сега, кой ще отгадне, колко войници на УВС до сутринта ще се предадът на руските власти? Аз предполагам нещо от порядъка на хиляда души. Вий колко мислете че ще са?
      Ъъъ...какво се случва в момента в района, за да питаш-явно се водят военни действия-с каква техника, колко военнослужещи,каква е целта, къде точно...?
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Сибирски, поеми си пак въздух и помисли пак.

Коментар

Не те разбирам, а и май се утомих да хвърля боба за да науча какво искаш ТИ от мен. Ако нещо вързано с политкоректността и тем подобните глупости - не чакай. Искате информация от другата страна на конфликта - имате я. Ако не я искайте - празнувайте перемога сега, че после няма да имате възможността. Вярвам, че за повечето от хора тука моите постове представят интерес. И точка!

Коментар

Не те разбирам, а и май се утомих да хвърля боба за да науча какво искаш ТИ от мен. Ако нещо вързано с политкоректността и тем подобните глупости - не чакай. Искате информация от другата страна на конфликта - имате я. Ако не я искайте - празнувайте перемога сега, че после няма да имате възможността. Вярвам, че за повечето от хора тука моите постове представят интерес. И точка!
            За мен определено представляват интерес твоите постове!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Вярвам че не ме интересуват интересите на агитката ти, а беглите шансове темата да остане техническа, което е единствения и шанс да не се превърне в другата тема и да изтлее за минути - и точка. Това за да ти спестя боба. Не си дете, все трябва да си способен да прецениш какво значи това, и да не бъркаш "техническа информация" с "информация от другата страна на конфликта" ! Ти сериозно ли ?!? Сто страници тема, и до тук видиш ли не си разбрал че темата не е за мнението на страните в конфликта ?!?

Коментар

В цитат ми има мое мнение за политкоруктността. Иначе, интересно развитие на снощните събития, 180 украинските войници, които почти веднага са си върнали на украинската територия, се оказали украинските граничари. Разбираемо, те не са участници в АТО, имат си свое командване, може би затова не се страхуват да се завърнат.

Коментар

Не бъркай това което не ти изнася с политкоректност. Малко елементарно става. А иначе мерси за информацията.

Коментар

И една снимка, показваща ниво подготовка на укровойници:

Със стрелка показан тубус с ракета Конкурс от края на 80-те години на миналия век. Припомня, че срок на служба на подобните сложни неща, като ПТУР, е до 15 години.

Коментар

https://twitter.com/anti_maydan/stat...722560/photo/1
                      ОП на батарея Д-30 до хоремага. С ОФ Огън! и две бири .... Какво се случва ако има ответен огън по позицията?

ПС: В контекста на АТО мисля, че въпросът ми за икономическите зависимости на един от украинските региони, провеждал референдум още 1991г е технически. Касае вероятност за война на два фронта.
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

СИБИРСКИ, постингите ти по темата за конфликта в Украйна, представляват ОСОБЕН ИНТЕРЕС! поне за мен...Без цензурата на официалните казионни медии...Полезни са ми, за което ТИ БЛАГОДАРЯ МНОГО!
                        Искам да науча нещо повече дза ставащатот там в момента....
                        Продължавай да пишеш и споделяш моля те.

ПОЗДРАВИ!!!
                        Последно редактирано от Goblin; 04-08-14, 22:15.
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                          https://twitter.com/anti_maydan/stat...722560/photo/1
                          ОП на батарея Д-30 до хоремага. С ОФ Огън! и две бири .... Какво се случва ако има ответен огън по позицията?

ПС: В контекста на АТО мисля, че въпросът ми за икономическите зависимости на един от украинските региони, провеждал референдум още 1991г е технически. Касае вероятност за война на два фронта.
                          Нещо, според мен, липсва на тази снимка, за да може разгърнатите Д-30 да се наричат като ОП. Артилеристите, които ги има тука, ще обяснят, какво аз имам предвид.

Коментар

Абе, те няколко неща липсват, но могат да се оправят за 15 минути. Обаче Д-30-ките определено не са в походно положение. Може и да обучават разчети или кой знае. На снимката обаче пише "артилерията работи"...от площада?
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                              Абе, те няколко неща липсват, но могат да се оправят за 15 минути. Обаче Д-30-ките определено не са в походно положение. Може и да обучават разчети или кой знае. На снимката обаче пише "артилерията работи"...от площада?
                              То на едни врати в ЦУМ се пише Жени, а вътре е кенеф!

И аз се скланям към варианта че на снимка разгърнати Д-30 се исползват за обучаване на разчети. Щото по мои спомени, а аз несъм артилерист, само минавах пар пъти покрай тях , за да се стреля от асфалт или от подобна твърда повърхност, трябва... Артилеристи, колко пъти ви се налагало да псувате докато разбивате асфалт за лапите на оръдието? А вас после колко пъти псувал народ?

Коментар

Снимки от фронта
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X