Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Никога не е късно човек да стане за резил" :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Никога не е късно човек да стане за резил"

http://www.youtube.com/watch?v=nx0pPJxsPFk

След 3.18 има нещо показателно по темата.
    Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
    "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Пълно с простотиите!

Коментар

Повечето ги бях гледал. Но компилацията е супер.

Коментар

Последното мулти изпълнение кефи...Особено изражението на арабите като ги тресне отката Ама как им зависват "лимбите" Интересно какъв ли е калибъра 505 Gibbs може би
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Калибърът е .700 Nitro Express
            "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Кой в казармата ,кой в службата,а при мене се случи на 7/8г. като бях.Гръмнах с пушката на пазача на язовира край гр.Българово,тогава все още село в Бургаски окръг.Баща ми работеше като агроном там и имахме пчелин от 5/6 кошера,под Кантона,между двата язовира.След като си свърши работата при пчелите,се отбихме да видим пазача.Говореха си до жигулата ,а аз се заиграх наоколо и гледам пушката виси на едно дърво.Натиснах спусъка и нищо не стана,бутнах нещо там/после като пораснах разбрах че е предпазител/,и пак натиснах и тя гръмна...И двамата много уплашени,но ми се размина боя.После в колата,най ме вълнуваше къде ще падне куршума-беше насочена нагоре.Това работа преди 38години.
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

На 5:00 случка с детето е ужасяваща!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  На 5:00 случка с детето е ужасяваща!
                  И мен това ме потресе! Под много лош ъгъл дететенцето гръмна тъпия си баща - от долу на горе и почти вертикално. Дано да е изкарал късмет глупака...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    И мен това ме потресе! Под много лош ъгъл дететенцето гръмна тъпия си баща - от долу на горе и почти вертикално. Дано да е изкарал късмет глупака...
                    Не е изкарал късмет. На Browning HP ми заприлича пистолета.
                    ЦЪК
                    Последно редактирано от slaf4u; 21-11-13, 09:09.
                    42

Коментар

• От: "Никога не е късно човек да стане за резил"

И аз така отначало мислех, че този глупак няма никакъв шанс.

Коментар

Тези предполагам са албанци или някои от Западните Балкани. При всичките им сватби това са "косвени жертви" И всичко се урежда между тях... През 2000 година един беше застрелял певеца / трибуната беше на по високо/ ...Докато отидем бяха се разбрали...всички /цяла албанска сватба/...Роднините на певеца твърдяха, че е решил и тръгнал да заминава за Германия на момента
                        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                          Тези предполагам са албанци или някои от Западните Балкани. При всичките им сватби това са "косвени жертви" И всичко се урежда между тях... През 2000 година един беше застрелял певеца / трибуната беше на по високо/ ...Докато отидем бяха се разбрали...всички /цяла албанска сватба/...Роднините на певеца твърдяха, че е решил и тръгнал да заминава за Германия на момента
                          Тоя конкретно е арабин - сириец (случката е в Алепо). То не, че при арабите е по-различно от при нас - на Балканите...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Тоя конкретно е арабин - сириец (случката е в Алепо). То не, че при арабите е по-различно от при нас - на Балканите...
                            От детството си имам спомени за един два гърмежа с ловна пушка на класическа селска сватба...Сега не знам как е в някои райони на Родината. Лошото е, че в тези райони гърмят с нарезно оръжие.

Коментар

Пишман стрелец се гръмна в слабините
                              50-годишният мъж се прострелял с газ-сигнален пистолет

50-годишният Г.Г. се простреля с газ-сигнален пистолет в слабините у дома си в луковитското село Тодоричене в неделя. Жертвата е настанен с около 30-сантиметрова рана н вътрешната страна на лявото бедро в местната болница. Няма опасност за живота му.
                              Пишман-стрелецът е стопанисвал незаконно оръжието. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи Габриела Тодорова от Областната полицейска дирекция в Ловеч.

http://www.blitz.bg/news/article/239483

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                                От детството си имам спомени за един два гърмежа с ловна пушка на класическа селска сватба...Сега не знам как е в някои райони на Родината. Лошото е, че в тези райони гърмят с нарезно оръжие.
                                Я съм от там бре!
                                Нали сте чували - на една македонска сватба има повече жертви, от колкото при едно гръцко въстание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X