Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Кога скача оградата, кога се скатава...
    Тая със скачането на оградите беше по наше време . Сега са на работно време с обедна почивка и си излизат през портала Хранят ги с кетъринг и други модерни думички .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Логично е Митко да е Админ/Модератор на групата, защото ми се струва, че освен, че инициира начинанието а импрекарва доволно много време пред компютър с достъп до Интернет. С...
      Гласувам "ЗА". Почти поемам ангажимент Митко да има интернет
      42

Коментар

хм аз вчера колкот те споменавах....
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Да бе, да с това бебе и свободно време.
          АЗ съм за Митко, нека се разберат тези които се познават лично и от там да почне организацията.
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Добре де ,аз като не познавам никой от форума лично ,(само Ненчев го помня бегло като наборен воиник),Това значи ли че не мога да участвам в групата.

Коментар

В момента сме в режим на изчакване, писал съм на Администратора. Когато групата стане факт, ще влезем няколко човека, за да поставим основите. Да напишем правила и такива работи.

Коментар

само Ненчев го помня бегло като наборен воиник
                я ме подсети, че нищо не помня. Кой си, от къде си, къде сме били?

Коментар

А "доставящия нет' - Славчо, може да стане един модератор, като гледам и работи и през почивните дни

Коментар

Без правила няма да мине...или не трябва да мине Нищо не е "затворено" в мрежата.... Може да се коментират неща които биха били много "полезни" за хора с нездрав интерест към оръжията....И не сте прави за "пацифистите"...На приклада ми винаги е пишело "Идвам с мир....."
                    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                      А "доставящия нет' - Славчо, може да стане един модератор, като гледам и работи и през почивните дни
                      Аз съм от типа хора, които бягат от отговорност, възползват се от всички благинки на службата и съм отмъстителен и подъл. Мисля че това ме прави идеален модератор .
                      Това горното в рамките на шегата, но наистина с каквото мога ще помогна.
                      Димитраки, вчера може и да си ме споменавал, но си мисля, че скоро няма да се повтори...поне не с лошо.
                      За всичко си има причина и обяснение. Пусни писмено заявление и ще бъдеш информиран.
                      42

Коментар

По-добре си направете нов форум, щом тук ви пречим.
                        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                        (А1+)
                        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                          И аз съм на това мнение. Ако нещо много тайно искаш да споделиш ползвай ЛС .Не съм забравил отговора на един оръжеен гуро на ЛС че никога не е имал общо с армията а в последствие ....

Коментар

А какво значит аджаба "Група с органичен достъп"? Тука има ли представители на неорганичен живот?

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                              Защо го приемаш по този начин? Аз например нямам право на достъп до някой клубове в този форум, които са на интересни за мен тематики но това не ме настройва срещу хората, които са ги създали.

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                              И аз съм на това мнение. Ако нещо много тайно искаш да споделиш ползвай ЛС .Не съм забравил отговора на един оръжеен гуро на ЛС че никога не е имал общо с армията а в последствие ....
                              Л.С. не дават възможност да се заформи говорилня. Въпреки, че ЛС може да се прати до няколко човека, формАта на форума е по-удобен.
                              A за това, че хората лъжат по нетя, винаги е било и ще бъде занапред...

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              А какво значит аджаба "Група с органичен достъп"? Тука има ли представители на неорганичен живот?
                              Означава, че ще можеш да пишеш само ако получиш повиквателна.
                              42

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Аз не пиша (защото не съм компетентен), но ви чета с удоволствие...В този смисъл,ще мога ли и в бъдеще да следя подобни теми?
                                +1
                                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X