Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Ненчев, така и така съм в Сливен днес и утре, ми да вземем се запознаем, че да ме приемете в групата
    Иначе интересни неща се пишат и си мисля, че има нужда от това което сте замислили.
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Мисля да не приема подобна покана. Не ми харесва идея да се правим на интересни и да се затварям от всички. Какви воените тайни и секрети ще разнищваме в подобна групата? Всичко затворено по подобен начин веднага ще привлече внимание, не, мерси.

Коментар

Ненчев, така и така съм в Сливен днес и утре, ми да вземем се запознаем
        Ми няма проблем, казваш къде и кога. Славчо и той ще дойде, нали?

Сибирски, никой не се прави на интересен и никакви тайни няма да се обсъждат. В никакъв случай няма да се публикува информация, защитена от закона. Идеята е съвсем друга.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Това е една от най-забавните теми напоследък.
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Мисля да не приема подобна покана. Не ми харесва идея да се правим на интересни и да се затварям от всички. Какви воените тайни и секрети ще разнищваме в подобна групата? Всичко затворено по подобен начин веднага ще привлече внимание, не, мерси.
            Да си кажа, и на мен ми мина подобно нещо през ума. Затворена или не, не може да се споделя нищо секретно. А щом няма тайни, не виждам смисъл да се създава затворено общество. Ако искате пробвайте, но предвижданията ми са, че скоро темите в нея ще се изчерпят и ще се превърне в чат-руум между няколко човека.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Не разбирам защо е всичкото това помпане...
              Ненчев има идея, ръководството на форума е ОК с нея. Никой не бута никого на сила да се съгласява и от тази гледна точка всяка защита на позицията "защо не бива да има такава група" е излишна. Ако не желаете да участвате, не го правете, никой няма да ви попита защо не искате. Държите се така, сякаш се притеснявате, че ако тази група бъде създадена пишещите ще се изнесат нататък. Много добре знаете, че това няма да се случи. След като бъде създадена групата, ще бъдат отворени няколко хапливи теми и това ще е. Убеден съм, че всички поканени в нея ще останат активни потребители и в останалите теми и подраздели.
              Предполагам, че хората създали групата няма да тръгнат да раздават покани, по-скоро ако някой има желние да се присъедени, ще си изпраща желанието а те само ще го одобряват.
              42

Коментар

Убеден съм, че всички поканени в нея ще останат активни потребители и в останалите теми и подраздели.
                Аз също.

Коментар

Аз не съм против, а просто не виждам смисъл от създаването на такава група, но както се казва, пробвайте, пък то ще се види.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако се създаде такава група и аз бих чел с удоволствие. Макар да не съм военен...

Коментар

Нека някой модератор оправи заглавието. Сибирякът правилно се пошегува ,но не го разбрахте. Органичен-ограничен.

Коментар

От: Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Аз мисля, че за оръжията и свързаните теми трябва да се говори открито.
                        Макар и на различни мнения по доста въпроси, пишещите в този раздел правят впечатление на зрели, разумни и отговорни хора.
                        Дори ми се струва, че са по-пацифисти от някои, които се афишират като такива.
                        Защото отричането на оръжията не прави човекът пацифист, а по-скоро го откъсва от реалностите.
                        Затварянето в група с ограничен достъп ще накара останалите да ни възприемат като войнстващи разбойници и само ще засили негативизма.
                        Това няма да е полезно никому.

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                          Макар и на различни мнения по доста въпроси, пишещите в този раздел правят впечатление на зрели, разумни и отговорни хора.
                          Дори ми се струва, че са по-пацифисти от някои, които се афишират като такива.
                          Защото отричането на оръжията не прави човекът пацифист, а по-скоро го откъсва от реалностите.
                          Затварянето в група с ограничен достъп ще накара останалите да ни възприемат като войнстващи разбойници и само ще засили негативизма.
                          Това няма да е полезно никому.
                          В такъв случай, нека се отворят всички налични в момента клубове за всички членове на форума, ей така за да сме сигурни, че в клуб ретро примерно не се обсъжда рецепта за газ зарин или яйца по панагюрски (не по-малко опасни след нужната обработка). Не знам, без да искам да обидя някого но ми изглежда така, сякаш се изсмукват какви ли не доводи против тази инициатива.
                          42

Коментар

Първоначално публикуван от sk67 Преглед на мнение
                            И аз така мисля ама има хора които в главите са си останали на ниво зрял социализъм . Притежаването и носенето на оръжие е преди всичко една голяма отговорност .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Пак казвам, на който не му харесва идеята, не виждам смисъл да си дава мнението. Никой няма на сила да го кара да участва в някаква груа. Има определение хора, които смятат, че ще има полза, следователно не виждам причина да не се направи.

Коментар

Споко. Дори да се осъществи ще просъществува от ден до пладне. На самите участници ще им стане скучно, при това доста бързо.
                                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X