Позволявам си да пусна темата тук, понеже става въпрос за този раздел на форума. Редовно пишещите по повечето теми имате ли желание да се създаде група, където могат да четат/пишат само определени хора, които ще са включени в групата. Мислите ли, че има смисъл от таква група. За мен идеята е, да не може всеки рефистрирал се във форума да има достъп до информация, която е само за определени хора. Знаем се кои пишем, с някои се познаваме дори лично, с други не. Ако да - тогава трябва да се обърнем към Администратор на форума и да попитаме дали е възможно (щото Администратора може и да каже "не").
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.
Свий
X
-
От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.
Трябва да има такава група , защото все се намира някой "пацифист" или ревностен защитник на животните да се намеси и да почне да плюе по нас .VEREYA MOTORSPORT TEAM
-
Докъм обяд бях против, но след като понаучих за една нелепа и смешна дивотия, иницирана от събития и коментари от форума (не вярвах, че може да има такава излагация и късогледство), съм съгласен.
То пацифистите не са ни проблема, имат си мнение хората, отстояват си го. Ама очевидно се забъркват други го...на.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Няма проблем да осъществим контат с Администратор, всъщност аз не знам само един ли е или са няколко. До колкото видях г-н Петров е Администратор. Можем да го помолим, ама трябва да има повече съгласни участници, за 2-3 няма смисъл.
защото все се намира някой "пацифист" или ревностен защитник на животнитеIf you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеСлед като се "знаем", не мисля че е проблем, поне не за менВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Ами ще видя и утре какво ще кажат другите и ако повечко хора имат желание, ще се свържа с г-н Венцислав Петров да видим той какво ще каже. Видях, че за въпроси към Администратор връзката е само по е-мейл.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Митко, това за което питаш е технически възможно и лесно осъществимо. Трябва да се говори с Венци Петров. Хубаво е да се дефинира има на под-раздела, участниците, модератор/и и т.н. Сред вас има сигурно служещи, които е хубаво да се пазят от доброжелатели например, та има логика в идеята тиБъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАз не пиша (защото не съм компетентен), но ви чета с удоволствие...В този смисъл,ще мога ли и в бъдеще да следя подобни теми?"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Трябва си просто малко разглеждане: http://www.offroad-bulgaria.com/group.phpСедя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар