Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Има много неща, които трябва да се обсъдят. Първо е важно дали има желаещи, ии второ дали Администтратора ще се съгласи. От там нататък ако всичко е ОК, трябва да се види какви ще са критериите. Трябва да има някакви. Примерно даден участник да е с право на легитимация плюс активност по няколко теми + препоръка примерно от друг или нещо такова. Вие сте ясни, пишете тук от доста време и няма да ее проблем, но моята идея е да не може някой не регистриран или умишлено регистриран заради дадения раздел да не може да чете и гледа снимков материал.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Абе реално ние не искаме да ограничаваме никой и нищо, ама понякога влиза в сила поговорката: като кажат, че сестра ти е к..., иди и доказвай, че нямаш сестра.
      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
        .................... Видях, че за въпроси към Администратор връзката е само по е-мейл.

Има, не една подобни групи ...
        А за Венци .... има и телефон и ... каквото се сетиш. А може и друг да я свърши тая работа.
        Само кажи.

Но нека се съберат още малко хора.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

По принцип чета почти всичко ,но понеже не винаги искам да си нарушавам първо личното и после чуждото спокойствие рядко пиша . Така че според мен е по-правилно определени да могат да пишат а всички да четат . Ако това не е възможно или не сте съгласни аз искам поне правото да чета . Успех!
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
            Аз съм със същата диагноза ,а предполагам и други.Като се навихте на Марто,да речем одобрите и мен по тази пътека нямали да влезат и тези които искате да ограничите.Или ги знаете точно и поименно?
            +1
            Все пак моето мнение е ако се притесняваш от това, което ще споделиш, по-добре не го споделяй, защото и да се направи затворена група ако някой реши да те пр..., той ще намери начин.
            Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Има много неща, които трябва да се обсъдят. Първо е важно дали има желаещи, ии второ дали Администтратора ще се съгласи. От там нататък ако всичко е ОК, трябва да се види какви ще са критериите. Трябва да има някакви. Примерно даден участник да е с право на легитимация плюс активност по няколко теми + препоръка примерно от друг или нещо такова. Вие сте ясни, пишете тук от доста време и няма да ее проблем, но моята идея е да не може някой не регистриран или умишлено регистриран заради дадения раздел да не може да чете и гледа снимков материал.
              Като кликнеш на Създаване Група ще видиш, че има опция за Публична, Модерирана и Само с покани. Ако я създадеш ти, да речем, познай кой ще е Лидер на групата. За един час като гледам май доста желаещи събрахте.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Re: От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Аз не пиша (защото не съм компетентен), но ви чета с удоволствие...В този смисъл,ще мога ли и в бъдеще да следя подобни теми?
                Аз да се присъединя към четящите непацифисти.

Коментар

Пишете ме и мен може и да не съм от стрелковото братство но от инженерна гледна точка сам с вас!
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

Да се покажа ли и аз нескромен, и да поискам поне да мога да чета?
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Аааа искам и аз. Редовен читател. Засега.

Коментар

Аз предлагам за вожд на групата някой от "ветераните" и по присъствие тук във форума и по бойни заслуги. Визирам Митака, Сибирски или Кучето. Достъп с покани или модерирано, най-вече препоръки. Да няма ограничения за писане или четене от членовете.
                        Последно редактирано от Dagobar; 23-05-13, 22:40.

Коментар

Първия си Макаров (КТ 2637) и пърния си Калашников (АЧ 60 получих през 1984 г. Помня ги за цял живот. После бяха ПСМ, Стечкин, Берета, Зиг и много други. Но първите не мога да забравя. Като първата. Ако решите да ме приемете, приемете ме. Аз Ви уважавам, заради любовта към оръжието и Родината. На България ревльовци не и трябват. Трябват и мъже! Здрави мъже с оръжие в ръце, за да бранят семейство и държава! И в Библията е казано.
                          Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                          "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

а всички да четат
                            Аз от това се притеснявам.
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Аз от това се притеснявам.
                              Всички, но всички членове на групата, а не външни.

Коментар

Накратко - ограничен достъп или не, НЕ изнасяйте нищо на форум ако може да ви запали чергата. На един от групата да му смукнат паролата, всичко лъсва. Утре някой ще се забрави логнат в интернет зала или ще му свият смартфона, и утре + една минута сте в гъзбук.

Ако имате каквито и да било опасения - както си му е стандартния ред - на среща в кръчмата пред истинско пиене. Останалото от лукавого.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X