Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Същия проблем като при мен вчера...
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

А как и къде се праща въпросното искане?
      Ми не знам, аз не мога да пращам искания и на мен не ми излиза, аз виждам групата по друг начин.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ти би трябвало да можеш да я напуснеш, та е същото нещо... Ето го менюто с групите /или поне аз не знам за друго/ http://www.offroad-bulgaria.com/group.php?do=grouplist и от там се влиза сякаш... Обачее тази твоя група май не е соц. група, а друга. Та затуй и не излиза в този списък. Трябва някой вещ модератор да ни светне, нас профаните.

Коментар

Не е социална група, ама нали каза че я виждаш?

групата се намира във:

If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Е там е, виждам я, но няма опция за присъединяване... поне аз не виждам. Инак и в този раздел също се вижда. Пак без опция за присъединяване... почвам да се чувствам като пенсионер пред DVD.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
              4. Право за отписване на участник от групата имат администратор и супер модератор. При настъпване на такова събитие следва то да бъде обосновано. Всички отписани участници се вписват в отделна тема, като след ника на участника, се описват причините за изгонването му. Участник може да бъде номиниран за изгонване от други участници, като те също следва да се обосноват.
              Аз лично не бих настоявал Администратор или СуперМодератор да се обосновават за своите действия. Можете да прочетете правилата на Форума, преди да излизате с такива!
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Ами то просто трябва да се покаже в групите сякаш? Ще разгледам пак да не съм я пропуснал.
                Натискаш горе в дясно на оранжевата лента "настройки", после в колоната от ляво търсиш "групи" и натискаш, излиза ти списък с всички затворени групи с бутони за изпращане на искане до съответния отговорник. Под този списък излиза друг списък с групите в които си вече приет но с бутон за напускане на групата!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

И аз не можах да схвана от къде се праща искане?!?

Коментар

Ами в по-горното мнение се оказа истината... аз някак съм влизал в другите, соц. групи, през моя профил, а то през Настройки било...

Коментар

Нямам скрииншот ама ще пробвам пак още по-подробно:
                      1. Примерно от тая страница, отиваш в горния десен ъгъл където пише :"Добре дошли......... Съобщения Моят профил Настройки Изход". Чукваш бутона "Настройки" и се отваря нова страница където ти показва гласуваните репутации.
                      2. На новата страница с репутациите търсиш от ляво в колоната надолу бутон "Групи" и го натискаш. Появява се нова страница списък със затворените групи. срещу всяка група има бутонче за кандидатстване.
                      3.Натискаш бутончето за кандидатстване при което излиза прозорец в който трябва да напишеш обосновка за кандидатстването ти.
                      Това е, после чакаш да те одобрят. Поне аз така процедирах.

Коментар

Или още един начин: отивате в профила на Dimitar Nenchev, долу вляво ще видите името на групата и до нея бутон "Присъедини се". Аз така направих.

Коментар

Между другото открих един "пропуск"! Не може да се разбере дали има нови публикации в затворения форум ако не се влезе в него!

Коментар

Ако си писал или се абонираш за темите ще ти излезе ако проверяваш горе от Бързи връзки => Теми с абонамент...
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Harka Преглед на мнение
                              Или още един начин: отивате в профила на Dimitar Nenchev, долу вляво ще видите името на групата и до нея бутон "Присъедини се". Аз така направих.
                              Това проработи.При другия посочен начин при мен не излизат въпросните групи...

Коментар

баца явно схемата....дано историческата тема за Ирак потръгне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X