Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
    Пак казвам, на който не му харесва идеята, не виждам смисъл да си дава мнението. Никой няма на сила да го кара да участва в някаква груа. Има определение хора, които смятат, че ще има полза, следователно не виждам причина да не се направи.
    Поискал си мнение:

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
    Позволявам си да пусна темата тук, понеже става въпрос за този раздел на форума. Редовно пишещите по повечето теми имате ли желание да се създаде група, където могат да четат/пишат само определени хора, които ще са включени в групата. Мислите ли, че има смисъл от таква група. За мен идеята е, да не може всеки рефистрирал се във форума да има достъп до информация, която е само за определени хора. Знаем се кои пишем, с някои се познаваме дори лично, с други не. Ако да - тогава трябва да се обърнем към Администратор на форума и да попитаме дали е възможно (щото Администратора може и да каже "не").

Коментар

Да, така е. Естествено че поисках. Няма сам да си пиша със себе си. В последствие, стана ясно, че има хора, които са желаещи.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Аз лично нямам какво да разказвам, което да не е за по телефона.Което имам не го споделям, преценявам преди това, та в тоя смисъл съм съгласен с Гоблин.От друга страна, разбирам че служили или служещи имат разни пикантерии, които да си разказват, споменават разни трети лица и т.н. и явно не искат да се споделя на всеослушание, предвид че винаги може да се намерят недоброжелатели, които да черпят данни от дискусиите тук.Служил съм по каналния ред и това, което не е за споделяне, не го споделям, но то е зрънце.Хората с боен опит, работили или работещи в с-мата на БА, на МВР и разни подразделения не могат да споделят всичко, колкото и интересно да е то.За мен повечето теми в раздела са интересни и полезни и се радвам, че има такива участници, с които да коментираме, но ако повечето професионалисти, ветерани и т.н. имат нужда от затворена група в която да си комуникират, то аз подкрепям идеята.Нека да си създадат критерии и да си направят подбор кои от участниците ще имат право да четат, да пишат и т.н.
        Всеки трети е шести

Коментар

Мислите ли ,че ще седна да споделям с някого който го познавам само вируално ,за неща ,които се замислям да ли да кажа на хора с които съм изял една торба сол.Безсмислена работа.Колкото и да ми изглеждат свестни някой хора все пак не ги познавам лично.

Коментар

Групата е факт. Тези, които са пратили искане, ще бъдат приети малко по-късно, порати технически причини, но не всички желаещи ще бъдат приети. Първо трябва да напишем правила и вече от тях ще зависи кой ще бъде приет или не. В момента правилата са в процес на обсъждане. Можете да пращате искания, не всички ще бъдат одобрени, но одобрените ще бъдат приети скоро. Просто се нуждаем от малко време, за да тръгнат нещата.

Коментар

Като напишите правилата споделете !
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Името е подбрано точно, нека видим правилата и начина за кандидатстване.
                Всеки трети е шести

Коментар

Аз съм ЗА.Незнам какви ще са правилата,но съм против сулю и пулю да пише глупости в тоя форум за незаконни стрелби по гори и поля и носене на КНО къде ли не ,,,,

Коментар

Правилата са готови, който иска да праща искане. Редовните, те си знаят кои са, са добре дошли.

1. В групата се допускат участници след одобрение на изпратено от тях искане.

2. За да бъде приет даден участник в групата следва да е изпълнено минимум едно или няколко(според преценката на администратора) условия:

2.1. Лично познанство с някой от утвърдените участници. Всеки утвърден в групата участник носи отговорност за препоръчан от него кандидат.

2.2. Кандидата следва да е утвърден участник в основния форум.

2.3. Кандидата следва да се представи, в темата определена за това.

3. Кандидатурите се одобряват от администратора директно или след допитване до останалите участници в групата. При допитване, кандидата се одобрява при наличието на не повече от 1/3 гласували против неговото присъединяване. Всеки глас против следва да е обоснован и обективен. Гласуването за кандидатурите става в отделна тема, като в ново мнение админа пуска ника на кандидата и основанията, които той е посочил. Право на глас имат всички участници в групата, администора е с право на вето! Гласуването става с отговор по темата съдържащ ника на кандидата, становище и обосновка (при отказ) нпр. slaf4u ЗА; slaf4u ПРОТИВ, на основание това, че му миришат краката. Време за допитване 48 часа. Ако никой не вземе становище за това време, кандидатурата се отхвърля автоматично.

4. Право за отписване на участник от групата имат администратор и супер модератор. При настъпване на такова събитие следва то да бъде обосновано. Всички отписани участници се вписват в отделна тема, като след ника на участника, се описват причините за изгонването му. Участник може да бъде номиниран за изгонване от други участници, като те също следва да се обосноват.

Коментар

• От: Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Добре де, аз групата я виждам в раздела като затворена, но не я намирам при групите, как ги пускате запитванията?

Коментар

е това вече не мога да ти кажа, моя изглед е малко по-различен и при мен не излиза за подаване на искане.

Коментар

Ами то просто трябва да се покаже в групите сякаш? Ще разгледам пак да не съм я пропуснал.

Коментар

аз групата я виждам в раздела като затворена
                            е прати искане де

Коментар

Там няма бутон за присъединяване, той е в друго меню. Аз поне ходя през контрол панела и от там има всички групи. И там има бутон "ИДВАМ"... но там я няма тази група.

Коментар

А как и къде се праща въпросното искане?
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X