Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Ако имате каквито и да било опасения - както си му е стандартния ред - на среща в кръчмата пред истинско пиене. Останалото от лукавого.
    И внимателно със СРС-тата
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Изтрито съобщение. не ми обръщайте внимание.
      Последно редактирано от The Back Bone; 23-05-13, 23:06.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
        Аз от това се притеснявам.
        Казвай или пиши неща които няма да те притесняват . Пък колкото повече реални ветерани се съберете за мен ще бъде по -интересно каква е разликата и приликата с това което съм учил в училище . Нищо че имам близо 18 г кадрова служба съм в категорията на четящите .
        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Така, пробвахме с групата с покани, има го като функция на форума, ама всеки не поканен може да чете, но не може да пише. Както и да е, утре ще пиша на Администратора на форума. Идеята е не поканен да не може ни да чете, ни да пише.

Коментар

Я помислете, как може да се докаже някой нов, като няма достъп?
            Всяка идея за ограничаване на достъпа води до свършване на свежи идеи за дискусия, апатия и постепенно заприличва на дългогодишен семеен живот-вътре си, ама не ти се говори.
            Форума е за това, за да се дискутира. Аз ви чета с интерес, но нямам какво да кажа по темите ви с оръжия, мисии и стратегии.
            Някога, когато имам какво да кажа, това би събудило някоя заспала тема, защото като страничен и непредубеден участник аз имам друг поглед над нещата. Знаете, че свежите идеи идват от хора, които не са навътре, а решенията на тези идеи от такива, които са вътре.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
              Така, пробвахме с групата с покани, има го като функция на форума, ама всеки не поканен може да чете, но не може да пише. Както и да е, утре ще пиша на Администратора на форума. Идеята е не поканен да не може ни да чете, ни да пише.
              Казах ти ... че може и го има!!!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                Казвай или пиши неща които няма да те притесняват .
                То това е проблема, че са сложени неща които не притесняват никой и нищо, ама някой, някъде ги е интерпретирал в стил съчинение свободен стил и после е станала белята. То и аз на времето имах среща от трети вид с немските полицаи. Чуло се, че се интересувам от оръжие и бойна техника, аз чужденеца! Те да не се минат и хоп посещение. Къде, какво оръжие? Ми такова- пластмасови моделчета на танкове и самолети в мащаб 1/35, казват му моделизъм. То се оказа, че единия полицай и той моделист и той танкчета. Смях в залата, споделихме малко моделистки опит и комплименти за колекцията и се разделихме по живо по здраво. Ама на, набиваш се на очи и после иди и доказвай, че нямаш сестра.
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Казах ти ... че може и го има!!!
                  А аз ти казвам, че сега пробвахме с BatGeorgeOne и че не става. Всеки без покана може да чете, но не може да пише.

Направих група с 2 теми и колегата без покана си четеше. Току що я заттрих, да не правя боклук във форума, ако искаш пак може да пробваме.

Коментар

Споделям мнението на Гоблин по въпроса! Не харесвам деленето на групи и групички. След като в групата ще се включват само познати, какво им пречи да си комуникират примерно по скайпа? А ако няма да са само познати допусканите, по какви критерии ще се отсяват непознатите като мене примерно. Сто процента ще се случи така че ще бъде отказан достъп и незаслужено на някой та ще има и обидени!

П.П. Между другото виждам че има отдавна някакъв затворен подфорум "Клуб огнестрелно оръжие", пише ми че няма достъпни за мене теми в него!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Приемате го така, че все едно целия раздел ще се мести. Имам предвид група с няколко теми, по-специфични. Критериите могат да се обсъдят, едва след като (ако) групата стане факт.

Коментар

кандидатства се за достъп, ето част от съществуващите групи, сега видях и тази за оръжието, хънтъра одобрява кандидатите

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:groups.jpg
Прегледи:1
Размер:100.9 КБ
ID:5485124

Коментар

Идеята е добра . То пълна сигурност няма никъде всичко е малко относително .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Писах на г-н Петров, ще видим какъв ще е неговият отговор. Има ли развитие, ще пиша по-късно.

Коментар

Току що поличих отговор от Администратора на форума. Имаме зелена светлина. Трябва да решим, кой ще модерира групата, кой ще одобравя участниците и какви ще са критериите за новите участници. Те старите са ясни. И пак искам да напомня. В тази група ще се коментират неща, които не са за пред масовата публика. Така че, всички останали теми си вървят нормално, както до сега. Именно в отворените теми може да се види активността на даден участник.

Коментар

Лошо няма от такава група, но предлагам всеки кандидат да се запознае и съгласи с определен брой ясни правила. Основното е да не се публикува под никаква форма и повод информация, която нарушава тайна или застрашава сигурността на нашата или други страни.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X