Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Група с ограничен достъп (затворена) в този раздел.

Позволявам си да пусна темата тук, понеже става въпрос за този раздел на форума. Редовно пишещите по повечето теми имате ли желание да се създаде група, където могат да четат/пишат само определени хора, които ще са включени в групата. Мислите ли, че има смисъл от таква група. За мен идеята е, да не може всеки рефистрирал се във форума да има достъп до информация, която е само за определени хора. Знаем се кои пишем, с някои се познаваме дори лично, с други не. Ако да - тогава трябва да се обърнем към Администратор на форума и да попитаме дали е възможно (щото Администратора може и да каже "не").
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

От: Група с органичен достъп (затворена) в този раздел.

Трябва да има такава група , защото все се намира някой "пацифист" или ревностен защитник на животните да се намеси и да почне да плюе по нас .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не се познаваме лично, но подкрепям идеята. По повод друга тема бях пожелал да коментираме евентуално законодателство свързано с частните военни компании и ми се хвърлиха на гърлото. Нека помолим администратора.

Коментар

Аман от пацифисти-незнаят ли ,че най-здравия мир винаги се постига с война!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Докъм обяд бях против, но след като понаучих за една нелепа и смешна дивотия, иницирана от събития и коментари от форума (не вярвах, че може да има такава излагация и късогледство), съм съгласен.
          То пацифистите не са ни проблема, имат си мнение хората, отстояват си го. Ама очевидно се забъркват други го...на.
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Няма проблем да осъществим контат с Администратор, всъщност аз не знам само един ли е или са няколко. До колкото видях г-н Петров е Администратор. Можем да го помолим, ама трябва да има повече съгласни участници, за 2-3 няма смисъл.

защото все се намира някой "пацифист" или ревностен защитник на животните
            Съвсем друго имах предвид. Тема, където всеки може да сподели опит, свободно. Аз примерно а и доста хора на все слушание естествено, че ще си чешем езиците само.

Коментар

Аз не пиша (защото не съм компетентен), но ви чета с удоволствие...В този смисъл,ще мога ли и в бъдеще да следя подобни теми?
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

След като се "знаем", не мисля че е проблем, поне не за мен

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                  След като се "знаем", не мисля че е проблем, поне не за мен
                  Благодаря за доверието!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Идеята е добра!

Коментар

Ами ще видя и утре какво ще кажат другите и ако повечко хора имат желание, ще се свържа с г-н Венцислав Петров да видим той какво ще каже. Видях, че за въпроси към Администратор връзката е само по е-мейл.

Коментар

Пишете ме и мен.
                        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Митко, това за което питаш е технически възможно и лесно осъществимо. Трябва да се говори с Венци Петров. Хубаво е да се дефинира има на под-раздела, участниците, модератор/и и т.н. Сред вас има сигурно служещи, които е хубаво да се пазят от доброжелатели например, та има логика в идеята ти
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Аз не пиша (защото не съм компетентен), но ви чета с удоволствие...В този смисъл,ще мога ли и в бъдеще да следя подобни теми?
                            Аз съм със същата диагноза ,а предполагам и други.Като се навихте на Марто,да речем одобрите и мен по тази пътека нямали да влезат и тези които искате да ограничите.Или ги знаете точно и поименно?
                            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                            Mark Twain
                            СтоЕнчA

Коментар

Трябва си просто малко разглеждане: http://www.offroad-bulgaria.com/group.php
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X