Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Оръжията през обектива...

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

Това би трябвало да е германско 280 мм железопътно оръдие К 5 Леополд . За разлика от свръх тежките Дора и Густав тези са ползвани доста активно през войната . По интересни са френските железопътни оръдия които са отишли като трофеи при германците . Но за тяхното използване няма имформация .Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 - 1 like
 Коментар
- 

За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 - 1 like
 Коментар
- 

- 

Да не са ти отпуснали и някоя рубла случайно от финансирането?Първоначално публикуван от biol Преглед на мнениеЗа малко да пропусна , в края на октомври е имало руско парти 

Коментар
- 

He he , точно на мен , бих се радвал, ама по скоро биха ми отпуснали тояга.Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеДа не са ти отпуснали и някоя рубла случайно от финансирането? 
 Снимката не се вижда, ще я кача отново. 6 подводници е добро " парти" . линк не мога да кача снимка от туитър

МОСКВА, 30 октября. /ТАСС/. Головная атомная подлодка проекта 955А (шифр "Борей-А") "Князь Владимир" на испытаниях в Белом море впервые провела стрельбу баллистической ракетой "Булава". Учебно-боевые блоки ракеты штатно достигли полигона Кура на Камчатке, сообщили в среду в Минобороны РФ.

Коментар
- 

Ту 160

Беше що-годе любопитна миналата година. Официялната версия е че докато е работил в дрезденския офис на КГБ, е имало сътрудничество с Щази и съответно пропуск за достъп до техните офиси. Нищо от горното не е тайна.Първоначално публикуван от biol Преглед на мнениеИ една доста любопитна снимка

Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар