Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доброволен резерв на армията

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Доброволен резерв на армията

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    Taя работа с ранното ставане не я разбирам. И не искам.
    Щото сигурно не си служил в армията . Иначе щеше да знаеш и как да се скатаеш от ранното ставане
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Щото сигурно не си служил в армията . Иначе щеше да знаеш и как да се скатаеш от ранното ставане
      Не са ни занимавали с физзарядка, честно! Май към 7 ставахме. Мисълта ми беше за смисъла от чак толкова ранно ставане.
      Ако продължа да питам за смисъла от особена физическа подготовка, че в съвременна война воюват основно машини... съвсем ще прекаля!

Коментар

Абе,то смисъл в БА няма,и то за нищо,така че не питай.........
        Yamaha Yz450F
        Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Не са ни занимавали с физзарядка, честно! Май към 7 ставахме. Мисълта ми беше за смисъла от чак толкова ранно ставане. Ако продължа да питам за смисъла от особена физическа подготовка, че в съвременна война воюват основно машини... съвсем ще прекаля!
          Смисъла е...като те подгонат едни със резани карабини...ако не друго ами поне да им избягаш а не да спреш след 200 метра задъхан със затворени очи и хванат за палците..............
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Пълниш ми душата, приятелю! Някой от младоците знае ли що е то "марш на скок" и има ли почва в днешната БА?
            Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
            "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
              Пълниш ми душата, приятелю! Някой от младоците знае ли що е то "марш на скок" и има ли почва в днешната БА?
              Не е и нужно, справка Българо-Сръбската война. На въпроса за ФП-то, абе щях да обяснявам, ама Стария го обясни много по-кратко и ясно.
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
                Младоците ще питат "Какъв е смисъла"...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

С умиление си спомням кроса на 9 км с пълно бойно, когато успях да влеза в норматива за удов. с 15-20 секунди разлика (не помня колко беше норматива) и 3 метра след финала си изповръщах червата. Последния километър щика ме биеше зловещо през макарите, ама обещаните 2 дена домашна за всички които покрият поне удов. и образа на тогавашното ми гадже (гола) ми даваха крилееее
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Не отричам нуждата от физ. подготовка. Обаче се сещам как някакъв конен полк се хвърлил срещу немски танкове през втората световна. Дори и 3 метрови великани да са войниците - важи техническото оборудване срещу тях.

Коментар

Защо - китайците разиграваха вариант конен полк срещу атомна бомба
                      Защото технологиите отказвали след атомен взрив Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kid.gif
Прегледи:5
Размер:13.7 КБ
ID:5444889
                      Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                      Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                        Защо - китайците разиграваха вариант конен полк срещу атомна бомба
                        Защото технологиите отказвали след атомен взрив [ATTACH=CONFIG]537591[/ATTACH]
                        Интересно какво точно ще прави конен полк в ядрено пепелище...

Коментар

.... Дори и 3 метрови великани да са войниците - важи техническото оборудване срещу тях.
                          Цяла редичка генерали, воювали в т.нар. асиметрични конфликти вероятно биха били несъгласни с теб. Като почнем от Виетнам и караме нататък по хронология....
                          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Интересно какво точно ще прави конен полк в ядрено пепелище...
                            А де, кажи ми да ти кажа ....
                            Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                            Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Малко се отплесвам от темата, но запалителна система с чукче-наковалня не е ли имунизирана с/у електромагнитния импулс?

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                Ами не знам дали се правя, ама пък да ти кажа на моята беседа за заемане на длъжност в доброволния резерв други бяха темите на обсъждане.... "Уплашиха" ме, че можело да ме пратят на мисия.... Страх..... Мисля че STANAG- а ми по английски с 3323 ще да е виновен.
                                Брей, че смелчага.... Не знам какво знаеш за страха, но нали не мислиш, че евентуална мисия в Иран да кажем, ще е същата като мръхтенето на летището в Кабул? Щото едно е да си чул, че има опасност, друго е да видиш как умират хора, с които преди 15 минути си се бъзикал и плещил глупости и да се озърташ към всяка барака дали няма да изскочи някой чалмосан с РПГ да ти отвее плявата. Нека си има резервисти, но според мен 99% от тях ще са привлечени от същата идея като теб - да идат на скучна мисийка и да изкарат едни бързи кинти, а ако се засе.е ситуацията да си вземат дълъг болничен и да се потопят.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X