Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинговане на оръжие

Не бих казал. Има просвет но е доста малък.
    Канала в релсата не стига ли? Ще пуснеш ли една снимка с бързомереца, така че да се виждат мех. мерни прибори?
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Че тази снимка я има като втората в пост #190.

Коментар

Аз сега се заглеждах и видях че има страшно много варианти за АК-то.

И цените са народни - $90.

Има и по-скъпи.

Коментар

Варианти много. Само не съм срещал горна дълга цяла релса, която да ми хареса. Освен да е цяла и дълга да е удобен за разглобяване, пък ако ще и релсата само на полуложата да се държи. Само че пък ако е дълга до края на капака на цевната кутия няма как въобще да се разглоби, понеже за да свалим полуложата трябва дда извадим буталото със затворната рама, а пък за да го извадим трябва да сваим капака.....Незнам ама аз съм влюбен в горна дълга релса. Колкото по-дълга, толкова по-добре.

Коментар

От няколко дни в сайта на един голям магазин се появиха тунинг китове на CAA Tactical и Fab Defense за АК и CZ-858.Естествено цените не са за приказване.Другата седмица имам път към въпросния магазин(ще си копувам малокалибрена пушчица) и ще проверя продават ли пистолетни ръкохватки за CZ, щото оригиналната е правена за лилипутиИ други чаркове съм харесал на Fab Defense, но ще се похваля ако ги има.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
              От няколко дни в сайта на един голям магазин се появиха тунинг китове на CAA Tactical и Fab Defense за АК и CZ-858.Естествено цените не са за приказване.Другата седмица имам път към въпросния магазин(ще си копувам малокалибрена пушчица) и ще проверя продават ли пистолетни ръкохватки за CZ, щото оригиналната е правена за лилипутиИ други чаркове съм харесал на Fab Defense, но ще се похваля ако ги има.
              Няма отделно и са само сетове. Сега ще видим дали накрая няма да докарам ФАБ на по- нормални цени.
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                Ей сега тъкмо видях това в сайта на ФАБ дефенс, мисля, че е най-оптималния избор, алуминий, дълга назад релса, възможност за ползване на оригиналните прибори (които според мен на 100 % трябва да се изкормят на АК).

[ATTACH=CONFIG]551057[/ATTACH]
                Колеги тази система може ли да се монтира на Сайга 7,62х39? Благодаря Ви предварително!
                Nissan Terano 2 2,7TDI 99'

Коментар

Коя Сайга точно? Сайга имат много модели. По принцип за всяка една Сайга има много, ама наистина много глезотии. Въпрос на пари е единствено.

Коментар

Сайгата е 7.62х39,дължина на цевта-550мм, дължина на газовата тръбичка-170мм,дълга пластмасова полуложа,захваната за цевната кутия и в предния край с две лостчета направо към цевта,там където се захваща газовата тръбичка.

Коментар

Първоначално публикуван от pgadjalov Преглед на мнение
                      Сайгата е 7.62х39,дължина на цевта-550мм, дължина на газовата тръбичка-170мм,дълга пластмасова полуложа,захваната за цевната кутия и в предния край с две лостчета направо към цевта,там където се захваща газовата тръбичка.
                      Трабва да се пробва... от къде си колега ?

Коментар

Сайгата в раницата и на пазар. Това е варианта. Пробване на място.

Коментар

Колеги,блгодаря за отговорите.Сайгата е в Сливен.Имам 2 стойки,но явно има някакво мърдане в нитовете на страничната планка.Идеята е да избегна страничните и освен това високи монтажи.След като,огледах доста вариянти за АК и Сайга,се спрях на този,тъй като,той решава всички проблеми.Първо-сравнително нисък.Второ-не е страничен,позволява ползване на мех.мерни прибори.Трето-в предната част има достатъчно място за всичко и са в една линия с планката в задната част.Четвърто-оръжието може да се чисти,без да се сваля монтажа.Нямя как да се тръгне с желязото в торбата,понеже не се вижда в сайтовете на българките магазини и явно трябва да се внася.

Коментар

Имам 2 стойки,но явно има някакво мърдане в нитовете на страничната планка.
                            Защо ли няма елемент на изненада....десетки планки и монтажи съм сменил....Градски, монтажа да не е родно производство.

Коментар

Това, че го няма в сайта далеч не означава, че нямам към 10 в "гардероба".

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                                Защо ли няма елемент на изненада....десетки планки и монтажи съм сменил....Градски, монтажа да не е родно производство.
                                Стойките са стабилни,но предполагам леко мърдане в нитовете към цевната кутия.Спрях се на израелския монтаж,тъй като освен горепосочените предимства,вероятно ще запазва прострелката за дълго време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X