Евала.
Ще дадеш ли повече информация - трака от какво е, обтяжните ролки...цени на материалите...
Не виждам обтягащите пружини за трака?
Страхотно е станало.
Евала.
Ще дадеш ли повече информация - трака от какво е, обтяжните ролки...цени на материалите...
Не виждам обтягащите пружини за трака?
Страхотно е станало.
Трака е от моторна шейна ,ролките сьщо.Най задните две колела са с обтегачи,затова няма пружина.Ето темата в която има повече инфо;
Извинявам се, не съм следил темата. Във Варна нямаме сняг повече от 10 дни в годината и не ми е представлявала интерес.
Още веднъж браво. А реши ли проблема със завиването или започна да лягаш в завоите
Искам да ви покажа два мотора от гр.Харманли Балканчето е на един мои приятел,а другия мотор е мой "Домашно пройзводство". Смеска между "Балкан 50"(рамка) и "Ява 125"(двигател). Кажете какво мислите.Аз съм на 17 години и тук в Харманли сме големи шемети все измисляме по нещо ново.Сега работим по два мотора: на единия Двигателя е от скутер а рамката е от балкан 50.А аз си работя сам по моя симсон.Искам да му слагам централен амортисиор но Имам един въпрос!Амортисиора ще действа ли ако не е прав а е наклонен на пред?
Прикачени файлове
Последно редактирано от Chinela; 10-03-09, 17:49.
Причина: Непозволен линк.
Искам да му слагам централен амортисиор но Имам един въпрос!Амортисиора ще действа ли ако не е прав а е наклонен на пред?
Точно напред трябва да е наклонен, за да действа по-прогресивно Така с по-малък ход на амортисьора осигуряваш по-голям ход на задната вилка. А как смяташ да направиш амортисьора - с линкове (кокали), или? Дори и да не е с централен, ще има положителен ефект и така както са си два, просто ги наклони напред (измести ги и ги наклони напред).
...Искам да му слагам централен амортисиор но Имам един въпрос!Амортисиора ще действа ли ако не е прав а е наклонен на пред?
Ти хубаво си решил да слагаш централен амортисьор, ама по добре първо смени цялата предница, че на балканчето предницата за нищо не става. Както си сложил и по-силен двигател като нищо ще се претрепеш с тая кашкавалена предница. Смени я със симсонска например. Успех.
"Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"
Коментар