Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите акьл (Олекотяване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Даите акьл (Олекотяване)

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Мъчно ми става за тебе като те гледам как се чанчиш с тоя мотор.
    Ама всяко зло за добро. Не познавам никой друг, който при тия обстоятелства дава такива резултати.
    На Виктори нали ще караш?
    Браво приятелю! Ти си голям мъжкар.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      На Виктори нали ще караш?
      Мисля да карам...
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
        Мисля да карам...
        Правилно мислиш
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Браво приятелю! Ти си голям мъжкар.
          да да и то много голям. респект
          crf450 supermoto

Коментар

Мисля да карам...
            Евала, Станиславе БРАВО респект ще те подкрепяме яко на виктори.Успех
            Кавазаки КЛХ 300 04г
            Кавазаки КХ 65 04г
            Опел Астра 94г
            Мерцедес 124 91г

Коментар

Браво и от мен! Моторедката е станала истински звяр! Да се я караш със здраве!

Коментар

Предницата ме предаде...НА ХИсаря първият ден ми изпусна напълно...вторият блокира след старат и карах така до края...вижте сами в прикачените....Днес си върнах старата предница...

Колега,търси предница от Сузуки ДР650РС,тя е по дълга от Хондовата с около 5/6 см., а и диска на Сузукито е доста по голям,и повече спира.И тя е 41мм. става на твойте мостове

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                  Колега,търси предница от Сузуки ДР650РС,тя е по дълга от Хондовата с около 5/6 см., а и диска на Сузукито е доста по голям,и повече спира.И тя е 41мм. става на твойте мостове
                  На XL-a съм с такава(от ДР750, но са еднакви). Ако ползваш оригиналните трипътници няма да имаш проблеми. Коловете са здрави и носят много тормоз. Но имат един недостатък - нямат никакви настройки.
                  Но си мисля, че предницата от ЦР500 би трябвало да е по-добра, освен ако не е тотално износена. Станислав ще си я оправи, ще сложи подходящото масло и отново ще докаже, че и въздушната Хонда не е за изхвърляне.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                    Но си мисля, че предницата от ЦР500 би трябвало да е по-добра, освен ако не е тотално износена. Станислав ще си я оправи, ще сложи подходящото масло и отново ще докаже, че и въздушната Хонда не е за изхвърляне.
                    Опитах...Не става едвам я разблокирах с крика...и няма разглобване...оставих я и си сложих старата...ако на някои му трябва ще я дам за жълти стотинкикакто и останалото от ЦР-а...които иска да пусне ЛС...

ПП Въздушната хонда ще си я карам както си е със старата предница...там и е силата
                    MG RACING

Коментар

бе пробвай да я оправиш..би трябвало да е доста по добра от оригиналната..да не би да е помпеща и да е зпуснала въздуха ..тунинговай я с едни пружини от вътре ..или намери от някакъв по новичък модел кросов мотор та дори и да не е 500 -таз предница сигурно е от ср50083-5 та година

Коментар

Предницата от ЦР-а е доста по дълга от тази на Доминатора, освен това е за доста по-лек мотор! Освен това предницата на ЦР-а стои под различен ъгъл сравнено с тази на Доминатора! Когато е смачкана предницата всичко изглежда добре, но когато се разтяга при поемане на неравност или скок, тази предница поема първоначалното натоварване под ъгъл, който се доближава до този на чопърите и доста голяма част от натоварването не е по оста на телескопите, и това като се съчетае с пружините предвидени за по-лек мотор! А и собственото тегло на Станислав също не е малко.
                        Ето на тази снимка мисля че се вижда ъгъла на предницата когато задното окачване е натоварено:

Имал съм подобни проблеми когато навремето повдигнах предницата на МЗ-та с около 12см. тежеста се измести назад, задното окачване се снижи, но започнах често да сменявам семеринги на предното окачване а и забелязах че се случва тръбите на телескопите да застъргват отвътре в кожусите при каране по планината. Всичко се оправи когато сложих по-силни пружини отзад и по този начин повдигайки задницата коригирах ъгъла под който седи предницата!
                        Знам че МЗ-та няма нищо общо с тези мотори и затова това което казвам са само предположения! А иначе тази предница от ЦР може и да си е била развалена или готова да се развали, още преди да се сложи на Доминатора!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Предницата от ЦР-а е доста по дълга от тази на Доминатора, освен това е за доста по-лек мотор! Освен това предницата на ЦР-а стои под различен ъгъл сравнено с тази на Доминатора! Когато е смачкана предницата всичко изглежда добре, но когато се разтяга при поемане на неравност или скок, тази предница поема първоначалното натоварване под ъгъл, който се доближава до този на чопърите и доста голяма част от натоварването не е по оста на телескопите, и това като се съчетае с пружините предвидени за по-лек мотор! А и собственото тегло на Станислав също не е малко.
                          Ето на тази снимка мисля че се вижда ъгъла на предницата когато задното окачване е натоварено:

Имал съм подобни проблеми когато навремето повдигнах предницата на МЗ-та с около 12см. тежеста се измести назад, задното окачване се снижи, но започнах често да сменявам семеринги на предното окачване а и забелязах че се случва тръбите на телескопите да застъргват отвътре в кожусите при каране по планината. Всичко се оправи когато сложих по-силни пружини отзад и по този начин повдигайки задницата коригирах ъгъла под който седи предницата!
                          Знам че МЗ-та няма нищо общо с тези мотори и затова това което казвам са само предположения! А иначе тази предница от ЦР може и да си е била развалена или готова да се развали, още преди да се сложи на Доминатора!
                          На същото мнение съм.
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ас съм 1.80 към 110 кила също искам да си сменя окачването на Доминатора за да е по висок но до сега не съм имал проблеми да ми е закачал някаде.А го карам само офф в наща група почти всички са със съвременни ендура црф,вр,ктм-и но къде и да сме ходили винаги съм с тях ня всякакви места ис планините около София нямал съм проблеми с закачане но минава на милиметри на такива препятствя .

П.П Ха няма такава смешна тема че Доминатора не става за офф хахахахахахахах смееееееех баце голям.Е че е малко по трудничко на места с него да няма спор но минава на всякаде само гуми да има .
                            LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

няма тежьк мотор. просто има опрвдания на тези които не им се кара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X