Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите акьл (Олекотяване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: даите акьл

вчера ми се отвори малко време и покарах,за пръв път с новият ауспух,и мога да кажа че има разлика и то осезаема,сега като имам време ще си взема спортен възд. филтър и пак ще бъде подложен на тест и започвам да настроивам карбуратора за новите ауспух и филтър
    MG RACING

Коментар

[quote=stanislav_7140;131357]вчера ми се отвори малко време и покарах,за пръв път с новият ауспух... ]
      Тоя ауспух направен от Ясен ли е ,или си е фабричен, и пригоден за твоя мотор?
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

от Ясен е направен,ще кача снимки и ще го видите
        MG RACING

Коментар

взех си преден пиньон за доминатора с 2 зъба по-малък,и при проведеният тест имаше разлика от преди по пътеки и тн вече си карам спокойно преди бях постоянно на полу съединител сега е екстра,скоростите са по-къси и върви доста по-добре в гората

ПП. днес за пръв път минах гумите на бухово за оф роуда,не мислех че ще справя но успях
          MG RACING

Коментар

браво ..поздравления..сега остава да си вземеш някакъв по лек мотор и ще е ок

Коментар

[quote=stanislav_7140;136506]взех си преден пиньон за доминатора с 2 зъба по-малък,и при проведеният тест имаше разлика от преди по пътеки и тн вече си карам спокойно преди бях постоянно на полу съединител сега е екстра,скоростите са по-къси и върви доста по-добре в гората
              А максималната скорост колко ти стана и при какви обороти?

Коментар

нямам оборотомер,скоростомер и тн екстри,но с фен хр от форума който има хр се движим на едни обороти и скорост иначе сега където преди минавах примерно на 3-та на газопровода например сега минавам на 5 и 4-та и съм много доволен
                mitkov то взимането е лесно ама ще ме хванат,пък ако не ме хванат ще взема един и за теб
                Последно редактирано от Станислав_; 08-03-07, 17:57.
                MG RACING

Коментар

• Re: Даите акьл (Олекотяване)

[mitkov то взимането е лесно ама ще ме хванат,пък ако не ме хванат ще взема един и за теб

..сакън .нимой
                  както казваме по нашия край ..на чист български разбира се

Коментар

Ето малко снимки на мотора в почти завършен вид:

Последно редактирано от Станислав_; 14-03-07, 15:43.
                    MG RACING

Коментар

А гумите....няма ли да ги пипнеш и тях?

Коментар

другата седмица са те,
                        MG RACING

Коментар

Лелее тоя заглушител много малък май. Добре изглежда ама сигурно е гръм и трясък до небесата като го караш. Колко е разликата в теглото с оригиналните аспуси? Дали няма да има проблем за минаването на преглед ? Аа като разгледах внимателно , май нямаш такива намерения! Иначе е станал супер , нищо излишно и всичко си е на място!

Коментар

Следващата стъпка ще е резервоара и седалката очаквайте скоро,новият вид на доминатора
                            MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                              Следващата стъпка ще е резервоара и седалката очаквайте скоро,новият вид на доминатора
                              Станиславе, а по-следващата стъпка е за задната капла , че тия тайвански гуми требва на кило да ги пазаруваш...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                                Станиславе, а по-следващата стъпка е за задната капла , че тия тайвански гуми требва на кило да ги пазаруваш...
                                И аз си мислех за задната капла да я сменявам,обаче за да я сменя трябва и вилката и задното окачване и става много сложно и скъпо така че засега ще си купувам гуми често и тва е.
                                Гумата за две излизания замина половината,следващата ще е митас с-02,да видим тя колко ще издържи

Ето на какво заприлича дестоната след около 100км в гората
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X