жоре,преди 5год като имах сузукито така му бях свикнал,и на килата и на мощноста че го карах на закасняла линейка,но това беше отдавна но се надявам да бъда по-добър с хондата,утре с fan xr от форума ще му правя бойно кръщение в гората и ще видим,но засега съм с добри впечетления дано да си останат такива
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Даите акьл (Олекотяване)
Свий
X
-
а честито и от мене сас здраве да си го караш моторчето е перфектно макар да тежи малко по малко от моя (само с 20 килца
)и моя е 350 апак сам му свикнал за 3 месеца и ас ся се ориентирам кам нещо по заинтригуващо но за сега това с което разполагам иначе и в хисаря преди години имаше един с КТМ 630 някав дет еикат че сички ги било страх да го изпънат до краен предел ма то там трябва си бати и изруда да го управляваш тва според мене иначе как искам да ми падне в рачичките оня КТМ адвенчар 950 98коня оф направо не ми се мисли за какво става вапрос тогава ам аре стига да сам писал касмет ти пожелавам и само готини прекарвания
[IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]
Коментар
-
аз пак се кефа кто завали и стане кално яко чак много хубу ми ставаПървоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнениеднес се бях наточил да га пробвам но заваля но и утре е ден
[IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]
Коментар
-
планирал съм следното:махане предните спойлери и калник смяна с малка маска с фарче и кросов калник,леко повдигане на предницата с втулки поне 3-4см,леко повдигане на кормилото с малко защото съм висок и не мога да го карам прав,отзад:махане на багажници стайки за номера и тн.смяна с кросова опашка,отстраняване на ауспусите и монтаж на един такъв,отстраняване на стъпенки и тн. всичко което тежи изчезва,повдигане на задният амортисьор,смяна на пиньоните,сега е отпред е 16 или 18 смяна с 12 14.отзад от 45 зъба сега на 51 после,и задължителното смяна масло филтри което ще стане тия дни,а другото в най-кратки срокове до 2-3 месеца.пожелайте ми успех ще ми е нуженMG RACING
Коментар
-
На тези Доминатори според мен най-голямото постижение ще стане ако се смени резервуара с по-малък !
Колкото до ремонтите, доста работа си е, но все пак ти пожелавам успех !
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
резервуар не много голям по-скоро поносимо голям,а според мен най-голямият му недостатьк е теглото и точно това се опитвам да коригирам доколкото е възможно,а ремонтите ще са едно по едно че парите не стигат да направя всичко наведньж,но до 2-3 месеца се надявам да сьм постигнал гореспоменатите нещаMG RACING
Коментар
-
Аз смених 10 килограмовия си 19 литров рзервуар с такъв от балканче 50 кубика - мисля че е или 7 или 9 литра... защо мислиш съм го направил ? Естествено, че това е с цел намаляне на теглото и то на най-важното мястоПървоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнениерезервуар не много голям по-скоро поносимо голям,а според мен най-голямият му недостатьк е теглото и точно това се опитвам да коригирам доколкото е възможно,а ремонтите ще са едно по едно че парите не стигат да направя всичко наведньж,но до 2-3 месеца се надявам да сьм постигнал гореспоменатите неща
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар