Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите акьл (Олекотяване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
    аве братчед, ти някога виждал ли си кросов мотор?
    между доминатор и кросак разликата е БАЯ голяма.
    по твоята логика може да си взема какъвто и да е мотор и да си го направя на кросак.
    Аз имам и кросов мотор и доминатор ,та много си прав че разликата е БАЯ голяма от тук до ........!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от mishelmoto; 07-02-07, 17:50.
    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

още не съм започвал предницата,но по принцип се правят втулки от долу като тапите който са сега на мотора а отгоре за същите тапи.аэ така го обясних че и аэ не можах да се разбера като се видим ще ти покажа
      MG RACING

Коментар

И на пьрвият по голям скок и хоп .......най малкото е че ще се прегьнат точно до долната канзола ,дано издаржат но все пак 41мм а пьк тази тежьст и то удьлжавани
        не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

За пречупване не знам, но аз имах МЗ 150 с подобни втулки и имаха склонност към саморазвиване и изтичане на маслото.
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

За сведение сега карам XTZ 660 ,по тежък е от Доминатора но има водно и вентилатор, което е предимство при бавно каране из гората. Да карам го доста из гората но си е яко приключение - фитнес не ми трябва.

Коментар

за големи скокове едва ли може да се мисли с този мотор да не забравяме че съм 120кг мъж плюс 150кг мотор,та незнам какво окачване ше трябва но това със сигурност няма да издържи,но за каране в гората ще стане.Сега проверих на предишният ми мотор сузуки др е било 39мм,и не съм имал проблеми,а за удължаването още не съм го решил дали изобщо да го правя
              MG RACING

Коментар

Здравейте,не пипайте предниците,защото няма нужда.Вие колко високи искате да ги направите?Много са си добре и така само изхварлете спойлерите и ги направете с един ауспух,с кривки от XL 600,аз в момента правя сьщата гимнастика.Успех и пускайте малко снимчици.

Коментар

не са нужни ккривки от хл600,с оригиналните ще ми го направят и ще ми сложат спортен ауспух тия дни
                  MG RACING

Коментар

А като си говорим за ауспуси ,откаде мога да намеря нещо спортно за XTZ660 и за какви пари?

Коментар

• 0888238187-Ясен,намира се в дружба,има всякакви обади му се и ще се разберете
                      MG RACING

Коментар

• Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                        0888238187-Ясен,намира се в дружба,има всякакви обади му се и ще се разберете
                        Благодаря за информацията.

Коментар

• Ауспусите не вищдам смисал да ги пипам така звукът ми харесва пък и моите са перфектви нямат никакви дупки , наистина изглеждзат тежички но не знам колко може да спестим от тях и дали си струва .
                          С предницата докато карам по равното нямам проблеми но при яките спускания пропада много и мотора ми закача когато има бабуни за това планирам да монтирам вентили за помпане вместо да удъсжалвам коловете , пишете ако някои е пробвал какви са резултатите

Коментар

• Аз мисля че ако се сменят стандартните ауспуси с спортни такива теглото би трябвало да падне доста. А газта която се помпи в телескопите доколкото знам е азот и служи по скоро за охлаждане на маслото . Помпи се на съвсем ниско налягане (около 1,1 атмосфери).Не си спомням точно ,но си правихме експерименти с един приятел и неговото XT550, което си беше фабрично с винтили, и помня че като се опитахме да напомпим с по високо налягане предницата се втвърдяваше напълно .Също така съм монтирал винтили на МЗ150 ,но там ги ползвах само за издишване защото предницата някак си се самонапомпваше и избиваха много бързо семерингите. А така живота им се удължи многократно(с периодично издишване).

Коментар

• супер са

Много готини моторетки...Само да разкарам колата и се метам на такъв!!!

Коментар

• удължаване на предница........

един приятел реши да удължи неговата предница (ИЖ Спорт) с 12 см още при слизане от тротоара се скърши! може но до 2-3 см. макар че.........я си смени кормилото да ти е удобно и си караи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X