Първоначално публикуван от Димитър
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Даите акьл (Олекотяване)
Свий
X
-
Аз имам и кросов мотор и доминатор ,та много си прав че разликата е БАЯ голяма от тук до ........!Последно редактирано от mishelmoto; 07-02-07, 17:50.не казвай всичко но знай какво казваш
-
За сведение сега карам XTZ 660 ,по тежък е от Доминатора но има водно и вентилатор, което е предимство при бавно каране из гората. Да карам го доста из гората но си е яко приключение - фитнес не ми трябва.
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
за големи скокове едва ли може да се мисли с този мотор да не забравяме че съм 120кг мъж плюс 150кг мотор,та незнам какво окачване ше трябва но това със сигурност няма да издържи,но за каране в гората ще стане.Сега проверих на предишният ми мотор сузуки др е било 39мм,и не съм имал проблеми,а за удължаването още не съм го решил дали изобщо да го правяMG RACING
Коментар
-
Здравейте,не пипайте предниците,защото няма нужда.Вие колко високи искате да ги направите?Много са си добре и така само изхварлете спойлерите и ги направете с един ауспух,с кривки от XL 600,аз в момента правя сьщата гимнастика.Успех и пускайте малко снимчици.
Коментар
-
Благодаря за информацията.Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение0888238187-Ясен,намира се в дружба,има всякакви обади му се и ще се разберете"Do not correct a fool, for he will hate you;
Коментар
-
Ауспусите не вищдам смисал да ги пипам така звукът ми харесва пък и моите са перфектви нямат никакви дупки , наистина изглеждзат тежички но не знам колко може да спестим от тях и дали си струва .
С предницата докато карам по равното нямам проблеми но при яките спускания пропада много и мотора ми закача когато има бабуни за това планирам да монтирам вентили за помпане вместо да удъсжалвам коловете , пишете ако някои е пробвал какви са резултатите
Коментар
-
Аз мисля че ако се сменят стандартните ауспуси с спортни такива теглото би трябвало да падне доста. А газта която се помпи в телескопите доколкото знам е азот и служи по скоро за охлаждане на маслото . Помпи се на съвсем ниско налягане (около 1,1 атмосфери).Не си спомням точно ,но си правихме експерименти с един приятел и неговото XT550, което си беше фабрично с винтили, и помня че като се опитахме да напомпим с по високо налягане предницата се втвърдяваше напълно .Също така съм монтирал винтили на МЗ150 ,но там ги ползвах само за издишване защото предницата някак си се самонапомпваше и избиваха много бързо семерингите. А така живота им се удължи многократно(с периодично издишване)."Do not correct a fool, for he will hate you;
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
още при слизане от тротоара се скърши! може но до 2-3 см. макар че.........я си смени кормилото да ти е удобно и си караи!
Коментар