Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите акьл (Олекотяване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Даите акьл (Олекотяване)

Ако си сигурен, че на тоя шарнир няма да влезне 18-ка, е така, няма смисъл от преправяне
    Но ако се вмъкне в сегашния шарнир си заслужава операцията...
    Премери от XR-а на Лисо(ако не си го направил вече) и виж какво е положението...

Коментар

• Re: Даите акьл (Олекотяване)

Мерих,то сега като сложих кросовата гума и като прибера докрай напред гумата почти няма растояние.Сигурен съм че 18-ка няма да влезе,мерих и от на Лисо хр-а но няма да стане
      MG RACING

Коментар

• До: Даите акьл (Олекотяване)

Продължение на темата...за донор ползвах един ЦР 500 от които взех цялата предница...Ето малко снимки

Началото...

Разликата в предните колове е видимо...

Старото жълто кормило...и...разликата с новото дебело такова

Новата предница стои добрееее

Дебелото кормило все едно е правено за него

Вече готов,с нови гуми...READY TO RACE

След това предстоеше задачата да сглобим Донора

Вече приличащ на мотор

Предстоеше първият тест направен от Теодор

Идеята беше да взема пластмасовият резервоар и да го монтирам на доминатора но не става,щях да слагам задната 18" и да пренареждам спиците но моята е с 32спици а тази е с 36...така че имам вече мотор и половина....

Очаквайте продължение
        MG RACING

Коментар

Станало е супер..само Станиславе не пипаииии частите от камионите..

Коментар

Няма
            MG RACING

Коментар

Ммм не разбрах само, дали олекотяваш четиритактовия с частите от кросовия мотор, или ще слагаш ново сърце на мястото на бившия 500 кубиков орган?

Коментар

Олекотявам четиритактовият с частите от кросовия...
                MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                  Олекотявам четиритактовият с частите от кросовия...
                  а от бившия двутактов ще става ли мотор...щото аз фърлих око на някои декоративни части...за съжаление обаче в момента не съм стигнал до тоя етап, пък и нямам пари, но да имам ли в предвид евентуална продажба?

Коментар

Станиславе, сега вече си готов за подвизи по трасетата...
                    Организирайте се групата и ви чакам на нашето трасе за мотокрос тест драйв. Миналата седмица го модернизирахме с някой друг вираж и много хубав скок за загрявка точно преди трапеца...
                    Така че идвай да тестваме кросовата предница

п.с. А тази 18" капла ако се монтира на твоята главина и се оставят 4 свободни дупки от обръча разположени на кръст дали няма да се получи според теб? Що не пробваш?

Коментар

Станиславе, а като повдигнеш предницата няма ли да се измести тежестта назад и да клекне задницата? Питам щото навремето нещо такова се получи като повдигнах предницата на МЗ-та, та после подлагах втулки на задните пружини но не бях доволен докато накрая не си намерих пружини с няколко намотки повече и от по-дебела тел.

П.П. А и друго се сетих да питам! Що не става резервоара, захващането ли нещо?
                      Последно редактирано от sl.daskalov; 01-04-08, 23:19.
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Жоро...Скоро ще те посетим но идва 1-ви Май и ти ще трябва да ни посещаваш...Може и да стане но ще си правя такива опити след Хисаря че не ми се рискува...преди състезание да правя "Цигански" работи.

Слави...Мотора не се е повдигнал...Разтоянието на предницата е същото...само хода на предницата е по-голям и има място да се разтяга още....предишната на място стоеше разтегната до край,тази стои малко смачкана.резервоара не става,защото рамката е по-дебела и пластмасовият резервоар не влиза там
                        MG RACING

Коментар

ъъъъъъъъъъъъъъъ............

Как е решен баланса между задното и предното окачване??
                          Струва ми се , че така отзад остава много меко
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Много се кефя на такива като теб! Поздравления за за доминатора...много ми хареса как се е получил...продължавай в същия дух колега

Коментар

Предницата ме предаде...НА ХИсаря първият ден ми изпусна напълно...вторият блокира след старат и карах така до края...вижте сами в прикачените....Днес си върнах старата предница...

MG RACING

Коментар

Мъчно ми става за тебе като те гледам как се чанчиш с тоя мотор.
                                Ама всяко зло за добро. Не познавам никой друг, който при тия обстоятелства дава такива резултати.
                                На Виктори нали ще караш?
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X