Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Даите акьл (Олекотяване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

много мирси эа онфото Сьбине,аэ бях решил ама сега май ще се поэамисля,но эа теэи пари неэнам.Аэ преди имах др но не сам доволен,ходих да гледам хт-та ама нещо не искат да вьрват.А имам и друг вьпрос каква е раэликата в двигателите на доминатор и хр
    MG RACING

Коментар

мен пък не можте ме убедите че доминатора не става за оффроуд видял сам от каде минава и как минава и с колк човека на него верное че е нисък де то за твоите килограми е идеален,то ако можеш да караш всякакав мотор става
      [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

не може ли да се вдигнат малко
        MG RACING

Коментар

Сьбине,влиэах в сайта ти и ми направи впечатление че има един доминатор.някакви отэиви за него.между другото твой ли е
          MG RACING

Коментар

а бе ..какви са тия параходи ..тука говориме за офф роуд
            с двигател от доминатор има един модел на хонда XR650L
            рамата е ХР а двигателя дминатор ..ама паг го дават че не бива много за офф
            а камо ли чист доминатр
            има хора дето си ги карат яко ама из по леки терени и черни пътища
            ..аз пък имах доминатор..че 125 4 тактово иначе същия външен вид имаше си и стартер
            вдигаше 140 и си минаваше и през много трудни места
            ама бе доста лек ..че и гореше 3-4 на 100

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140
              Сьбине,влиэах в сайта ти и ми направи впечатление че има един доминатор.някакви отэиви за него.между другото твой ли е
              Да, беше мой. Имах XT600 Tenere и го смених с доминатор - голяма грешка! После си взех XR600R.

nocommenT, никого не убеждавам, изказвам мнение а който иска слуша.

А и между другото Доминатора е на 17" отзад, което е голям проблем от към гуми!

Коментар

За гумите си прав,ХТ то ми е на 17(не е оригинално така) и голям зор виждам с гуми те.Дори и сега са ми на дневен ред.

Коментар

Сьбине а какво ти е мнението за тенерето,защото преди малко се прибрах от дупница ходих да гледам тенере на цени от 2000 до 2200.прилично сьстояние,каэа че си имал дай някакьв сьвет заслужава ли си.как е в гората.благодаря предварително.между другото имаше и един хл но като сляэох от тенерето и се качих на хл останах раэочарован,пьрво сьединителя буксуваше неэнам эащо но ми се стори по дьльг от тенерето,на всичкото отгоре беше и с барабан
                  MG RACING

Коментар

Ами тенерето е много кораво желязо, но за съжаление е много стар. Ако си намериш тенере в добро състояние, което не ми се вярва, е два пъти по добро за офроуд от доминатора, но пък доминатора като състояние и здравина на двигателя е 2 пъти по добър от тенерето. 99% от старите тенерета са разбили леглата на лагерите в картерите и тропат като работят, този който ти го продава ще ти каже че това е нормално, така си работят, но не е вярно, ама за 2000лв това е което получаваш.

Коментар

искам последно мнение от човек който е имал и доминатор и тенере кое да вэема ако и двете са в еднакво сьстояние
                      MG RACING

Коментар

Dominatora е правилния избор,защото, както каза по горе Sabin почти няма тенере да не тропа, а на Доминатора най мн. да му смениш ангренажната верига.Успех

Коментар

преди малко ходих да гледам тенере ама верно всички тропат,А пьк се эамислих перфектно тенере вьрват около 23-400лв,доминатора около 3000лв,та май най-добрият иэбор ще е да сьбера още някой лев докьм 3000 3200 и да си вэема някое хр-че,един приятел вкарва с автовоэ коли от италия,каэа ми че може да ми вкара хр,даже сигурно ще ходя с него до италия да си го иэбера какво ще кажете
                          MG RACING

Коментар

искам последно мнение от човек който е имал и доминатор и тенере кое да вэема ако и двете са в еднакво сьстояние
                            Ако искаш мотор който да е по горски - Тенерето. Обаче не се навивай да си купуваш мотор с идеята че ще си го оправиш - НЯМА ОПРАВЯНЕ!

Доминатора е по модерен мотор, хубав фар, споилери, абе уникаен мотор за времето си да дори и сега!

Коментар

преди малко ходих да гледам тенере ама верно всички тропат,А пьк се эамислих перфектно тенере вьрват около 23-400лв,доминатора около 3000лв,та май най-добрият иэбор ще е да сьбера още някой лев докьм 3000 3200 и да си вэема някое хр-че,един приятел вкарва с автовоэ коли от италия,каэа ми че може да ми вкара хр,даже сигурно ще ходя с него до италия да си го иэбера какво ще кажете
                              Най добре! Колкото повече пари сабереш сега толкова по малко ще дадеш после за ремонти.

Коментар

а като гледам хр-ите,какво да гледам някви шумове,хлабини слаби места недостатьци.Сьбине ще караш ли утре,защото тук се сьбираха
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X