От: Въпроси за Доминатор

Току що премерих всичко по прецизно оказва се,че съм мерил прекалено нагоре в цилиндъра и от там ми идва малка разлика.Като цяло ключа е 0,9-0,95мм-което само по себе си говорри ,че ще му закупя и сегменти.Притеснява ме после при догаждането на въпросния ключ да не го оставя прекалено малък и да уакам работата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за Доминатор
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Е нали ти дадох допуските. Огледай челото на буталото да не е ремонтен размер, мери пак диаметъра точно и поръчвай сегменти. Така като гледам снимките хонинга си седи по повечето цилиндър. Та най-вероятно ще минеш без шлайф. Ама мери.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Здравейте! Преди три седмици се сдобих с Хонда Доминатор, производство 1993 г. Мотора е нов внос от Италия.До сега не съм карал четиритактов мотоциклет с един цилиндър. Моля тези които познават тази машина да кажат нормално ли е на ниски обороти и висока предавка, когато се подаде газ, предницата да притриса и двигателя да "чатка"?
Коментар
-
Първоначално публикуван от dan4o63 Преглед на мнениеЗдравейте! Преди три седмици се сдобих с Хонда Доминатор, производство 1993 г. Мотора е нов внос от Италия.До сега не съм карал четиритактов мотоциклет с един цилиндър. Моля тези които познават тази машина да кажат нормално ли е на ниски обороти и висока предавка, когато се подаде газ, предницата да притриса и двигателя да "чатка"?HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеВсе едно да караш колата си на пета с 20км.И да дадеш газ,за такива случай хората са измислили по ниска предавка.
Коментар
-
С каране се свиква. Аз по принцип за ниски скорости карам на втора на полусъединител. Иначе при нормално каране след втора превключвам скоростите нагоре до пета на 4000 - 4100 оборота (естествено ако не те е изпрала съчмата и докараш до 5000 оборота да му усетиш силицата). При 4000-4100 като превключваш и без съединител си влизат много лесно, само малко се връща газта.
Като паднат оборотите под 2500-2600 директно сваляй предавка не го мъчи.
Аде и един бонус някой може да му хареса: http://silodrome.com/honda-dominator...ustom-tracker/"If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez
Коментар
-
Първоначално публикуван от marttins Преглед на мнениеЗдравейте, някой да знае да се продава доминатор на части - търся левия капак на двигатела кадето са намотките . трябва ми само капака и пръчката кадето се закача жилото на съединитела
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Здравейте колеги.На скоро си взех Доминатор внос от Италия но дойде с един малък проблем.Контактния ключ е буквално изкормен с изрязани кабели и сложен някакъв импровизиран прекъсвач.Може ли някой да ми каже от къде мога да намеря такова чудо.На едно място ми обявиха цена над 100лв.Благодаря предварително и се извинявам ако не е тук мястото на въпроса ми
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар