Едно питане относно нивото на маслото. Става въпрос за yz250fx 2008г. хикса не знам дали има значение. Та има прозорец за нивото, в менуала разбрах, че маслото трябва да покрива или да е най горе на самото прозорче, но това кога се гледа. Когато е работил и е изгасен, когато работи........
Едно питане относно нивото на маслото. Става въпрос за yz250fx 2008г. хикса не знам дали има значение. Та има прозорец за нивото, в менуала разбрах, че маслото трябва да покрива или да е най горе на самото прозорче, но това кога се гледа. Когато е работил и е изгасен, когато работи........
Светли на студен мотор се гледа както са ти казали и по горе колегите.Щото един който ти го познаваш има подобен мотор и го гледа докато работеше и си изкара акъла щото няма нищо на прозорчето
Общо взето така идва.По спомен на моята 250-ка 5 литра си ги делях по 1.250 и ми стигаха за 4 смени .Има една тунинг гяволия дето махаш казанчето за маслото и затапваш тръбите а се подменя маслената помпа и има масло само в двигателя.Ама според мен е щуротия щото като циркулира толкова по-добре се охлажда и няма да прегрява. Иииииии Светли време е да качиш снимки не се ослушвай.
Коментар