Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Браво Ива Браво

има надежда
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

И аз слагам на Даниел малко репутация, макар че не знам още точно какво е, но момчето вече не е с "различна душа" и се държи много по-достойно и мъжки от много по УЖ израстнали от него.
      Ей, сега да не се надуеш много от тези мнения и да започнеш да правиш простотии !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        И аз слагам на Даниел малко репутация, макар че не знам още точно какво е, но момчето вече не е с "различна душа" и се държи много по-достойно и мъжки от много по УЖ израстнали от него.
        Ей, сега да не се надуеш много от тези мнения и да започнеш да правиш простотии !
        Май май само ти така мислиш, Жоро, но това е друга тема...
        Днес се установи, след смяна на маслото, на ХР-а с подходящо такова, понеже старото не беше добро за моторетката се наложи да взема 2-ри път та се установи, че ХР-ката ще се нуждае от ремонт и днес бе закарана на майстор и предполагам, че утре ще започне ремонта....
        Последно редактирано от Даниел Туйков; 28-08-07, 00:31.
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Малко ще ъпна темата за съжаление..

Днес ми пристигнаха очилата от съфорумника ни Цезар и съм крайно разочарован от некоректността му ,защото очилата пристигнаха целите в кал ... Просто нямам думи ...

И също може би вече мина повече от половин година , но се сетих поради тази причина от горе споменатото... Пак съфорумника ни Димитър ми беше пратил една фанелка на Трой лий и за тази фанелка незнам как не дойдоха от ХЕИ да ме питат от къде идва тази смрад..

Добре де ,колеги ,продавате разни работи-пускайте им по един душ преди да ги продадете!!!
          Димитър Тенев

Коментар

На мен пък вентилатора на видео картата спря да ми работи и сега не мога да го товаря както трябва и в почивните дни трябва да я нося за смяна на вентилатор...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
              ... Пак съфорумника ни Димитър ми беше пратил една фанелка на Трой лий и за тази фанелка незнам как не дойдоха от ХЕИ да ме питат от къде идва тази смрад..

Добре де ,колеги ,продавате разни работи-пускайте им по един душ преди да ги продадете!!!
              Dirt Rider
              Тази фанелка сигурно е била от хипарския ми период когато не се къпех После взех да мия и да лъскам каквото разпродавам

Синтетичните материи от които са направени мотокрос блузите и панталоните се вмирисват само от едно каране. Ако искаш чиста и невмирисана екипировка - само в магазина. Не може да очакваш примерно за 30лв. да получиш нови очила при условие че в магазина са 80 и нагоре лева.

Да взема сега и да се оплача - вчера трябваше да ремонтирам посред нощите един мръсен мотор. Омазах се целия ама накрая тръгна
              Dirt Rider
              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                На мен пък вентилатора на видео картата спря да ми работи и сега не мога да го товаря както трябва и в почивните дни трябва да я нося за смяна на вентилатор...
                Бял кахър - на мене още преди месец пък ми дефектира звуковата карта (вградена на дъното) и сега от 5+1 канала повече от половината ги няма - хубавото е, че е гаранционно дъното, обаче казаха в сервиза, че ще го пращат на София и ще отиде към месец, а през това време какво ще правя без компютър не знам ... пък лошото е, че сега много ми трябва, защото имам служебна работа на него ... Накрая ще си взема една допълнителна саунд карта и готово, но все пак искам някак си да оправят и тази (подозирам, че и те ще го отремонтират чрез добавяне на външна такава )
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                  Не може да очакваш примерно за 30лв. да получиш нови очила при условие че в магазина са 80 и нагоре лева.
                  Аз пък от един колега от Хасково тук от форума купих преди година сигурно едни очила SCOTT (баща ми още много им се радва), които мога да кажа, че бяха почти като нови (леко прашец имаше по тях и с едно изплакване само под душа и светнаха), даде ми ги с кутийка човека даже, и бяха само за 20 лв (в щатските сайтове мисля, че бяха към 60-70 долара) Даже ходих на място там, защото имах и служебна работа и ги съчетах
                  Но такива находки са рядкост, пък и цените напоследък нали се вдигнаха
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Аз пък няма от какво да се оплача....Ама за да не ме изтрият като спам, ще си призная , че ме болят краката и едвам ходя.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                      Dirt Rider
                      Тази фанелка сигурно е била от хипарския ми период когато не се къпех После взех да мия и да лъскам каквото разпродавам

Синтетичните материи от които са направени мотокрос блузите и панталоните се вмирисват само от едно каране. Ако искаш чиста и невмирисана екипировка - само в магазина. Не може да очакваш примерно за 30лв. да получиш нови очила при условие че в магазина са 80 и нагоре лева.

Да взема сега и да се оплача - вчера трябваше да ремонтирам посред нощите един мръсен мотор. Омазах се целия ама накрая тръгна
                      Dirt Rider
                      Аз не съм казъл ,че искам да са нови ,но поне да не бяха оставени с калта по тях.Едно че са някаква незнайна марка(даже нищо не пише на тях ) ,а пък аз си купих преди време очила на ПроГрип пак за 30лв. и бяха като нови!!

Пък за фанелката -наистина смърдеше много. Незнам в какъв период си бил , но...

Пристигнаха в почти същия вид:
                      Прикачени файлове
                      Димитър Тенев

Коментар

Айде да ъпнем темата... може да ви се стори дребно, но вече два месеца на сухо... няма мотор за мене! Тая седмица - ако е рекъл господ ще скъсам веригите... /не на мотора - моите!/

Коментар

... мъже.
                          DCRT®

Коментар

Да се оплача и аз ,много съм болен,като се наям и губя апетит.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              ,но само за петнайсет минути после пак!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                А доспива ли ти се?!?
                                Ако да, значи страдаш от тежката и неизлечима болест "заплес".
                                Също така ставаш податлив към хроничната венерическа болест "е*ал съм го"
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X