Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

За всеки случай отделих идеята в нарочна тема, дано пък да има ефект...

Ето тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13765
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
      Да се оплача ... жена ми вече рови във форума.
      Пък е една чувствителна и подозрителна
      Да не си и дал повод да бъде подозрителна?
      Lesidren.com

Коментар

Митак, да не би да е заради оная русата кака, с която ходиш по състезанията
        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
          Митак, да не би да е заради оная русата кака, с която ходиш по състезанията
          за тази ли казваш
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            За всеки случай отделих идеята в нарочна тема, дано пък да има ефект...

Ето тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13765
            Така както е отделена идеята не може ли да се качат филмчета и клипчета та кандидат мотористите и шофьори да видят за какво иде реч
            Кавазаки КЛХ 300 04г
            Кавазаки КХ 65 04г
            Опел Астра 94г
            Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
              Да се оплача ... жена ми вече рови във форума.
              Пък е една чувствителна и подозрителна
              Ами сигурно щото си знае стоката... Да не си й дал поводи за подозрителността й?

Коментар

айде и аз да ви се оплача...снощи си изгорих лявата ръка и то достатъчно че да не мога да я използвам дълго време за каквото и да било....на никой не пожелавам изгаряния от какъвто и да е сорт....мотора ми също е на никаде и сезона май си отива само с гледане и ядове

Коментар

А ето на какво прилича крака ми

2-3 седмици почивка без мотор,това е снимка преди да отида на лекар,резултатът 3 счупвания.
                  MG RACING

Коментар

Започвам на общо основание да трия постовете стил "ох, спряха ме полицаите, много ме е яд".

- Може да звучи учудващо за някои, но съществува институция наречена полиция. Дали си върши работата добре или зле е друг въпрос, но част от задълженията и се състоят в спиране и проверка на участници в движението. И да, това може да се случи ДОРИ и на вас. Това е положението. Ако не ви изнася - купете си терен, направете си писта и си карайте на воля.

- Съвети от рода на "...поуката е - два зъба надолу и газ" нямат място в този форум. Форумът се чете от хиляди посетители, сред тях има и деца. Някои от тях ще станат мотористи, ако трябва да стигат до такива поуки - нека стигнат сами до тях, не да започват с тях. Има си други форуми където всеки може да се прави на отворен.
                    Последно редактирано от Goblin; 25-08-07, 21:06.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Започвам на общо основание да трия постовете стил "ох, спряха ме полицаите, много ме е яд".

- Може да звучи учудващо за някои, но съществува институция наречена полиция. Дали си върши работата добре или зле е друг въпрос, но част от заадълженията и се състоят в спиране и проверка на участници в движението. И да, това може да се случи ДОРИ и на вас. Това е положението. Ако не ви изнася - купете си терен, направете си писта и си карайте на воля.

- Съвети от рода на "...поуката е - два зъба надолу и газ" нямат място в този форум. Форумът се чете от хиляди посетители, сред тях има и деца. Някои от тях ще станат мотористи, ако трябва да стигат до такива поуки - нека стигнат сами до тях, не да започват с тях. Има си други форуми където всеки може да се прави на отворен.
                      100% подкрепям това решение! Институциите са такива каквито си ги направим! През изминалите години на "демокрация" МВР - служителите бяха до толкова орязани откъм правомощия, демотивирани а от там и деморализирани че практически ефективноста на тази институция започна да се доближава до 0. А за това не малка роля изигра вродената ненавист на голяма част от българите към всякакви правоохранителни институции, подклаждана и от някои политици!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

аз също съм за!
                        но само ще отбележа, за пореден път го коментираме и не вземаме почти никакви мерки, макар че форума има такива инструменти за санкции

...та хората които нарушават дисциплината ако може така да се каже са едни и същи и несъм видял да си вземат поука досега. мисля че самите те знаят кои са, за да не ги споменавам поименно. да не говорим че имаше и мнения от сорта: "ами това е положението, явно ще трябва да свикнете с такива като нас и винаги ще ни има" говори за съвестта им и уважението към другите участници във форума
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мда, и аз съм съгласна.
                          Виновните в ъгъла и с ръцете горе!

Сероизно сега, такива приказки не говорят добре за вас. Ако искате да ви приемат сериозно, дръжте се като големи и отговорни за постъпките си хора. Ако не можете да поемете последствията за постъпките си, по-добре си стойте мирно вкъщи. Ако все пак решите да кръстосвате улиците с мотор и без право на това, правете го изключително и много внимателно, пазете себе си и останалите. В нашия квартал сумати лапетии се пребиха бягайки от полицаи, едно такова малко изчадие влезна с БМВ 3-ка в парка, между майките и децата Без да иска!!! Изгубил управление!!! Добре, че бързо се закова в едно дърво и не направи допълнително бели.
                          Недай си боже някой да отнеме предимство или да стане някакво произшествие, липсата на право за управление автоматично ви прави виновен за произшествието и няма да можете да търсите ничия отговорност.
                          Сами си правете изводите и се замислете готови ли сте да поемете риска.
                          По-добре да се разминете с мъмрене и глоба, отколкото да направите някоя щуротия.
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

- Може да звучи учудващо за някои, но съществува институция наречена полиция. Дали си върши работата добре или зле е друг въпрос, но част от заадълженията и се състоят в спиране и проверка на участници в движението. И да, това може да се случи ДОРИ и на вас. Това е положението. Ако не ви изнася - купете си терен, направете си писта и си карайте на воля.

+1 !!!
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков
                              .....а една от Астрите и спря пред мене обаче аз както винаги си ги заобиколих отпред със мръсна газ и си отприщих по асвалта поглеждайки 5 минути постоянно назад през 10 секунди
                              Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                              +1 !!!
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Еее сега, осъзнава си грешката момчето, което е похвално
                                Даже получи скромни точки репутация от мене
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X