Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Бързо възтановяване Дичка и вече очите на 4ри
    Да не си водил нещо..... с ладата и някое одеалце на закътана полянка а
    ПП. пържолите без това невървят в тая жега... не се отчайвай за тях
    Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Аууу де.ба и тапите змии . Пази се брат Бързо и безпроблемно възстановяване
      Последно редактирано от Станислав_; 21-06-09, 21:00.

Коментар

Сигурно не е това темата, ама така и така се е почнало нагоре...искам да се оплача , че в други форуми хората си постват видео от YouTube директно в текста. Искаме и ние!

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Сигурно не е това темата, ама така и така се е почнало нагоре...искам да се оплача , че в други форуми хората си постват видео от YouTube директно в текста. Искаме и ние!
          Ясене това трябва да отговори на въпросът ти.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
          Няма начин да правим интеграция с външни сървъри и услуги за които нито можем да отговаряме нито те ще са съгласни да поемат каквито и да са ангажименти... Нито пък това има някакъв смисъл защото ние имаме собствено FTP и всеки може да разположи там каквото е необходимо и то при гарантиран достъп същият както до форума...

Коментар

Да се оплача и азз. Паднах от мотора си. Последствията не са добри не са и лоши. Имам охлузен гръб, ръка и крак. на мотора нищо му няма. Мъчих се да карам на задна гума ама нещо спирачката изтарва и на 5тия метър по вратни жили се отзовах на земята. Снимки утре че телефона ми претърпя воден инцидент.
            Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
            [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Пенко, Oправяй се бързо! Но защо караш без екипировка?! Хората заради това са я направили, да предпазва... Ама днешно време, повечето момчета сме така, караме без екипировка, без да мислим за последствия и т.н.. Абе, какво да те поучавам, едва ли го чуваш за първи път. Хайде, бързо оздравяване и ПАК НА МОТОРА!!!
              Последно редактирано от Chinela; 20-07-09, 12:57.
              Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
                Да се оплача и азз. Паднах от мотора си. Последствията не са добри не са и лоши. Имам охлузен гръб, ръка и крак. на мотора нищо му няма. Мъчих се да карам на задна гума ама нещо спирачката изтарва и на 5тия метър по вратни жили се отзовах на земята. Снимки утре че телефона ми претърпя воден инцидент.
                Има лек за такива неуморни юнаци като тебе. Веско от нашият форум, след като претърпя на два пъти подобна случка взе мерки. 1-во кара с меки гащи и второ измайстори ето това пособие и си кара на задна колкото му душа иска:

Значи !!! Пособието е патентовано, всички права са запазени и ако някой вземе, че си направи същото без да пита Веско, ще го боли задника повече от колкото ако падне от задна гума на камик и тръне!

"То пари за ракия няма, децата за хляб пищят."

Айде със здраве и леко и на меко.

ааа а това за непадането... и аз вярвам в него. Ако човек не се пресилва, рядко се пада. По-добра защита от карането според възможностите няма!

Коментар

Има лек за такива неуморни юнаци като тебе. Веско от нашият форум, след като претърпя на два пъти подобна случка взе мерки. 1-во кара с меки гащи и второ измайстори ето това пособие и си кара на задна колкото му душа иска:
                  Е то хората карат на задна гума, за да се борят със земното притегляне и да се чувстват господари над мотора. То, като знаеш, че няма опастност да паднеш, го няма гъдела...
                  И аз да се оплача от търсачката, но може би аз съм тъп и не мога да боравя с нея
                  Поздрави: Николай Георгиев
                  KTM 400 EXC

Коментар

И аз да се оплача с един малък хематон който се наложи да сцепим,надявам се снимките не са проблем за никой.
                    Прикачени файлове
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнение
                      И аз да се оплача с един малък хематон който се наложи да сцепим,надявам се снимките не са проблем за никой.
                      Къкво е това бе човек.Малеее
                      [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                      [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от mercy Преглед на мнение
                        Е то хората карат на задна гума, за да се борят със земното притегляне и да се чувстват господари над мотора. То, като знаеш, че няма опастност да паднеш, го няма гъдела...
                        И аз да се оплача от търсачката, но може би аз съм тъп и не мога да боравя с нея
                        Бе и тя не е много остра, спокойно!

А тука гъдела е да не опираш колелцето, но ако все пак го опреш не боли- това е голямата екстра

Коментар

Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнение
                          Как се случи това, човече..? Пожелавам ти бързо възстановяване.

Бе и тя не е много остра, спокойно!

А тука гъдела е да не опираш колелцето, но ако все пак го опреш не боли- това е голямата екстра
                          Така е няма спор, хем вълка сит, хем агнето е цяло
                          Поздрави: Николай Георгиев
                          KTM 400 EXC

Коментар

Вече съм добре, раните минаха. Ето снимки да добиете представа как паднах.
                            Прикачени файлове
                            Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                            [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Така да ви се оплача и аз,Карам Лада Нива 1.6 не знам коя година е,внос е от Холандия и е била с Дизелов мотор,та проблема ми беше следния,от 2 месеца много трудно почнаха да влизат скоростите,и мислех че феродовия диск е заминал.Най-накрая намерих време да сваля всичко и да я разглобя,свалихме диска имаше още живот в него,беше по-износен но имаше още,и така сменихме го,сглобихме я но пак същото,разглобихме я и мислех че и огледалния диск е за смяна,смених и него (а Стария и новия огледален диск ги налагах един до друг и нямаше никаква разлика),но въпреки това го смених,и пак нищо не се промени,тогава един колега се сети че е била дизелова,следователно маховика е бил по тежък, а за да е бил по тежък е бил по-дебел,значи феродовия диск и лагера са били малко по-назад с около 10-12мм,и така развихме болта на които ляга вилката,подложихме 3-4 шайби,сглобихме всичко и от тогава няма никакъв проблем,скоростите се включват като на Бентли

Коментар

Да се оплача и аз:
                                Понеже съм келеш и реших да ходя с гуми за ендуро из гората, та на изписването на сина ми бях с гипс

The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X