Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сглобяване от нула" на мотопед „Балкан“

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обадих се на един приятел и го попитах дали има резбомер. Каза, че има и с удоволствие ще ни услужи. На другия ден донесе нещо ръждясало, за което твърдеше, че е резбомер, ухили се до уши и ми каза – ето… и да почерпиш!
    Ужас! Дори на двете инфлуенсърки в проекта, които блестят повече с красота, отколкото със знания по механика, веднага им стана ясно, че това „нещо“ е нещо друго, само не и резбомер.

Пиша това за да разберете нивото на знанията на хората, с които трябва да се работи по това балканче, да имате малко милост и да не ни съдите строго.

Това е причината да продължаване да купуваме разни плашки и гайки, така че все някога ще налучкаме вярната резба. На снимката виждате „резбомера“ и новите покупки - гайки М10х1.25, лява и дясна резба, гайка за задна ос на велосипед и плашка 10х1.25.

И понеже… животът без красиви жени и качествена храна е твърде жалък, ето едно клипче на тортата, която направихме: https://www.youtube.com/shorts/WzoTQNfYDus

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:М10х1.25.jpg Прегледи:0 Размер:224.3 КБ ID:7001041

Коментар

• Пак е мер това нещо,ама луфто. Или поне някога е било.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Ама колко време я влачите тая инфлуенца? Лекувайте я бре хора, докато не са се появилки усложнения.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• След като се разбра, че никой не знае размера на резбата, вчера аз реших да развържа кесията за покупката на този мистериозен уред – резбомер.
          Помолих една инфлуенсърка да свърши това и след половин час тя се върна и ми вика: Шефе, продавачът ми направи голяма отстъпа от цената и дори ми предложи да пренесе резбомера до колата!
          Е, знаете какво е влиянието на красивите жени върху мъжете, затова дъртите в офиса изобщо не се учудихме, че продавачът е бил толкова любезен и учтив, въпреки че честно е налитал на бой, когато някой от нас е ходил да купува разни неща и му е задавал въпроси.
          Както и да е, ето го резбомера и днес ще измерваме резбата – резултатите малко по-късно, защото някои хора си мислят, че работното време е от 11.00 ч. (вместо от 08.30 ч.) и няма да се появят по-рано.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rezbomer.jpg
Прегледи:68
Размер:304.2 КБ
ID:7001755

Коментар

• Уау... Ама вие сте почти готови! Утре ли ще е първото палене на двигателя?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Уау... Ама вие сте почти готови! Утре ли ще е първото палене на двигателя?
              Понеже си единственият читател на тази тема, ще ти разкрия една тайна – само дълголетници като учителя Йода, който живя около 900 години, ще видят финала на този проект!

Коментар

• След резбомера се наложи да се купи и друг инструмент, който се нарича пила за възстановяване на резби. Това е добре, защото втулката за изваждане на магнета също е с деформирана резба и трябва да се оправи. Досега никой от нас не се е занимавал с възстановяване на резби и не е ясно как ще завърши тази работа…

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rezba_1d.jpg
Прегледи:0
Размер:187.1 КБ
ID:7002066 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Fite_Nalkan_MK_50.jpg
Прегледи:0
Размер:346.5 КБ
ID:7002067

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X