До: WR Синята мания-продължение

http://www.mcnews.com.au/NewBikeCata...0F/Default.htm

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR

Преглед на мнение

И друго като ходя да гледам мотори продавачите се ми казват че ги различават по разширителния съд имали е WR нямали е YZ. Според мен това е глупост. Кажете как да ги различавам за да знам какво да гледам. Благодаря ви предварително .
И друго като ходя да гледам мотори продавачите се ми казват че ги различават по разширителния съд имали е WR нямали е YZ. Според мен това е глупост. Кажете как да ги различавам за да знам какво да гледам. Благодаря ви предварително . Поздрави на феновете на синята мания.
 Поздрави на феновете на синята мания.

....и какво става,един нормален човек,взема мотор с рама и дизайн 2004-2005,маха всичко,слага му заден калник от модела на 400,426,слага от същите страничните капаци,с които върви и седалка,резервоар и пластмасите към резервоара,избошва  филтърната кутия и слага старата,слага даже и старата маска....отива взема си цял двигател със електронното от 450 и го слага на тази рама,и има един стар модел,който обаче е 2005 нали....със стартер
....и какво става,един нормален човек,взема мотор с рама и дизайн 2004-2005,маха всичко,слага му заден калник от модела на 400,426,слага от същите страничните капаци,с които върви и седалка,резервоар и пластмасите към резервоара,избошва  филтърната кутия и слага старата,слага даже и старата маска....отива взема си цял двигател със електронното от 450 и го слага на тази рама,и има един стар модел,който обаче е 2005 нали....със стартер рамата не е на 450 ,щеката на маслото е централно отгоре,а на 450 е леко в страни,с по малка щека и отвор,просто това е един катър,а продавача е тъъъъъъът
 рамата не е на 450 ,щеката на маслото е централно отгоре,а на 450 е леко в страни,с по малка щека и отвор,просто това е един катър,а продавача е тъъъъъъът  

, ама ми е детска мечта. От София съм, но като дете всяко лято прекарвах на село - гр. Бобошево. Викам й на майка ми "Аз като порастна ще стана състезател по мотокрос!", а тя - "аааа, не, само през трупа ми - еххехех, викам й - е, ще го заобиколя тогава, хахахаха". Толкова много ме кефеше мотокроса, че ......, но си е скъпичко, пък аз не работя от кой знае колко време, а и заплата ми не е кой знае колко голяма и затова чак сега си мисля за закупуване на ВР /въобще на мотор/, ама това ще е! То и нищо не разбирам, така че темите във форума са ми интерсени. Иначе имам 2-3 приятели, които карат и те ме съветват именно за ВР-а. И гараж имам - екстра. Нямама търпение да се стопля времето, точно да посъбера кеш и..... ВРОООООООУУУУУУУУУУУУМ.
, ама ми е детска мечта. От София съм, но като дете всяко лято прекарвах на село - гр. Бобошево. Викам й на майка ми "Аз като порастна ще стана състезател по мотокрос!", а тя - "аааа, не, само през трупа ми - еххехех, викам й - е, ще го заобиколя тогава, хахахаха". Толкова много ме кефеше мотокроса, че ......, но си е скъпичко, пък аз не работя от кой знае колко време, а и заплата ми не е кой знае колко голяма и затова чак сега си мисля за закупуване на ВР /въобще на мотор/, ама това ще е! То и нищо не разбирам, така че темите във форума са ми интерсени. Иначе имам 2-3 приятели, които карат и те ме съветват именно за ВР-а. И гараж имам - екстра. Нямама търпение да се стопля времето, точно да посъбера кеш и..... ВРОООООООУУУУУУУУУУУУМ.
 0888984256
  0888984256

Коментар