Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR Синята мания-продължение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WR Синята мания-продължение

А не мислишли,че Чинела се бъзика нещо апоне на мен така ми изглежда.
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      ама не на цената на 2 такта.
      Джарта недей гъделичка работата,че с'я ш'ъ оспамите темата за Спама на Синята мания.........

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        WR250F е около 30 коня заводско, 40 е YZ250F
        http://www.yamaha-motor-europe.com/p...cm%3A26-254657 Аз не виждам голяма разлика освен в кг.

Коментар

Колега по тия параметри нищо няма да видиш, макар че има и една много фрапираща разлика Compression ratio 13,5:1 срещу 12,5:1, освен това различна електроника, различни разпределителни валове и различни жигльори. В изданията на мотокрос дигитал има динотестове и на задната гума ако не ме лъже паметта к.с. са дори под 30.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от fena_bg Преглед на мнение
            Аз не виждам голяма разлика освен в кг.
            Да не ти се вижда малко 16 кг?
            Да не говорим че като го купиш, ще сложиш още нещо по него.

Коментар

T.e. Какъв е вашия съвет за ВР, ако моториста тежи до 80 кг(със екипировка и Раница). може да избере 250 като вариант, но ако е над 80 кг. по добре да си вземе 400 и нагоре.
              [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнение
                T.e. Какъв е вашия съвет за ВР, ако моториста тежи до 80 кг(със екипировка и Раница). може да избере 250 като вариант, но ако е над 80 кг. по добре да си вземе 400 и нагоре.
                Пробвай няколко варианта да не се опариш като много колеги дето покарат ХТ 6 месеца и вече са много напреднали и се мятат на яката ВР-ка и после ближат рани. Не визирам никой от тук присъстващите, имаме си тука при нас един герой, такава 450-ка си взе, се едно е от магазина, много хубава 2007г. След само 3 месеца каране вече не прилича на ВР.....

Коментар

Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнение
                  Ако си под 70кг може би е по-добре WR250. Иначе в отговор на Виктор - Стефан от групата почна направо с Бета 450. Преди е карал само скутер. Не се е оплаквал досега, и бетата още си прилича на бета
                  Много зависи от ръста, теглото, физическата подготовка, и дясната китка.

Коментар

на 25год съм,178в на 75кг,вр250ф ми е идеалния мотор за гората,за прави участъци,асвалт и тн 450 е добре дошла,но за гората,за пътеки и прочие това е моторетката,удобна е,лека е,маневрена и спокойна,на 1 или 2 с ниски обороти прави чудеса,трябват 3 месеца и се свиква да я хващаш в ритъм,това за голямата кубатура е все още българка работа-на кой му е по голям......моторакойто иска да ми спори,но това е основното,момче от обкражението ми ще си купува мотор,ест до сега не е имал,но иска вр450,защо го питам,ами така......ама защо така,ще можеш ли да я караш...и тн,ее еми защото всеки пита:какъв ти е мотора,колко ПАРИ е и колко КУБИКА..това е,пак казвам и аз искам два мотора,един 250 и един 450,с кеф ще карам и двата и ще знам кой каде

Коментар

До: WR domination - синята мания

снимките на yamaha в сайта им(ианко е качил от тях) са направени точно както са снимките и фарсовете от луната,снимани срещу слънцето,а обекта светъл от към апарата,нали се сещате че такава снимка няма,хахаха,не че нещо ама бива ли така да се изложат бе

и сега не знам в коя тема трябва едно да пиша и в коя друго,пиша и тук и там....дали да не ги обединим аа,колега ти си им основател какво ще кажеш,иначе много разлято...

Коментар

До: WR domination - синята мания

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                        снимките на yamaha в сайта им(ианко е качил от тях) са направени точно както са снимките и фарсовете от луната,снимани срещу слънцето,а обекта светъл от към апарата,нали се сещате че такава снимка няма,хахаха,не че нещо ама бива ли така да се изложат бе

и сега не знам в коя тема трябва едно да пиша и в коя друго,пиша и тук и там....дали да не ги обединим аа,колега ти си им основател какво ще кажеш,иначе много разлято...
                        Относно снимките - правени са в облачно време, на специално осветление (личат си бликовете (отраженията) по калниците), и освен това, както при почти всички продуктови снимки напоследък, е ползвана техниката HDR (смесват се няколко различно-експонирани снимки, за да се получи снимка с висока динамика).
                        Относно темата - така мисля е супер - полезните мнения в едната тема, а спама - в другата. Единственият проблем е, че се създава повече работа за модераторите, да отсяват полезното от „плявата“.

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                          на 25год съм,178в на 75кг,вр250ф ми е идеалния мотор за гората...
                          Като станеш 90-100кг, пак ще си говорим
                          Иначе и аз съм висок колкото теб, и мотора ми идва малко височък.. В смисъл - стигам земята на пръсти, но на трудни участъци не мога да „ходя“ покрай мотора, както правят по-дългокраките ми колеги . Това доста им помага. На теб как ти е като височина?

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                            Като станеш 90-100кг, пак ще си говорим
                            Иначе и аз съм висок колкото теб, и мотора ми идва малко височък.. В смисъл - стигам земята на пръсти, но на трудни участъци не мога да „ходя“ покрай мотора, както правят по-дългокраките ми колеги . Това доста им помага. На теб как ти е като височина?
                            Що не си го свалиш от гайката на задния амортесьор?

Коментар

За тази ли говориш?

В интерес на истината, не съм мерил дали при мен a-b е в норма, трябва да проверя. При всички случаи обаче, ако я направя твърде ниска от тази гайка, окачването ще стане твърде меко

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                                За тази ли говориш?
                                В интерес на истината, не съм мерил дали при мен a-b е в норма, трябва да проверя. При всички случаи обаче, ако я направя твърде ниска от тази гайка, окачването ще стане твърде меко
                                Да оттам си го правиш колко да ти е висок, а твърдостта се регулира допълнително..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X