Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR Синята мания-продължение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WR Синята мания-продължение

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
    Kолеги тъй като не открих никъде във форума това което ме интересува мисля че тук е редно да попитам. А именно по какво да различа WR 250 от YZ 250 2003г.И друго като ходя да гледам мотори продавачите се ми казват че ги различават по разширителния съд имали е WR нямали е YZ. Според мен това е глупост. Кажете как да ги различавам за да знам какво да гледам. Благодаря ви предварително . Поздрави на феновете на синята мания.
    http://www.mcnews.com.au/NewBikeCata...0F/Default.htm
    http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

ВР за мене е много добро ендуро аз вече имам Вр 250 и много ми харесва.
      [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

ВР - ката наистина е добра, но зависи за какво. За доста екстримен офроуд са и прекалено дълги скоростите, или по точно първа.За каране из гора доста полусъединител се ползва. А "очевадните" разлики са: YZ - ката няма фар,степенка и стартер.
        Диян Димитров

Коментар

Не беше ли на YZ-та първа скорост по-дълга...на моя WR-почти не пипам съединителя докато YZ-та на колегата с който караме доста често го кара на полусъединител по баирите...

Коментар

Вижте какъв катър се продава в мобиле...

до тук добре нали.....Yamaha YZ най-вероятно 426,може и 400....

но напъвайки окото се вижда...

и този катър се продава като WR 450 !!...дата на произв. - април 2005 г, пробег - 777 км,цвят - Син
            стартер,Регион: Ловеч

....рамата ,абе целия мотор си е YZ,пак казвам най-вероятно 426,боднат му е капак със стартер,със разположен акумулатор между седалката и филтъра,но как и защо се зарежда този акумулатор не се знае,вярно може и да е сменено и зарядното,но горе на рамата не се вижда присъщото за WR реле генератор,как е направено всичко това само собстеника в момента знае....интересна идея е за тези които нямат стартер и доказателство,че може да се сложи,но пак казвам трябва да се види и пита,дали навън е правена реформата или тук,и как се зарежда акумулатора,да не е като на новите КТМи EXC,кросовия вариянт със стартер,на 20 паления и слагаш другия акумулатор

....да е сложен цял двигател на 450 малко ме съмнява.....
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Shifta; 11-02-10, 22:42.

Коментар

Според собственика това е ВР 450 със сменен резервоар на 426 и няма фар,но казва че има изводи за фар.внос от Англия е.
              Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

това е рама от 400/426 и двигател от 450.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                  Според собственика това е ВР 450 със сменен резервоар на 426 и няма фар,но казва че има изводи за фар.внос от Англия е.
                  То ясно според собственика може и YZ 450 2010 да е....според думите му ако е сменен само резервоара ....и какво става,един нормален човек,взема мотор с рама и дизайн 2004-2005,маха всичко,слага му заден калник от модела на 400,426,слага от същите страничните капаци,с които върви и седалка,резервоар и пластмасите към резервоара,избошва филтърната кутия и слага старата,слага даже и старата маска....отива взема си цял двигател със електронното от 450 и го слага на тази рама,и има един стар модел,който обаче е 2005 нали....със стартер по голям филм не съм гледал....

....пак казвам целия мотор,от гумите до дръжките е 400 или 426,от разтояние или по телефона може да се гадае дали е със сменен двигател и как е направена магията със стартера.....и дали си зарежда дори и акумулатора..

Ето за накои които не чатват какви ги говоря,вижте разликите в дизайна,да оставим двигателя който пак казвам не мисля ,че е 450 !

рамата не е на 450 ,щеката на маслото е централно отгоре,а на 450 е леко в страни,с по малка щека и отвор,просто това е един катър,а продавача е тъъъъъъът
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Shifta; 12-02-10, 08:37.

Коментар

Прав си, колега, явно човека не разбира много от кросови мотори и ендуро. До колкото разбрах е само търговец на мотори. Но само толкова.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 12-02-10, 14:00.
                    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

• До: WR Синята мания-продължение

Мисля, че в обявата му трябва да пише че това е Yamaha WZF - с рама от YZ 400/426 и двигател и карбуратор от WR 450 2005г. - би трябвало акумулатора да си се зарежда и стартера да функционира нормално. Но иначе не е много трудно да се сложат резервоар, седалка, заден калник и задната част на рамата от 450 на 400/426, както и обратното...Само трябват 2 прости планки за резервоара...
                      Последно редактирано от viki terzieva; 12-02-10, 16:30.

Коментар

Според мен двигателя е от АТВ Ямаха 450 YZ
                        MG RACING

Коментар

Привет!
                          Първият ми пост е това, а първият ми мотор ще бъде вр 250.
                          Обаче събирам парички още..., предполагам, че към 4000 ще ми стигнат.
                          Досега мотор не съм карал , ама ми е детска мечта. От София съм, но като дете всяко лято прекарвах на село - гр. Бобошево. Викам й на майка ми "Аз като порастна ще стана състезател по мотокрос!", а тя - "аааа, не, само през трупа ми - еххехех, викам й - е, ще го заобиколя тогава, хахахаха". Толкова много ме кефеше мотокроса, че ......, но си е скъпичко, пък аз не работя от кой знае колко време, а и заплата ми не е кой знае колко голяма и затова чак сега си мисля за закупуване на ВР /въобще на мотор/, ама това ще е! То и нищо не разбирам, така че темите във форума са ми интерсени. Иначе имам 2-3 приятели, които карат и те ме съветват именно за ВР-а. И гараж имам - екстра. Нямама търпение да се стопля времето, точно да посъбера кеш и..... ВРОООООООУУУУУУУУУУУУМ.

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                            Според мен двигателя е от АТВ Ямаха 450 YZ
                            А браво. Аз ходих и го видях.Мотора е в Троян рамка 426 двигател АТВ 450. Междо другото мотора не е лош за цената си която ми каза на място. П.П Относно патента за слагане на стартера може да питате в ЯМАХА а не собственика.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              А браво. Аз ходих и го видях.Мотора е в Троян рамка 426 двигател АТВ 450. Междо другото мотора не е лош за цената си която ми каза на място. П.П Относно патента за слагане на стартера може да питате в ЯМАХА а не собственика.

Абе Българина на какво ли не е способен!!!
                              http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

Колеги и аз съм един от феновете на WR, но за сега карам YZF,мисля да събера още малко парички и ще тичам за една "ВЕРКА" 450... Хайде и успех на всички..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X