До: WR Синята мания-продължение
Добре защо за предницата да може а отзад не,тоя каде са му минали бая мотори през рацете и да не знае за това точно ли?Той го каза и пред нас го цъсна на един ЦРФ,той също сега е с такъв....
Ето днес снимах на едно момче ВРа,предните даже са ги заменили с такива кадето само можеш да ги цъскаш...

Ако наистина има азот отзад нека някой да каже,колко атмосвери са и да си го напълня пак/пълнят на доста места/.....интересно ми е обаче защо като съм го спаднал чеднъ всичкия "азот" и след каране/3-4 поне/ се събира пак въздух и цъсва???
					Добре защо за предницата да може а отзад не,тоя каде са му минали бая мотори през рацете и да не знае за това точно ли?Той го каза и пред нас го цъсна на един ЦРФ,той също сега е с такъв....
Ето днес снимах на едно момче ВРа,предните даже са ги заменили с такива кадето само можеш да ги цъскаш...
Ако наистина има азот отзад нека някой да каже,колко атмосвери са и да си го напълня пак/пълнят на доста места/.....интересно ми е обаче защо като съм го спаднал чеднъ всичкия "азот" и след каране/3-4 поне/ се събира пак въздух и цъсва???

. А и предницата ти ако е читава и добре сервизирана не "цъска" но това е друга тема.
. А и предницата ти ако е читава и добре сервизирана не "цъска" но това е друга тема.

И друго като ходя да гледам мотори продавачите се ми казват че ги различават по разширителния съд имали е WR нямали е YZ. Според мен това е глупост. Кажете как да ги различавам за да знам какво да гледам. Благодаря ви предварително .
И друго като ходя да гледам мотори продавачите се ми казват че ги различават по разширителния съд имали е WR нямали е YZ. Според мен това е глупост. Кажете как да ги различавам за да знам какво да гледам. Благодаря ви предварително . Поздрави на феновете на синята мания.
 Поздрави на феновете на синята мания. 

ВР 250Ф без разширителен съд и без стойка и лепенки от уз. и още такива кръстоски за това питам та да знам да не ме лъжат разни търговци.
  ВР 250Ф без разширителен съд и без стойка и лепенки от уз. и още такива кръстоски за това питам та да знам да не ме лъжат разни търговци. задни!!
 задни!!

Коментар