Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнението на БГ ловец за нас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнението на БГ ловците за нас

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
    Ники, четеш май каквото ти изнася? Има още ПОНЕ 10 реда надолу.
    Любе, легалните излети може да са 24-26, но на практика не се сещам да съм излязъл някъде и да не съм налетял на хора с пушки извън ловния сезон..
    Питай метеоролозите на Мургаш.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

......и за бракониерите съм писал, те пречат и на нас.
      Не всеки човек с пушка е редовен ловец, като видиш другия път такива извън сезона или пък през работен ден - обади ми се и ми дай координатите, аз знам с кой да се свържа и какво да направя!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Точно това ми се е случвало и на мен и то на същото място.
        Добре, че КЛР е яко добиче...
        Ами ако беше опъната телта на 1,50 м,дали изхода щеше да е същия.За мен това си е опит за убииство,откъдето и да го погледнем.В неделя се натъкнах лично на подобно ловно творение.Имах късмет и само си остъргах мотора,но е много грозна картинка.Смятам че с подобни действия може само да се ескалира напрежение, и нещата биха тръгнали в противоположна посока.Ако смятате че темата е за махане я махнете,но проблема си го има и няма лесно да бъде решен.Няма ли разбиране и компромис от всяка страна,няма разбирателство.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Ами ако беше опъната телта на 1,50 м,дали изхода щеше да е същия.За мен това си е опит за убииство,откъдето и да го погледнем.В неделя се натъкнах лично на подобно ловно творение.Имах късмет и само си остъргах мотора,но е много грозна картинка.Смятам че с подобни действия може само да се ескалира напрежение, и нещата биха тръгнали в противоположна посока.Ако смятате че темата е за махане я махнете,но проблема си го има и няма лесно да бъде решен.Няма ли разбиране и компромис от всяка страна,няма разбирателство.
          тая тема трябва да отиде в раздела лов и риболов,ние тук се пеним и ядосваме,ама дефакто при ловците трябва да се дискутира това,да го виждат всички,а не ние тук мотористите,защото от нас нищо не е почнало,сяга кво бил ловът,убиство на животни тва онова - има го по цял свят така че който не иска не става ловджия,но това което се прави срещу нас е вече прекалено....

Коментар

......и за бракониерите съм писал, те пречат и на нас.
            Не всеки човек с пушка е редовен ловец, като видиш другия път такива извън сезона или пък през работен ден - обади ми се и ми дай координатите, аз знам с кой да се свържа и какво да направя!
            Имам по-добра идея
            Една кехлибарена бракониерка за отстрелване
            Довличай се докато още не е избягала
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Няма какво да се ядосваме,защото всеки си прави каквото иска.
              Не караме по парк рила :ГЛУПОСТИ: други колеги не карат по витоша :ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ: Абе всеки си прави каквото си знае ама тука пише каквото му изнася.Ловци и то много са разказвали че в някои случаи даже им помагаме много ,защото вършиме работата която кучетата не са довършили. Няма как трябва да се :СЪОБРАЗЯВАМЕ: едни с други.Това е моето мнение без да го налагам на никого.
              Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Колега, не ти пожелавам среща с беден, нещастен и разярен глиган!!!
                Все едно да кажа, че за гората по-добър от 1200 кубиков пистов мотор няма - пишете за неща за които нямате реална представа и се получава ненужно напрежение!
                Колега,знам че ранения глиган е много опасен,но въпреки това не ми се струва честно да се биеш с оръдие срещу лъкове и копия.Колко са убитите глигани тая година и колко са убитите от глигани ловци?
                Както и да е-всеки си има мнение.

А как ли се ловува(бракониерства) с ендуро? Прасето на гръб, а?
                По този въпрос не съм специалист(то си е проличало)-когато чуя думите мотор или АТВ последното с което ги свързвам е лов...

Дали одобрявам лова или не няма никакво значение-това си е лично мое мнение , което не касае никого освен мен.Но да се убиват предумишлено хора,само заради тове че предполагаемо пречат на кефа на някой,вече не мога да го приема!Естествено не всички ловци са такива,даже повечето ни гледат с добро око,но се намират и говеда.
                А за тия които разправят , че им плашим дивеча си направих труда да изровя една снимка(нека за нея Жоро Хаджиев да разкаже повече):

Нека един ловец ми пусне такава снимка-обикновено те се снимат с трупове!

ПП.Тази тема наистина трябва да се заключи.Ядосваме се за глупости...
                Последно редактирано от ЕМО; 14-02-09, 17:30. Причина: допълване
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

.....Но да се убиват предумишлено хора,само заради тове че предполагаемо пречат на кефа на някой,вече не мога да го приема!
                  Е тука си страшно прав! Обаче говеда има навсякъде, това е лошото.Ние в дружинката също страдаме от едного, който беше изгонен от нея преди 2 години - затваря пътища, заравя шипове по други, разхвърля някакви химически гадости из гората, които пропъждат дивеча. Лошото е, че тия "дейности" се правят винаги насаме и са трудно доказуеми, ама пипнеме ли го........дупе да му е яко!
                  А това за теловете ми звучи като садизъм съчетан с тежка форма на малоумие - бих го нарекъл чист опит за убийство. Обаче бих го приписал на тези които НЕ ИСКАТ да бъдят видени какво вършат - бракониери на дивеч и на дървен материал, сред ловците няма подобни изроди - бързо се отсяват от групата.
                  Поздрави!

Коментар

......Нека един ловец ми пусне такава снимка-обикновено те се снимат с трупове!
                    Ето, ама е с МНОГО гадно качество:
                    Прикачени файлове

Коментар

Гората си е гора всеки има право да ходи там ,то с мотор или с пушка.Ние сме плашили животните мисля ,че едно животно по би се исплашило от безразборно гармене на пиани ловджи от колкото от някакав брамчалник.Преди няколко месеца карахме из горите на Витоша ,когато се заприбирахме а това беше късно вечерта към 23 часа по тъмно пряхме за почивка,и по едно време се чуваше в далечината ловджиска пиана дружинка,с усилена музика от джиповете и безразборно гърмене .Сега незнам кой плаши дивеча.Ас от както съм моторист карал съм по всякакви места но при среща с туристи винаги съм намалявал скороста и съм се съобразявал с тях ,както аз така и другите който караме.Но ако ловджиите започнете да слагате капани,шипове и разни застрашаващи живота и здравето на нас мотористите ,каквито и пушки да имате и танк няма да ви спаси.
                      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Ето, ама е с МНОГО гадно качество:
                        колега,ти не си никакъв ловец!
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                        Джон Кенеди

Коментар

Момци трябва да има разбирателство,а не да се отправят закани.Както знаете има ловни полета или там как се казват не знам дето ги взимат на концесия,сеят пшеница,овес и т.н.за захранка и ние като минем по няколко пъти от там какво става.Незнам дали не се плаши дивеча от моторите,но един кон щеше да очисти дядката дето го водеше докато минавахме покрай него 5-6 мотора и 3-4 АТВ-та.Не съм ловджия но всеки си плаща и иска да си прави кефа.Тука караме в деня в който не е за лов,но мотогрупите са бая и дружинките са много а и районите им са се по пътищата от където минаваме и винаги ще се засечем.Колкото до бракониерите те са си от ловджиите,ходят си с пушките по двама трима през седмицата да търсят уж кучетата.
                          [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                            колега,ти не си никакъв ловец!
                            Напротив - ИСТИНСКИ ловец съм. Стрелям само по диви свине(мъжки) и по хищници.Това сърна, елен за мен си е престъпление да се бие, а свинете ако не се регулира броят им първо стават напаст за градините на хората и второ при свръхпопулация задължително избухва чумна епидемия между тях, така че добронамерения ловец не е враг на Природата.

Коментар

Напротив - ИСТИНСКИ ловец съм. Стрелям само по диви свине(мъжки) и по хищници.Това сърна, елен за мен си е престъпление да се бие, а свинете ако не се регулира броят им първо стават напаст за градините на хората и второ при свръхпопулация задължително избухва чумна епидемия между тях, така че добронамерения ловец не е враг на Природата.
                              Ех, ако всички бяха така
                              Само да те питам, от хищниците би трябвало също полза да има, иначе нямаше да съществуват в природатаВиждам например, че в повечето цивилизовани страни, лова на вълци е забранен.Или бъркам.
                              Понеже са били почти изтребени, сега се чудят как да възобновят популацията им.Аз мисля че не може едно животно поголовно да се избие, само защото е хищник
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Това е много хубаво колега ще ни разкажеш ли колко от колегите в дружинката, в която ходиш споделят твоят начин на мислене?

Наща групичка като кара колкото и да сме побеснели първия винаги следи за хора и джипове и сигнализира при такива след което скороста се убива от всички моментално

Но както има диви ловджии дето опъват тел така има тиквеници с мотори дето нарочно карат срещу хората на задна гума та да избият някой комплекс ...в общи линии заради една две конкретни случки не трябва да се хващаме за гушите защото има потърпевши и от двете страни, а гледам доста хора тук вече имат наседана омраза, което никак не е хубаво ама то и на мен да ми опънат телта.... е.... м.....
                                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X