Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо карате 2т ендуро ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо карате 2т ендуро ?

Карал сам сузуки рм 250 99г хонда хл200Р !!!!!в момента имам ямаха хт 600Е по между другото сам карал доминатор , сузукки др ,!!!
    Сузукито сам го карал почти лубителски не сам го рачал само на мах имало е моменти когато сам го вкарвал в обороти !!!Хубав мотор си беше но винаги като почивам гледам бензина да не би да е на сваршване нямал сам никакви проблеми с него !!!!!!освен козметични за един мотор като свещ филтри общо взето профилактика !!!!иначе е лек за каране има си ниски високи но като му доиде силата трябва да се даржиш за кормилото иначе си по граб и това е не ми харесва при тях !!!!сега карам 4т ямаха имах някой проблеми но ги оправих и сега си е ок машината !!! сипвам и 20 лв и забравям кога сам заредил !!!вярно по тежак но се свиква пак и искам да се уча не на 125 кубика цял живот !!!!!!това е моийто мнение
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
      иначе е лек за каране има си ниски високи но като му доиде силата
      Ти тука маи за мезе ни хвана......

П.п Не,че аз нещо разбирам ама от горното маи нищо не разбирам.

Коментар

сори ама лошо се изразих !!!!
        имах впредвид че има си има мощност и на ниските обороти ,но и на високите но като му дойде силата направо се вдига на задна и това по патечките не ми беше много приятно !!!!
        Опел Корса В 1,4 82 коня
        Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
        Ямаха ХТ 600Е
        Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Тук сравняваме сравними неща - състезателен 4т със състезателен 2т. Хонда XL и Ямаха ТТ са съвсем друго поколение и категория мотоциклети. Там здравината е съвсем различна. И мощността и тя.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Кой какво кара е въпрос на вкус и нищо друго.Пак се почва старата песен на нов глас 2т 4т ами и двата са добри зависи кой за какво ги използва.Но от всичко най лошото е че много хора премълчават истината и не казват това което ги сполита с 2т и 4т двигатели.Чупат се и едените и другите с тази разлика че много пъти се дават сравнения между мотори които нито са от един клас нито са от една и съща година на производство.Не споменавайте модели като ТТ ХЛ и пр. че те изобщо не са за сравнение.Аз лично съм фен на 2т докато не ми докажат че 4т са по добри,в момента когато 4т е по от 2т тогава ще мисла какво да права.
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

О аз съм на следното мнение. Моя клх(250) е старото поколение 4т двигатели които са доста здравички, друг е въпроса, че моя не е бил поддържан и си избива проблемите при мен аз си ги оправям и в карайна сметка ще си имам здрав мотор.
              Обаче идва момента в който ще поискам да скокна на по-мощен мотор.
              И сега аз разъждавам по следния начин: Ако си взема 450-4т що годе съвременно 2004-5 та ще имам всички +сове на 4т то ама това бутало това ангренажна това лагери, клапани а като каже нещо бум вътре става мазало и не ми се мисли колко пара ще светне.
              Ако си взема 2т ще имам кефа който този двигател дава, възможността сам да си сменя вяка една част. А частите са с пъти по малко от тези на 4т то. За буталото има някаква мистерия около това 2т бутало. Повечето хора си мислят, че едва ли не на 2 месеца и трябва да го смениш. Да ама не едно бутало си кара спокойно 1 сезон. За лекотата да не говорим щото събота като питах Краси_К колу му тежи гас-гас а той ми вика 104-6 кила. А е 300 кубика.
              Гориво верно харчи ама аз лично незнам събота кои двигатели си бяха изпили бензина май 450-таката и 530-ката като 530-ката е чисо нова ИНЖЕКЦИОН и му присвети лампата за бензина а Краси си караше без проблеми.
              Въобще аз ако трябва да копувам съвременно едндуро скачам на 2т
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

2т 4т земете си по един и гото
                http://datingsidorsingel.com/

Коментар

Ето защо
                  Усилите звука господа и чуйте Да саунд оф да цвайк

Това ми е ринг тона на GSM-a
                  Прикачени файлове

Коментар

Аз карам КХ 250 крос 2т защото мисля, че са по темпераментен клас и изисква повече съсредоточеност при каране от 4т.
                    Последно редактирано от Chinela; 17-05-09, 06:13. Причина: 4 не е равно на Ч
                    С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Като изключим финансовата страна на въпроса,според мен двутактовия мотор е за по-темпераментен тип хора а четиритактовия за по спокойни хора......абе май е време да мина на 4т

Коментар

Такъв са ми купили, а ако зависеше от мен не бих карал 2тактов.

Коментар

Ако ме питате мен и двата ме кефят, всеки си има + и - ама зависи от настроението, ако сам по нервен в скучея задалйително 2Т
                          [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Защото е непредсказуем и както караш изведнъж все едно те блъска влак като дадеш газ

Коментар

Карам 2т ендуро защото :
                              1. Струва по - малко.
                              2. Поддръжката му е по - евтина.
                              3. Като знам,че се състезамат с тях ми прави кеф.
                              4. Купете си и вие.
                              :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

Карам 2т ендуро защото:

1.Защото ми харесва как работи!
                                2.Защото е по-изгодно!
                                3.Защото е по-леко и т.н.!
                                Последно редактирано от Chinela; 18-08-09, 20:18. Причина: Писане с главни букви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X