Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепенки ?

в Мъглиж (:
    и по повод мнение в другата тема, стикерите можеш и сам да си ги подбереш както пожелаеш, с програмата на Уиндолс Пейнт можеш да си ги доработваш с каквито шарки и лога пожелаеш
    в интернет на страшно много места има готови шаблони, които можеш да си коригираш както пожелаеш, изпращаш му пласмасите и той ти ги залепя пича, като преди това ги мери точно за да паснат (ако шаблоните не са точно за твоя модел мотор например)
    SUZUKI RMZ 250

Коментар

A не може ли той да ми прати лепенките, че иначе много сложно?!

Коментар

може, стига да му дадеш размерите
        ако имате още въпроси можете да се обадите на номера който съм оставил под снимките и ще получите по-подробна информация
        SUZUKI RMZ 250

Коментар

Аз си купих лепенки на созуки от сабора в Бачково по 3 лв. един голям лис А4. От сергията която ги зех се оказа ,че имат магазин в Пловдив ,мисля , че на добра цена ги зехимаше има на много марки.
          Ето и адреса на магазина: Мотоспринт гр. Пловдив авто мото части и аксесоари Ул. "НиколаВойводов"12 тел.0888217 819 0889330 272
          Някаде имаше тема за магазините в Пловдив в секи може да намерите каквито ви трабват.
          П.П. Нека модераторите изтрият поста ако преценят ,че правя реклама на магазина.
          П.П.Наадявам се да сам ви помогнал.
          Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Здравейте,
            Купих си графики за резервуара и корите на радиаторите за моя мотор и сега ми предстои да ги налепя, но не знам точно как да ги сложа. Някъде във форума бях чел, че преди да се залепят се пръскат обилно с вода със сапун, но така няма ли да се прецака лепилото Други казват да не се пръскат, трети казват да се нагряват и въобще се обърках . Та ако има някой, който е лепил и знае как става моля нека сподели как става цялата процедура Мерси предварително

Коментар

Kокега, почистваш хубаво мястото където ще лепиш и леко нагряваш с пистолет за топъл фъздух.После леко нягряваш и самите лепенки и ги залепваш това се прави с цел лепилото по-добре да залепне.Най-добре се прави от двама души единият нагрява а другия лепи.И внимавай да не ги нагряваш много да не ги прецакаш просто леко да омекнат.Успех и като го направиш метни снимки да видиме и ние .
              0878424143
              0887424150

Коментар

Ето ти нагледно процедурата:
                Прикачени файлове
                KTM Fen

Коментар

Ето как става, стъпка по стъпка със снимки , http://motocross.transworld.net/1000...cky-situation/
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мерси колеги,
                    Аз сега се прибрах и погледнах и при лепенките си има инструкции ама кой да гледа преди това За корите на радиаторите пише да се напръскат леко с вода, а тези на резервуара не било препоръчително. Но въпреки това мисля и да ги понагрея преди да ги залепя. Утре ако е хубаво времето ще покарам, че не съм карал от 3 месеца, а ако вали ще ходя да ги лепя и ще нащракам и снимки

Коментар

Първоначално публикуван от skreeper Преглед на мнение
                      Мерси колеги,
                      Аз сега се прибрах и погледнах и при лепенките си има инструкции ама кой да гледа преди това За корите на радиаторите пише да се напръскат леко с вода, а тези на резервуара не било препоръчително. Но въпреки това мисля и да ги понагрея преди да ги залепя. Утре ако е хубаво времето ще покарам, че не съм карал от 3 месеца, а ако вали ще ходя да ги лепя и ще нащракам и снимки
                      Днеска хем покарах, хем после ми остана време да си поиграя да залепя лепенките Почнах отначало да ги правя както беше описано в инструкциите, които бяха в лепенките, обаче видях, че по тоя начин, който са описали нищо няма да стане и си хванах с пистолета за топъл въздух и си ги налепих Малко се нервирах, защото не бяха много точно изрязани лепенките за корите на радиаторите и не съвпадаха много болтовете. Налепих ги обаче после се оказа, че ако налепя лепенките на резервуара както трябва, ще се разминават малко надписите та и там се понервирах, но накрая го преглътнах, че ще е така и ги сложих. Не се получи много добре така, но все пак става. Доста по-добре е от преди ето и снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

Колега моторчето е станало супер

Коментар

Е добре е станал ама видя че си трябва пистолет.
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                            Е добре е станал ама видя че си трябва пистолет.
                            Дам... Странно е защо в инструкциите не го споменават това. А с пистолета е значително по-лесно и по-добре става То добре, че попитах първо тук, та си бях приготвил пистолета иначе ако бях без него не знам какво щях да правя

Коментар

По-лесно е с пистолет, но не е задължително, става и без него.
                              Разбира се лепенки не се лепят зимата при 5 градуса температура
                              Това за разминаването може да се коригира при самото залепване, точно затова се изработват от винил, който поддава на леко усукване или раздъпване/свиване при самото залепване, особено пък когато ползваш горещ въздух.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

но с пистолет при малко по-силно нагряване може да се деформира лепенката
                                аз имам пръскалка с вода и малко сапун, първо почиствам, след това напръсквам (не обилно, колкото да се навлажни) и като поставя лепенката, мога със шпатула да отстраня балончетата въздух и вода
                                и дори да съм залепил лепенката на криво, мога да коригирам понеже лепенката не е така хубаво залепнала
                                след това вземам пищова и със шпатулата отново минавам навсякъде с което се отсранява водата отдолу и лепилото изсъхва и лепенката окончателно залепва
                                малко е пипкаво, но пък винаги проработва
                                SUZUKI RMZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X