Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лепенки ?

rambo във всяка фирма, която се занимава с външна реклама ще намериш от фолиа с голяма плътност и доста устойчиви - като тези, които слагат по автобусите или такситата например.

Все ми се искаше да избегна марки, но... потърси си например "Oracal" - това е най-доброто фолио с което съм работил някога. Ето така изглежда търговската им марка.
    Последно редактирано от господин никой; 10-02-11, 10:18. Причина: Смислова добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      rambo във всяка фирма, която се занимава с външна реклама ще намериш от фолиа с голяма плътност и доста устойчиви - като тези, които слагат по автобусите или такситата например.

Все ми се искаше да избегна марки, но... потърси си например "Oracal" - това е най-доброто фолио с което съм работил някога. Ето така изглежда търговската им марка.
      Каква е дебелината им, защото има винили по 0.5-0.8мм
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси не им помня вече дебелините, но не бих искал да поствам директни линкове към вносител, за да не се изтълкува погрешно. Във всеки случай въобще нямам спомен да съм имал каквито и да е проблеми с тях. Наистина са много устойчиви и лесно се работи с тях.

Имам някакъв бегъл спомен за 100-120 микрона. Това е доста по-тънко от 0.8 милиметра!

Коментар

Благодаря ви колеги ще потърся такива фолиа.
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Има имитация на карбон доста дебело изглежда но квадрата му е 85лв
            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Доста се рових във форума но не можах да открия някой който може да ме снабди с лепенки за моя мотор.Ако има някой който се занимава с разпечатване на такива да свирка.Ще съм благодарен и на някаква насока.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                Доста се рових във форума но не можах да открия някой който може да ме снабди с лепенки за моя мотор.Ако има някой който се занимава с разпечатване на такива да свирка.Ще съм благодарен и на някаква насока.
                Какви лепенки ти трябват, ако искаш ми пиши на ЛС.

Коментар

От: До: Лепенки ?

От многото отговори които прочетох леко се обърках та значи имам Yamaha yz125 2001 и търсих на всякъде графики но не можах да намеря та ако може някой да ми даде конкретен отговор от къде мога да намеря или някой който може да ми направи мерси предварително

Коментар

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...+2001+graphics
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• От: Лепенки ?

Евтин вариант е да си свалиш векторни логота от www.brandsoftheworld.com импортваш ги в корел дрол и си ги правиш по размери каквито те кефят . Отиваш в рекламна агенция . Скоро печатах в Агенция "Браво" в Бургас. Цената на печатане рязане и ламиниране на тяхно залепващо се фолио беше 30лв/кв.м. . Отгоре хвърляш един лак за да не ти ги отлепя водоструйката и си готов. Като недостатъци мога да изтъкна , че пазят пластмасите само на местата където са залепени логотата и иска да си поиграеш . Като предимство , че цената не излиза повече от 40лв с лака ,няма опастност да не успееш да залепиш винила като хората заради разнородните форми на пластмасите

Коментар

Здравейте, някой знае ли от къде мога да намеря точно тези лепенки 2002-2004 ?

Последно редактирано от nickbochev; 21-04-13, 01:15. Причина: снимка

Коментар

ето ви термометара http://www.rockymountainatvmc.com/p/...ature-Stickers

Коментар

Riderskin.com Всякакви лепенки правят
                            Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнение
                              Riderskin.com Всякакви лепенки правят
                              Човека работи просто Прекрасно-прави лепенките както ги искаш и качеството е на много високо ниво.Не го хваля,защото ми е приятел-даже не се познавам лично с него-а защото досега съм виждал два мотора с лепенки от него и резултата е уникален. Купувал съм оригинални лепенки от КТМ-Пазарджик и смея да твърдя,че лепенките от РайдърСкин не са никак по-лоши като дебелина/качество и т.н.В Фейсбука се пише пак RiderSkin и там има снимки на мотори с неговите лепенки.

Ето ги и моите лепенки за СМ от същия човек,които все още не съм ги налепил всичките,защото нямам много време.Засега е това:

Последно редактирано от Valentin Krasimirov; 14-01-14, 19:11.

Коментар

• Re: От: Лепенки ?

Здравейте, колеги
                                Имам нужда от съвет. Купих си лепенки Blackbird. Като ги разопаковах обаче видях, че в единия край един от стикерите е прегънат и се е отлепил слой от горната част (видимата) на стикера. Въпросите ми са следните: Дали това е някакво "транспортно фолио" или е част от стикера? Дали да го сваля целия, или да пробвам да го нагрея с пистолета и да се надявам, че ще залепне. Също така не знам ако е някакво фолио което трябва да се махне и аз не го направя, дали няма да се нагърчи при нагряване. С две думи ако някой е слагал такива стикери или е запознат моля да пише дали да махам горния слой или не. Пробвах и на другите части от графиките, който не са прегънати и като огъвах леко пак се отлепваше този въпросен пласт. Просто много лесно се отлепя и за това се чудя проблем с лепенките ли е, или слой който трябва да се махне. Иначе отдолу под него, стикера си изглежда добре. Ето снимков материал:
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140213_094119[1].jpg
Прегледи:1
Размер:73.3 КБ
ID:5563557
                                Благодаря предварително.
                                Последно редактирано от druz; 13-02-14, 09:42.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X