Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепенки ?

питанка към колегата spower ...инересува ме специално за тези лепенки с жокера къде ги направи?Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Mury Преглед на мнение

питанка към колегата spower ...инересува ме специално за тези лепенки с жокера къде ги направи?Благодаря!
      Колега изтегих си файла от нета, и отидох при Ванко лепенката и той ми ги извади и залепи, аз после ги лакирах вадих и за гардовете на предницата лепенки и общо ми излезе към 50лв някъде но пък мотора стана супер .
      Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

колега, дал си си парите на вятъра
        ако това е част от янкое ендуро особенно, смятай че рано или късно ще се напука този лак и ще стане доста грозна гледка...
        SUZUKI RMZ 250

Коментар

Е вече няколко месеца си седи дори и падания има и не се напукал, но да се има в предвид пръскал съм го тънко, първо като мъгла, после 2 покриващи ръце, пък колкото изкара иначе оригиналните му лепенки бяха лакирани.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            Колеги аз тук намерих една релкамна агенция за правене на плакати , биоборди и тн. И ми казаха че ще ви вземат 40-50 лева за облепване на целия мотор с фолио (без резервоара ) с каквито си поискам картинки

Колега къде на бул.Христо Ботев правят лепенки,обясни по подробно.
            [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
            [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Марти_КтМ Преглед на мнение
              Колега къде на бул.Христо Ботев правят лепенки,обясни по подробно.
              Колега като идваш от Сливница по Ботев една от първите пресечки в ляво се пада малко на вътре в пресечката,улицата точно не си спомням как се казва ама има една синя врата с решетки ако не се лъжа.
              Ето ти телефон на човека който ги прави Иван се казва и е много точен,той ще ти обясни най добре:0889438507
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Не е вече там Ванко лепенката, а до магазина на Асен на Нишава е и неговия дюкян телефона е същия. Човека е много коректен.

Коментар

Искам да питам откаде мога да си зема лепенки на форума , както и преди гледах някаде и нашивки за яке или за каквато и да е дреха .Благодаря предварително .

Коментар

Първоначално публикуван от I.Yankov Преглед на мнение
                    Искам да питам откаде мога да си зема лепенки на форума , както и преди гледах някаде и нашивки за яке или за каквато и да е дреха .Благодаря предварително .
                    Настоящата тема е за друг вид лепенки.
                    По "твоя въпрос" - прочети тук: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Настоящата тема е за друг вид лепенки.
                      По "твоя въпрос" - прочети тук: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?.
                      Да нямерих е след като пуснах тук.Мерси все пак.

Коментар

От: До: Лепенки ?

Колеги бихте ли ми казали откаде да си намеря бяло фолио дебело.
                        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

От: Лепенки ?

Търси по железариите, там се продават най-различни цветове.
                          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                            Колеги бихте ли ми казали откаде да си намеря бяло фолио дебело.
                            ...на повечето книжарници има,или в магазините,които продават фаянсови плочки,теракот и други подобни неща за в къщи,обзавеждане за баня...и т.н.
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Да знам го това фолио ама исках да питам по дебело има ли от него или не.
                              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

От: Лепенки ?

В ebay има винилови фолиа различни цветове и размери.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X