От къде мога да си взема рекламни лепенки на различните фирми (Ufo,Fox,Acerbis,DID,Afam,Thor,Castrol,Airoh,K&N) и много други.Някой знаели къде се продават такива лепенки?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лепенки ?
Свий
X
-
До: Лепенки ?
Здравейте!Тъй като ми направиха забележка че съм отворил нова тема за лепенки,за което модераторите са прави че има такава тема във която мога да пиша за лепенки и се извинявам защото не я бях видял.
Сега по-въпросът ми къде мога да си намеря лепенки за SUZUKI DR, само за резервОара ми трябват.
Поздрави!Последно редактирано от Chinela; 01-09-08, 15:57.[I]Радослав Димчовски[/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнениеИзвинете за спама но преди гледах лепенките на сайта някаде но немога да намеря темата, може ли някой да ми каже от къде и колко ще ми струват лепенките ??
Мерси предварително..proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеМоля, ползвайте търсачката.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Колеги здравейте.Ако някой все още се интересува за лепенките, мога да му кажа за един човек известен в София, като "Иванчо лепенката" или нещо такова беше!Аз лично съм ходил в работилницата му и ми е правил лепенки, такива каквито искам, а цените са приемливи за разлика от магазините!За пример само ще ви кажа, че за този човек ме упътиха едни пичове от магазин, в който се продаваха и лепенки, само че струваха майка си и баща си!Значи точен адрес не мога да кажа, но ще се опитам да обясня, как се стига до там:Тръгва се от кръстовището на Сливница по Ботев в посока Пиротска.Свива се мисля във втората или третата пресечка в ляво, още преди Симеон, и след като се свие в дадената уличка, почти веднага в дясно се вижда работилницата!Човека е много точен и всичко прави на момента дори!Чао и късмет!SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеКолеги здравейте.Ако някой все още се интересува за лепенките, мога да му кажа за един човек известен в София, като "Иванчо лепенката" или нещо такова беше!Аз лично съм ходил в работилницата му и ми е правил лепенки, такива каквито искам, а цените са приемливи за разлика от магазините!За пример само ще ви кажа, че за този човек ме упътиха едни пичове от магазин, в който се продаваха и лепенки, само че струваха майка си и баща си!Значи точен адрес не мога да кажа, но ще се опитам да обясня, как се стига до там:Тръгва се от кръстовището на Сливница по Ботев в посока Пиротска.Свива се мисля във втората или третата пресечка в ляво, още преди Симеон, и след като се свие в дадената уличка, почти веднага в дясно се вижда работилницата!Човека е много точен и всичко прави на момента дори!Чао и късмет!
този човек има ли някакъв телефон ?CRF - Contingency Reaction Force
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgi86 Преглед на мнениеКолега аз имам рекламна агенция,и правя лепенки,само трябва да ми кажеш какви искаш и какви размери!? Пиши ми на ЛС
Коментар
-
Аз съм си поръчвал лепенки при колега съфорумец и съм доволен от резултата, като може проекта да е и ваш, праща ги по куриер. За съжаление имам само мейла му, ако някой се интересува - kam_ch@abv.bg, Камен Калчев е името. Надявам се да съм бил полезен."Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."
Коментар
-
Колеги аз права лепенки, може по ваш дизаин, може и по мой
меила ми е kam_ch@abv.bg i kamen_kalchev@abv.bg"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар