Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепенки ?

bumper kit е кита за брони. Струва към 5лв малката кутийка. Той търпи температурно разширение и е гъвкав. С него мини надраните места и после със шкурка, после с пластофикса това на снимката със спрея минаваш 2 ръце през 15мин и пръскай леко да не се разтече. После с шприц кит и водна, а за лепенките после трябва да ги пръснеш с лак 2 ръце и си готов. Снощи аз си пръснах корите и станаха супер лъскави. Тия дни ще сглобя мотора и ще пусна снимки ... Лепенките може в някоя рекламна агенция да ги направиш..
    Кита може от някой магазин за бои да си вземеш на Body , ако имаш някакви въпроси, питай, насреща съм
    Последно редактирано от viki terzieva; 31-01-10, 19:25.
    Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Показвам лепенки които съм си направил сам последно на Бетата:
      1. Свалил съм си точен шаблон с широка хартиена лента
      2. сканирам я и очертавам
      3. правя си дизайна и пращам за солвентен печат и ламинат с дебел подов материал
      4. изрязвам и лепя

Милен Манолов
      СНЦ"НЕСЕБЪРМОТО"
      Beta 525RR 2009

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
        bumper kit е кита за брони струва към 5лв малката кутийка той търпи температурно разширение и е гъвкав с него мини надраните места и после със шкурка после с пластофикса това на снимката със спрея минаваш 2 ръце през 15мин и пръскай леко да не се разтече, после с шприц кит и водна, а за лепенките после трябва да ги пръснеш с лак 2 ръце и си готов снощи аз си пръснах корите и станаха супер лъскави тия дни ще сглобя мотора и ще пусна снимки ... лепенките може в някоя рекламна агенция да ги направиш..
        кита може от някой магазин за бои да си вземеш на Body , ако имаш някакви въпроси питай насреща съм
        Благодаря за подробното разяснение тия дни започвам работа по корите на радиаторите ще направя и снимки
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

ето го сглобен мотора само си мисля, че и на корите отстрани няма да е лошо да лепна нещо ама се чудя какво да е, че да се върже ?

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
            ...
            мисля че на корите отстрани им трябва номер, ако е едноцифрен да е максимално широк или пък някой двуцифрен или трицифрен...
            иначе много добре изглежда Априлията

Коментар

Това за номера и на мен ми мина през главата, но се чудя в какъв цвят да е, че да се върже за черен се колебая ...
              Последно редактирано от viki terzieva; 01-02-10, 16:59. Причина: Неизползване на главни букви!

Коментар

Така изглеждаше Кавата, когато дойде при мен:

Естествено свалих мигачите и стойката за номер.Смених маншоните и претапицирах седалката.Направих и други оффроуд тунинговки.Пластмасите свалих и занесох в ателието за реклама на съпругата.Получи се това:

Не знам какво точно фолио е ползвала, но издържа в гората.Вече година е в този вид и не се е обелило(има няколко изтървания и леки падания).
                Последно редактирано от viki terzieva; 01-02-10, 17:00.

Коментар

Колеги и аз направих лепенка на капака за въздушния филтър на КТМ.
                  Обаче се чудя какво покритие да и сложа отгоре да не се разлепят,мислех да залепя прозрачно фолио ама дали ще стане хубаво незнам.С безцветен лак дали ще стане?
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от rambo; 01-02-10, 18:27.
                  KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

С безцветен лак недей! По- добре фолио.Занеси го го в някоя фирма да ти го залепят.Кажи им на какво е подложено и те ще преценят какво точно фолио ще е удачно.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                      Колеги и аз направих лепенка на капака за въздушния филтър на КТМ.
                      Обаче се чудя какво покритие да и сложа отгоре да не се разлепят,мислех да залепя прозрачно фолио ама дали ще стане хубаво незнам.С безцветен лак дали ще стане?
                      с лак се пръскат отгоре лепенките иначе не седят така лъскави и лесно се надират аз мойте лепенки ги пръсках на 2 ръце лак и станаха супер, а преди старите ми лепенки пак бяха лакирани дори ги бях полирал с машината и 3М пасти

Коментар

тука малко си пойграхме на фотошоп, но ...

може би този вариант най ми допада

Коментар

Мисля ,че трябва да се завъртиш около син,чевен, черен цвят. Може би преливката да е от тъмно към светло чевено или синьо и после бяла цифра отгоре.Това е мое мнение де.
                          Иначе аз харесвам първия вариант!

Коментар

ето какво сътворих днес :

Коментар

Това изглежда добре.синьото е добре като вариант.
                              Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Преди бях чел една тема за лепенки на Offroad-bulgaria.com ползвах търсачката,но не я намерих. Та въпроса ми е: Има ли някой от София,който да има 1-2 такива лепенки???
                                [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X